Mám delší dobu problémy s WooCommerce + WPML v tom smyslu, že se občas ztratí nějaký překlad, občas se přesune do nějakého jiného jazyka, nebo se v administraci seznam produků z ničeho nic přepne na angličtinu. Děje se to delší dobu, vždycky když to dělá někdo jiný a nebo prostě nikdo neví, jak se to tam vzalo. Je možné, že tam lidi dělají divy, ale spíš mám dojem, že to dělá divy samo od sebe.
Teď se mi "poštěstilo" jeden případ podchytit, ale nejsem z toho úplně moudrej. Ztratil se anglický překlad u jednoho produktu. Není k nalezení na webu, není k nalezení ve vyhledávání v adminu, jako by nebyl. Když si ale otevřu editaci produktu a do url dám id toho daného překladu, tak se mi produkt otevře, jsou tam texty, obrázky, je to v angličtině - úplně všechno jak má být, akorát to není spojené s původním produktem. V momentě kdy tohle udělám se začne produkt objevovat i ve vyhledávání. V okamžiku kdy tu editaci otevřu se to prostě spraví, ani ukládat to nemusím.
Tak jsem se chtěl zeptat, jestli se někdo setkal s podobným problémem, případně čím to může být, nebo co se s tím dá dělat?