• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JAVESEU: tohle zní spíš jako že to dělá šablona a na ten počet znaků tam strlen místo mb_strlen
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    KALIF_WH: Hele tak jsem na to asi přišel bez potřeby zásahu do kódu, ona se objevila v panelu příspěvku položka "stručný výpis příspěvku" A když do toho pole vložím text, tak se před read more objeví. Takže oni to s updaty přesunuli takhle fikaně. Jinak si WP prostě nějak náhodně vybere počet znaků které zobrazí. Zkoušel jsem počítat u 3 příspěvků a je to pokaždé jiný počet znaků.. Každopádně díky moc!
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    JAVESEU: tohle by nefungovalo ? tedy pokud jsem to pochopil spravne ?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    JAVESEU: add_filter('woocommerce_short_description','limit_short_descr');

function limit_short_descr($description){
    return (strlen($description) > 30) ? substr($description, 0 , 30) : $description;
    }
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, omlouvám se za lama dotaz, ale potřeboval bych upravit v náhledech příspěvků délku textu (tzv. pokračování v textu) V předchozích verzí WP to bylo pomocí značky, v těch současných jsem na to zatím nepřišel a google mi vrací články z 2015, kde je to ještě původním způsobem. Díky moc za radu.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    HARDCABB: to jsem myslim taky zkousel, ja myslel ze kdyz je treti prazdny tak to hleda vsude
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    REFLEX: chybi ti tam treti parametr, taxonomie, tedy: product_tag
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jsem WP noob, ale jaktoze ve woocommerce v seznamu zbozi kdyz chci ziskat ID produkt tagu podle slugu to vraci false?

$saleTag = get_term_by('slug', 'vyprodej');
    dump($saleTag);

Jakoze woocommerce tag neni term? :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KALIF_WH: to vypadá slibně, ale bacha na to, že WC()->cart nemusí existovat. Třeba když by se to zavovlalo někde z adminu, při posílání mailů a podobně. Nevím, jestli to zrovna u tohohle hooku je možné, ale lepší je počítat s tím, že je, než se pak divit že na druhý straně shopu něco přestalo fungovat.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    CYBERWOLF: diky mrknu na to, package rate me nenapadlo pouzit takze na to jit podobnym stylem jako tady ? https://www.businessbloomer.com/woocommerce-disable-free-shipping-if-cart-has-shipping-class/
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KALIF_WH: můžeš to přefiltrovat přes woocommerce_package_rates, kde si zkontroluješ, jestli máš v košíku ty produkty co chceš a podle toho tam buď dáš nebo nedáš poštu/vyházíš zbytek/co budeš chtít.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Ahoj, mam dotaz existuje nejaky zpusob, jak nastavit zaslani postou treba jen u 3 produktu z celeho eshopu ? Tzn aby u nich zustalo jen to zaslani postou, ne zadne jine dorucovaci metody.
    RIRISKO
    RIRISKO --- ---
    Pekny den vospolok, nema niekto odporucanie na "gallery plugin" pre WP ktory by mal vlastne UI na upload (nevyuzival by media uploader z backendu), mal moznost vytvarania vlastnych kategorii (idealne aj podkategorii), downloadu vybratych fotiek (v plnom rozliseni) a optimalne by sa fotky z neho neukazovali v standardnej media galerii? prechadzam si themeforest ale na kazdom mi "nieco" vadi... ono - vyssie uvedena kombinacia je optimalna, ak nieco z toho nebude, skusim dokodit (obavam sa toho ze aj tak budeme vychadzat z "najkrajsej" a nie naplnojfunkcnejsej), nech je to ale za co najmenej roboty 😃 vdaka vopred za hinty...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    WOJTISHEK: na 1000% nejde, je to public repo pro všechny. Jako developer prakticky nic nenastavuješ na jejich straně
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: myslel jsem si to a v podstatě mi to přijde i logické, potřeboval jsem si to hlavně ověřit, že si to myslím správně :) Děkuji
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: což si vzpomínám, že jsem vlastně přesně takhle viděl u nějakých paywallů a podobně.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WOJTISHEK: afaik tu nabídku nijak geograficky omezovat nejde (a věřím, že ani nikdy nepůjde) a jediné co s tím můžeš dělat je dát do popisu info že ty služby je možné používat jen v těch a těch zemích (aby to lidi věděli a neobtěžovali se) a pak to vymáhat nějak po svém (tady zřejmě přes ten token).
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: ten use case je takový - máme vlastní SaaS, in house si vytváříme WP plugin. Ověření máme na základě API tokenu z aplikace, tam je to v pohodě a využíváme to i pro další řešení / frameworky.
    Spíše mi šlo o to, že momentálně jsme na ČR a SR trhu, chystáme se do Evropy a chtěli bychom vědět, jestli lze omezit možnost stáhnout plugin například na jiných trzích, než jsme aktuálně.
    Osobně si myslím, že to nelze, s ohledem na guidelines a formu, jakou se plugin dostává do repa. Jedno z funkčních omezení bych tedy viděl např. v překladu.

Ale možná se mýlím a nějaké nástroje a postupy na to jsou :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WOJTISHEK: stáhnout ne, ale můžeš to omezit licenčním klíčem a komu ho dáš nebo nedáš. To sice nezabrání plugin stáhnout, ale může zabránit jeho použití. Pokud ten bránící mechanismus někdo neojebe. Vlastně je to dost k ničemu a nedává mi moc smysl, proč něco takového potřebuješ?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Máte někdo zkušenost s distribucí pluginu skrze WP repozitář na úrovni oblasti / země? Jde vůbec něco takového, jako například nastavit, že si plugin může stáhnout jen někdo z ČR, ale ne z USA, nebo tohle jejich repo vůbec neřeší?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam