• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    RIRISKO: "echo $value[0];" vypíše číslo 34, což je správné Term ID, čili jsem jakoby "doma". Potřebuju nějaký simsalabim, který z toho ID udělá Name :)
    RIRISKO
    RIRISKO --- ---
    PAN_ILFORD: skusil by som "echo $value[0];" alebo namiesto "echo" pouzil var_dump nech vidim co je v premennej $value...
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Potřebuju se vypořádat s malym zásekem.
    Používám Oxygen a Meta Box. Meta Box je teď v Oxygenu údajně zcela integrován, ovšem najdou se okénka jako např. nelze vybrat, jak se vypíše term, pokud je v klonovatelný podskupině. Vypisuje se Term ID. Potřebuju Term Name. Asi na to musim přes PHP. Dík dokumentaci Meta Boxu jsem zbastlil tento kód:

$group_values = rwmb_meta( 'cfa-group_zavodni_den' );
    if ( ! empty( $group_values ) ) {
    foreach ( $group_values as $group_value ) {
    $value = isset( $group_value['cfa-trat'] ) ? $group_value['cfa-trat'] : '';
    echo $value; // Display sub-field value

}
    }

Vlastně moc netušim, co se tam děje. Výsledkem na front endu je slovo "array". Teď už jen potřebuju z toho arraye jednotlivý term names, pokud jich je víc. Doufal jsem, že by mi někdo mohl ušetřit trochu času a trošku mě pošťouchnout :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CYBERWOLF: to budou dotazy asi spis na ne :)
    kazdopad WPML na tom konkretnim shopu nemam, ale ty packing slips ano, takze pocitam, ze nejak to fungovat asi bude.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MRTVY_KENNY: a rozumí si to s WPML?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MRTVY_KENNY: nevíš jestli se tam dají nějak rozumně doplnit čísla faktur k objednávkám, které už mají faktury vystavené?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CYBERWOLF: na jednom shopu jsem podedil toto a nemam zadne info, ze by to nebylo ok..

Woocommerce Pohoda export plugin | Ticketa
    https://www.ticketa.cz/woocommerce-pohoda-export-plugin/
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    WOJTISHEK: presne tak od Krosu, to mi pride ze je z roku 1995 tvl
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    RIRISKO: to by za zkoušku stálo - tři ze tří účetních se nemohou mýlit!
    RIRISKO
    RIRISKO --- ---
    CYBERWOLF: mam tu "na kolene" robeny plugin (n akolene - podla poziadaviek prveho uctovnika s pohodou) - uz nasadeny asi trom ruoznym uctovnikom a zatial bez nejakych velkych vyhrad... ak by si chcel vyskusat...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    TRZNICE: Neni to MKsoft? :D
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CYBERWOLF: zejtra budu neco podobnyho resit pro nakej slovenskej srac ucetni, bere to jen tab sep textaky :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WOJTISHEK: export do xml jsem si myslel že udělám, ale to je právě docela peklo, těch xml je asi deset a který je to pravý mi účetní neporadí a tak jsme dospěli do sitace, co jsem popisoval :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: Asi bych rozlisil, jestli potrebujes opravdu napojeni na Pohodu, nebo staci “jednoduchy” export do xmlka, ktere se pote do Pohody naimportuje.
    V ramci napojeni si dokazu predstavit, ze to bude opravdu pain in the ass, vzhledem k tomu, kolika zpusoby se da Pohoda napojit (rucni import, mserver, …). Tam nemam otestovane nic, dival jsem se na mozne reseni napojeni pro klienta, ale zatim se nevyjadril.
    Export do xmlka by snad zvladnul treba WP All Export
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Nemáte někdo fungující řešení na přenos faktur z WooCommerce do Pohody?

Faktury generuje eshop ( https://cs.wordpress.org/plugins/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips/ ). Doposud se dodávaly účetní v papírové formě a ona si to nějak předatlila, ale když se dozvěděla, jaký balík faktur dostane po vánocích, tak to vypadalo, že se oběsí. Když jsem se díval na dokumentaci k Pohodě, že bych to nějak napojil, tak to začalo vypadat, že se oběsím já. Pluginy co jsem našel si chtějí faktury generovat sami (což není žádoucí) a ceny se pohybují tak od 5000 ročně nahoru, což v kombinaci s tím, že vlastně nevíme jestli a jak dobře to bude fungovat zase vypadalo, že se bude věšet klient.

Rád bych našel možnost, kterou by všichni přežili.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    FORELLI: to právě tak není. Když budeš konkrétního uživatele identifikovat jiným způsobem než cookie (local storage, browser fingerprint, cokoliv dalšího) tak je to stejné, jako kdybys tam cookie měl a nějaký cookie scanner ti nepomůže. Ono nejde zrovna o cookies, je to o zpracování osobních údajů a cookies jsou jen jedna, nikoliv jediná, metoda, jak si identifikovat konkrétního člověka a lidi co dělali tenhle předpis o tom věděli.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ja jsem to tak z ruznych clanku pochopil - pokud mas na webu jen technicky cookies, bez kterych ten web nemuze fungovat, cookie listu nemusis resit
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    CYBERWOLF: jasně, na to používám online cookie scanner, takže když nic nenajde, nemusím to řešit.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak tohle mi přijde jako dobrý zdroj, ze kterého vyjít: https://www.uoou.cz/cookies-od-zacatku-roku-2022-pouze-se-souhlasem/d-53646
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    FORELLI: pokud místo těch cookies nepoužívá nic jiného k identifikaci návštěvníků, tak ne. Ale chce to mít jistotu, že tam nic takového nemáš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam