• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    WOJTISHEK: v tom popisu to nepisou, pls umi to separatni domeny pro ruzne jazyky (pres alias)?
    PULKA
    PULKA --- ---
    BURKHAR: Na import nejlépe WP All import, funguje dobře (nevím, jestli to ale umí ve free verzi). Pro verze je pro vývojáře docela fajn - můžeš jí požívat, kde chceš, žádný opakující se platby.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Ahoj, mám dva dotazy, na které neznám jasnou odpověď ani po filtrování zde a googlení.

Hledám funkční free plugin pro export Custom Post Type položky (využívá Advanced Custom Fields) do PDF z wp-admin, tj. ne na frontendu. Ideálně něco na jeden klik, uživatel je trochu lama. A s možností editace šablony, jak to PDF bude vypadat. Jedná se o klasické denní menu.

Taktéž hledám free plugin, který mi právě do toho Custom Post Type denního menu dokáže importovat CSV / XML a přidat tak nový post.

Vyzkoušel jsem toho mraky a nic nefungovalo vhodně pro můj use case.

Případný velký dík!
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ja mam Polylang moc rad, na mensi weby kde by byl WPML moloch totalni overkill, je naprosto skvelej i v basic verzi
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CYBERWOLF: Loco neni multilang, ale “pouze” prekladac. Btw. vyborny, sam jej pouzivam pro preklady pluginu.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Polylang mi nadělal spoustu mrzení a už ho nechci vidět.

Zkusil bych https://cs.wordpress.org/plugins/loco-translate/ , na blog by to mohlo stačit. Je to v podstatě na překlad řetěžců, aniž bys je musel někde dolovat z .po. Jestli to umí řešit i samotné přepínání jazyků si nejsem jistý.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    REDSNAKE: ten je asi v pohode, asi i chapu, ze kdyz chci neco zadara tak to nemuze umet hromadu veci

ale zrovna polylang te nenencha zduplikovat obsah prispevku, aby to clovek jen prepsal, coz je vlastne psat kazdy clanek od zacatku :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REFLEX: Polylang
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nemate tip na nejaky multilang free plugin? Je to na osobni blog a nechci do toho moc investovat :D
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    PAN_ILFORD:
    Kód v Code blocku
    <?php

$group_values = rwmb_meta( 'cf-cloneable_group' );
    if ( ! empty( $group_values ) ) {
        foreach ( $group_values as $group_value ) {
            $value = isset( $group_value['cf-sub-taxonomy'] ) ? $group_value['cf-sub-taxonomy'] : '';
            //echo $value; // Display sub-field value
    		//var_dump ($value);
        	 //echo $value[0];
    			//echo get_term ( $value[0], 'cf-sub-taxonomy' ) ->name;
    				foreach ( $value as $val ) {
    				$term_name = get_term( $val )->name;
    				echo $term_name;
    				}
    	}

}

?>
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    WOJTISHEK: je to správně. Debatuju to i s někym na FB, tak to hodim i sem. Třeba vás něco napadne.
    přílohy:
    Obsah postu v back-endu

Vzhled ve front-endu (kýžené termy mají červené pozadí. V levém sloupci jsou data tahána dynamicky jak to nativně umožňuje integrace Meta Boxu do Oxygenu, jsou to správná ID; v pravém sloupci jsem použil pro terms kód. Bohužel se tam vypíšou všude všechna místo příslušného jednoho)

PULKA
    PULKA --- ---
    KORINKOWICZ: Za mně poslední rok a půl Fluent Forms, ale nevím, jestli umí zgrupování.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    WOJTISHEK: brzy zodpovím
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Hola! Jaký máte oblíbený plugin na formuláře pro Gutenberg? Dosud jsem celkem často nasazoval Caldera Forms, ale ti končí s vývojem, tak se poohlížím po nějaké dobré alternativě... Ideálně něco dev-friendly, aby se to dalo i trochu ohýbat k vlastním potřebám...

Aktuálně tu mám třeba projekt, kde by to kromě typických funkcí mělo umět:
    - možnost tam nějak z šablony narvat vlastní data (ideálně jako hidden input)
    - přehledná tabulka záznamů s možností groupování na základě výsledku některého z formulářových polí
    - pohodlně editovat záznamy v adminu

Nějaké zkušenosti? Ideálně něco zdarma nebo s one-time payment licencí. Díky!
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PAN_ILFORD:
    hodnota $value[0] je opravdu int? nevrací ti to třeba string?
    je to opravdu id dané term?
    je správně taxonomy slug? ten jsem odhadoval z tebou uvedeného kódu.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    tohle nedela nic, jsou tam videt i ostatni pokusy :).
    <?php

$group_values = rwmb_meta( 'cfa-group_zavodni_den' );
    if ( ! empty( $group_values ) ) {
        foreach ( $group_values as $group_value ) {
            $value = isset( $group_value['cfa-trat'] ) ? $group_value['cfa-trat'] : '';
            //echo $value; // Display sub-field value
    		//var_dump ($value);
        	 //echo $value[0];
    			echo get_term ( $value[0], 'cfa-trat' ) ->name;
    				//foreach ( $value as $val ) {
    				//$term_name = get_term( $val )->name;
    				//echo $term_name;
    				//}
    	}

}

?>
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PAN_ILFORD: stačí, když kód umístíš mezi tag <code></code> :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam