• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    LUIS_: v anonymnim rezimu se tam taky nedostanes?
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUIS_: Vypnu pluginy, podivej se do configu a htaccessu? Nekde to musi byt
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    LUIS_: a domain/wp-admin nefunguje take ?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Ahoj, po dlouhé době jsem se chtěl vrátit k jednomu rozpracovanému webu, akorát nejsem schopen se přihlásit do adminu. Problém je v tom, že přihlašovací stránku wp-login.php obvykle předělávám na /login, jenže tady to z nějakého důvodu nefunguje. Netuším, jestli jsem to tehdy kreativně pojmenoval jinak, nebo je zádrhel někde jinde. Akorát mi to napíše "Not Found on Accelerator". Přístup k FTP a databázi samozřejmě mám. Kam se mám podívat/kde co přepsat nebo co s tím? Díky!
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CZEENDA: já teda asi taky úplně nevím, na co se ptáš, ale překlady s hezkými url umí WPML. Umí i woocommerce a i když je to moloch, tak docela funguje. Dokonce má snad i něco na převod textů z Polylangu, ale nevím jak dobře to funguje. Prachy teda chtějí taky, ale kdybys chtěl, tak mám neomezenou multilicenci z dob, kdy ještě takovou licenci nabízeli. Takže ti to za drobný bakšiš můžu aktivovat na neurčito.

Pokud máš ale nějaký větší web, tak bych se do přechodu na jiný překladátor nepouštěl, pokud jediné, co ti na Poly vadí, je tohle.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    nechapu na co se ptas
    CZEENDA
    CZEENDA --- ---
    nevíte něco jako Polylang? ale nechce se platit 99ęuro?
    Nechci automatic translate. Chci si sám naplnit web přez ACF v obou jazycích.
    A a nemít problém s duplicitní adresou např.
    www.web.cz/
    &
    www.web.cz/en/home

To "home" mi tam vadí. Mám schválně "home-cz" což teda neni vidět

To umí obejít ten koupenej Polylang.
    Hledám alternativu.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    HARDCABB: na jednom shopu máme platiti asi pět let a je to bez problému. Aktualizaci mají řešenou tak nějak divně, ale jinak pohoda. Jen nevím, jestli je to inline.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    REFLEX: mam, ale je to delsi dobu (2019), tehdy vyzadovali multisite, pokud vim, dnes uz to neni nutne.
    a je faktem, ze se to nechovalo uplne spolehlive, z neznameho duvodu nam vypadavala licence.
    licence se nahodila, overila, clovek neresil a za par dnu mu klient napsal, ze synchronizace nefunguje - a nefungovala, protoze pluginu vypadla licence, tudiz prestal fungovat. takze se nahodila licence znovu a zas to po par dnech vypadlo. resil jsem to se supportem (ti reagovali treba po tydnu), ale i po jejich zasahu to vypadlo. pak uz se klient stejne rozhodl ty dva shopy sloucit, takze jsem to dal nemusel resit.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ahoj, potrebuji propojit 3 woocommerce eshopy tak, aby meli spolecnou administraci objednavek, kosik atd.

Nasel jsem https://woomultistore.com/

Mate s nejakym pluginem zkusenost?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    HARDCABB: ja jsem nasazoval platiti a torret, od platiti jsem u par projektu odchazel k torretu. Nekomunikovalo to spravne s dalsima rozsirenima. Mozna to bylo moji neznalosti , ale ta sama s torretem bez problemu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    HARDCABB: WordPress moduly urcite ne - je to sycak, co preprodva pluginy od Torretu. ťTam nebrat nic.

Platiti funguje, ale maj obskurni architekturu mimo WP system (ale podpora je dobra) - ale shodnou a proverenou i na jinych systemech. Klientsky je asi nejslozitejsi to nasadit, ale jinak slape OK, nikdy jsem to ale nerozsirovala.

WPify za mne dobry, moderne napsany a kluky znam osobne, docela flexibilni support. Na druhou stranu ani Torret neni spatnej - snazi se stary veci prepsat, ale je to cely trochu starsi stack, takze jim to jde pomalu (zatimco WPify zacali n novehsi louce. Za mne by rozhodovala krome osobnich preferenci i to, jestli mate jine pluginy a pokud jo, tak bych je brala od stejnyho autora - budou mit nejlip vyresenou kompatibilitu, anebo to hodis na jejich support.

Jestli chces zjistit neco konkretniho, muzu se zeptat nebo te s obema stranama spojit (v Platiti nikoho neznam).
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    kterou platebni branu pro GoPay (idealne inline) byste doporucili? koukam ze jsou na trhu tydle ctyri

Propojení WooCommerce e-shopu a platební brány GoPay Inline - Toret.cz
    https://toret.cz/produkt/woo-gopay-inline-platebni-brana/ref/17/?campaign=Gopay

WPify Woo Gopay - Wpify.io
    https://wpify.io/product/wpify-woo-gopay/ref/5/?campaign=Gopay
    (vim ze jsou autori WP magove, ale maj na webu hovno info)

GoPay Inline pro WordPress WooCommerce - Platba kartou, převodem, složenkou, SMSkou, atd. - Platební modul
    https://www.platiti.cz/WooCommerce-GoPay.php

GoPay inline platební brána pro WooCommerce - Wordpress pluginy
    https://wordpress-moduly.cz/produkt/gopay-inline-platebni-brana-pro-woocommerce/
    (todle je podezrele levny)
    PULKA
    PULKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Na String Translation 3.2.3 - mne to treba novou verzi neukazovalo, takze to je od rana trochu peklo, tam, kde nebyly vypnuty automaticky aktualizace.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pokud mate WPML, tak pred upgradem na WP 6.1 je treba zaktualizovat i WPML, jinak budete mit rozbito. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    Hledám člověka pro stavbu webů na Wordpressu.

Požadavky:
    – Schopnost stavět weby na WP na základě dodaného UX/UI (podklady budou ve Figmě).
    – Znalost HTML/CSS/JS/PHP

Pro koho: https://littlegreta.co.uk/
    Komu se ozvat: katerina.bednarikova@littlegreta.co.uk
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Dotaz nazor, asi se mi budete smat :) ale zjistil jsem ze Yoast ma defaultne vypnute prochazeni obrazku (fotek) ma to nejaky duvod ? To pak nema smysl fotky nazivat klicovymi slovy ne ? Diky za info, nazor, pouceni mejte se báječné
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CZEENDA: anebo muzes omezit editorska prava a nastavit ty jednotlive posty tak, ze autorem je dotycny. pak bude schopen editovat jen to svoje:
    How to Allow Editors to Only Edit Certain Pages in WordPress
    https://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-allow-editors-to-only-edit-certain-pages-in-wordpress/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CZEENDA: to uz zavani nejakym fakt custom resenim, nekde bys asi musel mit vycet toho, co jednotlivy uzivatel muze otevrit/editovat.. (nebo mit nejake pravidlo, napr. ze clanek musi byt v nejake kategorii = muze editovat jen Pepa)

Tzn me spis napada - je nutne jim to zakazovat? neumi to pochopit bez zakazu? "prosim tohle je tvoje stranka, jine needituj"..
    CZEENDA
    CZEENDA --- ---
    Máte někdo zkušenosti s více "editory" ve WP?
    Měl bych mít cca 24 klientů a každý má mít možnost upravovat svojí stránku (ACF) + CPT
    Jde to? Můžu povolit/zakázat přístup editora k jednotlivým pages? Zatím jsem nevygooglil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam