• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    JIRIKK: Super, zdá se, že tento plugin to řeší. Dík. ;)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    JIRIKK: Díky moc, podívám se na to.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Zdravím,
    potřeboval bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém pluginu do Woocommerce, nebo jiném řešení, které by umožnilo:
    - nastavit způsob dopravy pro konkrétní produkt jen na "Pouze osobní odběr".

Vím, že v nastavení dopravy se dají vypnout a zapnout různé druhy dopravy (doručení), ale to je globální nastavení, které by ovlivnilo všechny objednávky v zóně.
    U nastavení konkrétního produktu jsem našel akorát nastavení Třídy dopravy, ale třídy dopravy to neřeší.

Díky moc předem.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dělám něco blbě, nebo WP Bakery prostě neumí pevné mezery? A dá se s tím něco dělat?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: ja to nekde mam v defaultu protoze se to dobre snasi s Elementorem, a vse co zminujes imho doda Elementor tak aby se nemuselo nic doprogramovavat. Protoze to me desi, aby me nekdo kontaktoval az se mi to nejmin bude hodit...
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    nemate prosim nekdo zkusenost s nejakym pluginem na booking mistnosti (kancelare)?
    - uzivatel by mel na webu videt nejakej kalendar kde by videl kdy je to obsazeny (ale ne kym) a kdy je volno
    - do volnyho casu by se mohl booknout - bez prihlaseni, nechal by na sebe kontakt
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nedelate nekdo s Astrou? Kontaktoval mne nekdo, kdo chce neco malo doprogramovat (sdileni, nejake call out boxy) a upravit styly, nemam na to kapacitu, rada predam dal. Pripadny kontakty prosim do posty, hlavni marketak mluvi pouze anglicky. Klienta neznam, nic o nem nevim. Podminky si dohodnete sami naprimo.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    CYBERWOLF: Nakonec zkousim ten Webkitty, prisel mi uzivatelsky pekne udelany, celkove sympaticky a nenasla jsem spatnou recenzi:))

ale diky za vase tipy
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MEDOVA: zkus websupport.cz Další dobrá varianta je active24, ale tu websupport koupil, takže je to už vlastně jedno. wp-hosting.cz funguje, pokud do toho nechceš moc vrtat (mají dost divokou opcache, takže když něco upravuješ, musíš ji vypnout, nebo čekat asi čtvrt hodiny, než se změny projeví.

Jinak ale dost záleží na tom, co vlastně chceš provozovat. Jestli ti jde o blogísek, tak to máš celkem fuk, to pojede všude.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    U Weodsu bacha na ten NoLimit tarif. Mam na nem WP+Woo a je to kurevsky pomaly. Stejne tak mam ale u Wedosu neprilis vykonny VPS (presne params ted na mobilu nedohledam, ale do 3k,-/rok), kde ten samy web svisti. Drazsi tarif NoLimit Extra s rychlosti imho nijak nezahyba, ty navysene parametry na to moc vliv mit nemuzou.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MEDOVA: wp-hostin.cz je asi to nejlepší co můžeš v čr mít pro wordpress
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MEDOVA: Za me, za celý ty roky, funguje nejlépe WEDOS, u kterýho jsme už přes šest let.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    CERMINEK: Co jsem tak nasla, lidi si ho chvali. Takze jestli jde jen o dojem, dam mu mozna sanci. Nebo mas tip na kvalitni hosting, pokud si ho jeste nechci spoustet na vlastnim serveru?:)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CERMINEK: Tak ne banán, koukám, že ten pořád funguje :-O ale nějaká zelenina v tom byla taky...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MEDOVA: Působí to na mě úplně stejně jako kdysi dávno hosting banán, který pak z ničeho nic přestal fungovat a bylo s tím pak faaakt hodně sr**...
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    Zdravim, má někdo nějake dobre zkusenosti nebo pripominky k hostingu od webkitty.cz?
    Klidně do zpráv, díky za zkušenosti.)
    JIRIKK
    JIRIKK --- ---
    Zdravím. Existuje někaká rozumná alternativa k pluginu "simply show hooks"? Občas zlobí a nezobrazuje stránku správně. Většinou je jen celá zelená nebo problikává. Nebo jakým způsobem nejlépe zobrazit hooks přímo v konkrétní stránce? Díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    HARDCABB: Bingo! Díky moc ❤️ Já už jsem to několikrát viděla v praxi při nákupu (typicky chceš koupit v US něco bez DPH, vidíš cenu s EU DPH, zadáš DIČ a najednou ti vzroste cena :-D)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PULKA: aha! to je docela unique pozadavek, s tim jsem se jeste nesetkal :) zkus todle?

add_filter( 'woocommerce_adjust_non_base_location_prices', '__return_false' );
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam