• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MCKIDNEYnyx :: trziste :: reseni problemu
    ZUZANKA87
    ZUZANKA87 --- ---
    píše to tohle: modré plavky.JPG: upload_failed (null)
    ZUZANKA87
    ZUZANKA87 --- ---
    mozzila a je to asi tak hoďka, hoďka a půl
    NYX
    NYX --- ---
    ZUZANKA87: od kdy? menil se zpusob toho nahravani, tak to mozna nekde nemusi fungovat, ale je to uz par dni.
    kdyztak napis jaky prohlizec.
    ZUZANKA87
    ZUZANKA87 --- ---
    ahoj, nejdou mi nahrávat fotky na tržiště, i ty, který jsem ještě před chvilkou nahrála bez problémů, není to nějak omezené na množství nebo tak? díky
    YELLENKA
    YELLENKA --- ---
    NYX: jasně, díky, chápu
    NYX
    NYX --- ---
    YELLENKA: jeste mi prijde v pohode, kdyz nekdo hleda nekoho k sobe do firmy a neni to nejaky gigant, ale pracovni agentury jsou imho jasne za hranou.
    YELLENKA
    YELLENKA --- ---
    Ahoj, mám neznalost a prosím o radu :) napadlo mě, že bych chtěla do inzerátů vložit pracovní nabídky naší personální agentury, kde pracuju, možná by to tu někoho mohlo zajímat a někomu bych tím mohla pomoci najít si práci, nebo brigádu (jsou to jak brigády, tak hlavní pracovní poměry z různých oborů). Lze to? Díky předem za odpověď.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ERGIEN: Na začátku topicu (Sledování kategorií tržiště) se neobjeví, objeví se na začátku tržiště jako takového.

    Jinak tržiště je nastaveno tak, že nic nemažeš, protože to by byly pořád požadavky, že to chtějí obnovit.

    Takže pokud je nabídka neaktuální dáš prodáno a hotovo.

    To co jsi viděla je mechanismus co slouží proti neaktivním uživatelům - zapomínají na tržiště lézt a pak jsou zbytečné nabídky v tržišti co jsou pravděpodobně neaktuální.

    A protože když se koukneš třeba ke mě, bych musel aktualizovat ručně inzeráty každou chvíli, tak tam mám tlačítko aktualizuj vše. Je to jenom pro to, abych ušetřil práci, není to nic speciálního.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    MCKIDNEY: no, zkoušela jsem ho upravit už předtim, teď znovu ale pořád se neobjevuje na začátku topicu.
    No jo, nejsem holt tak velký obchodník a tolik toho na prodej nemám :) I když brzo plánuju velkou probírku věcí :D Tak se možná taky dostanu na těch 20 :)

    No jo, když ono to tam myslím psalo něco o vymazání neaktuálních nabídek, tak jsem nechtěla porušit nějaká pravidla :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ERGIEN: Kudlanka je aplikace pro správu stížností a problémů. Bugtracker.

    Jinak aktualizace inzerátu stačí upravit, pokud se teda nepletu. To tlačítko Aktualizovat inzeráty je pro nás, co jich máme 20 a dělat to ručně by byla otrava.

    Jinak příště aktualizuj a ten co už je starý dej jako prodaný. On tam sice pár vteřin bude, ale nikdo ho stejně neuvidí.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    NYX: ehmm, kudlanky? :D s inzeráty tady na nyxu nemám moc zkušenost...
    NYX
    NYX --- ---
    ERGIEN: dej to do kudlanky, ja se na to mrknu.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    Zdravím, mám inzerát na nyxu a zeptalo se mě to, jestli ho chci aktualizovat a ať smažu ty inzeráty co aktualizovat nechci. Měla jsem tam jeden, který už byl prodaný, tak jsem ho smazala úplně, bohužel mi spolu s tím zmizel ten link na aktualizaci toho stávajícího inzerátu, tak teď nevím jak/kde ho aktualizovat. Díky :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    NYX: oh, sorry, moje chyba, uz jsem delsi dobu nic neprodaval, pamatuju si to jen bez toho nebo v nejake zredukovane verzi (nebo jestli to tam uz je hodne dlouho, pak jsem to asi prehledl)
    NYX
    NYX --- ---
    ACHERON: ted nechapu, jak by se to lisilo od stavajiciho stavu, vzdyt to je presne na te obrazovce pri vkladani noveho inzeratu, ne?
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    NYX: možná by nebylo od věci do obrazovky, kde se vkládají nové inzeráty, dát záhlaví aka "nástěnku" se základními pravidly, aby to bylo všem jasné a nedocházelo k podobným nedorozuměním?



    BEEBOY: ahoj, nejde o rozdychani a i kdyz nechci vest debatu timhle smerem, tak jsi mi napsal, že "Dam ti ji za 399,- pokud ji na aukru nikdo nevydrazi. Samozrejme se ale muzes rovnou aukce zucastnit a prihodit tam ty 4 kila (nebo vic), co bys za to maximalne dal a cekat, jestli to tak zustane." což je pro mě inzerát tak jakože k ničemu a de facto to znamená: "draž na aukru nebo možná taky nekup". osobně nejsem proti nalinkování inzerátu, kde je možnost "kup hned". Ale čekat u inzerátu na NYXu jestli ho někdo vydraží na jiném serveru za x dní mi přijde opravdu trochu z cesty. Jinak to celé považuju za nedorozumění v důsledku nejasných pravidel, na pravidla hry jsem přistoupil a moje "stížnost" se týkala obecného pravidla na úrovni tržiště, nikoli konkrétních inzerátů.
    NYX
    NYX --- ---
    BEEBOY: ok, snad je to tam lip napsano. ten zakaz mas zruseny. duvody imho rekl uz acheron v tom uvodnim prispevku.
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    NYX: Ja bych jeste rad pripomnel, ze na zaklade stiznosti od Acherona (jemuz jsem v poste tvrdil, ze jestli nechce tu knizku pres aukro, tak at pocka do konce aukce a pak mu to prodam mimo aukro - coz evidentne nerozdychal), mi byla (zjevne) odebrana prava pridavat inzeraty. Ptam se tedy, je tohle vazne za potrebi? A proc mi ani neprisla nejaka notifikace o tom, ze jsem neco "provedl"?
    NYX
    NYX --- ---
    BEEBOY: ok, budu to tam muset asi vic rozepsat.
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    NYX: ACHERON:
    A mohu se zeptat v cem je problem, kdyz na nyx trzisti kompletne popisu produkt, prilozim fotku a potom dam link na Aukro?

    Pravidla trziste jsem si cetl a je tam jasne napsano, ze "je zakazano pridavat inzeraty, kde je pouze jenom odkaz". Ale to je presne to, co ja jsem NEudelal, predmet je vzdy velmi dukladne popsan a presto mi byly inzeraty smazany. Podle toho, jak ta psana pravidla chapu ja, tak jsem je neporusil a me inzeraty byly smazany (ci nahlaseny) proti pravidlum. Kdyby tam zminka o externich serverech byla, tak nereknu ani popel.

    A ted, prosim, k principu: PROC to vadi? Nyx prece nema zadne provize z prodeje a ani nijak nebenefituje z toho, ze lidi prodavaji/nakupuji exkluzivne pouze na jeho trzisti, ale slouzi jenom jako prostredek k domluve prodavajiciho a nakupujiciho. V jakem smyslu nekoho obtezuju nebo omezuju tim, ze odkaz externi server pouziju? Mne tohle teda prijde jenom jako zbytecna sikana.

    Prijde vam adekvatnejsi, kdyz napr. budu prodavat notebook na Aukru, tak ze s tim linkem na aukci budu otravovat v klubu o notebookach misto toho, abych pouzil trziste? A nebo tohle je tady taky zakazano?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam