• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: to se nedá nic dělat - tak třeba to vyjde příště :o)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: omlouvam se, ale fakt to nedavam, jsem na Slovenskuo den dele, nez jaem cekala, net jen v mobilu, misto jaem si nezamluvila a nemam ted silu hrotit. spis bych mohla jako support, na prostridani, ale nezaridim to..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nekdy behem tydne by mela
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Kdy jde Deja Vu na tu operaci?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    takže jen Gudrun by mohla? Chtělo by se ti jít samotný? U mě doma (ve Vršovicích) jsou kdyžtak i skládací stoly, kdyby nevyzbyly jak slibují :o) ale bylo by to o ranním vyzvednutí, protože odjízdím po osmé z domu a pak přes všechny čerty jedu rovnou k fr přebírat krámek - kolem poledního. takže bůh ví jak se nám to protáhne
    jinak u mě jsou i nějaké věci na prodej v bazárku
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kramu by byla hromada pokud ot nekdo poresite
    my mame o vikendu inventuru kramku a predavani krtkovi

predbezne - 6.3 se pro nas planuje taky ve vrsovicich jeden blesak
    zaroven budeme mit velkou podporu na for pet od organizatorky..vic pozdeji
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TAMARIX: ja jsem nemocna:-(
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    GUDRUN: Objevila jsem to před chvilkou.. Nějaké krámy případně máš?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TAMARIX: ja bych i mohla... misto jste asi nezamlouvali? sel by jeste nekdo?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Já na větší množství fotek používám tohle http://software.macek.cc/resampler.php
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Nedělní blešák ve Vršovicích - [ MILLY @ Blešáky - chodíte nakupovat/prodávat? ] . Nechcete někdo vyrazit? Já budu t.č. na horách..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BRINA: no, jak rikam, skoly na to nemam...
    ale logika mi rika, ze pokud kazde zmenseni vyrobi nejake kresleni, tak vice zmenseni vyrobi vice zkresleni. Predstav si to jako prekreslovani obrazku do mensi a mensi ctvereckove site. Pokazde musis nekde udelat kompromis, aby ti to vyslo na pocet ctverecku, a kdyz to budes prekreslovat hodnekrat, tak dojde k vetsimu zkresleni. Aspon tak mi to bylo vysvetleno. Proto se zmensuje vzdycky z originalu na cilovou velikost. Proste, zkus to s jednim souborem tak i tak a porovnej vysledek :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    GUDRUN: no tak ted babo rad, kdyz kazdej rika neco jinyho, to postupny zmensovani mi poradili dva lidi, tak to tak uz asi mesic delam :)
    GIMP take nekdo zminoval
    chjo, ja fakt budu muset nejakej program nastudovat :/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BRINA: postupne a na nekolikrat je chyba, protoze pokazde dojde trochu k distorzi, to muze bejt duvod, proc to vypada divne. Irfan ma asi dobre algoritmy na zmensovani, nebala bych se ho pouzivat, ale naucit se GIMP, ktery je free, je uzitecne. Irfan v nouzi pouzivam i treba na automatickou upravu histogramu nebo konstrast lze upravit manualne, takze fakt dobrej zakladni nastroj.

Jinak me obrazky bavi a pohraju si i s orezem, histogramem, zmensenim atp, takze kdybyste potrebovali upravit nejake fotky a dali mi na to vic, nez jeden vecer, tak to udelam. Profik teda nejsem rozhodne :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: ty pokyny jsou dva roky stare :))
    ja se nedavno pidila, jaky je dobry program na zmensovani, mam v poste par tipu, jen jsem se jeste nedostala k tomu je zpracovat, chci stahnout neco jineho, ale neni cas a energie
    zatim pouzivam taky irfan a jak mi poradilo vic lidi, zmensuju postupne a na nekolikrat
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    s fotkama muzu kdyztak poradit, kdyby byl problem
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    irfan je to nejhorsi!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    zmenšuji dle pokynů briny :o) přes irfan.
    obvykle to dopadne dobře, ale tyhle vypadají jako by prošly mandlem :o(
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Jak se daří Deja Vu? Přežije to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam