• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    ENKATT: to sice jo, ale sprizneny duse se tu hledaji tezko :( snad casem no...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARTHA43: ja myslim, ze nejaka ta sveta je potreba i za oceanem
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: samozrejme., tak nechceme zustat pozadu za komercni sferou zejo
    MARTHA43
    MARTHA43 --- ---
    tyjo.. fakt me hrozne hreje u srdce Vase prace!!! ja se tu snad na to vybodnu a vratim se do CR, at muzu pomahat :/ ale az se jednou fakt vratim, tak se Vam ozvu.. ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: A když někdo od vás v rámci akce adoptuje kočku, dostane domů dvě! :)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: fíííha, to tedy ujde :) šikovné holčiny!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Dneska jsme s Lendulikem byly vyjednavat partnera pro Kocici prani - velikonocni zacina uz 9.4.
    tkaze vam muzu s radosti oznamit, ze partnerem se stava Hills. co z toho plyne? to, co darce zaplati, navysi Hills o 100%. Tzn kdyz darce zaplati 5kg pytel, dostane utulek pri placeni za tuto cenu pytle dva. Vztahuje se to na produkty firmy Hills, vcetne veterinarnich diet
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: Kolbenka je sice blíž mému bydlišti, ale popoledni mám jednu akci a ta je blíž Míráku. Na Kolbenku bych mohla příští týden...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    vstát v 7h :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no jako osma rano to bude peklo((( ja vubec nevim jak to udelat
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: není pro tebe výhodnější ta Kolbenka? Máš to blíž a je to jen dopoledne. Navíc na Míráku teda zjevně bude františka a Bouncer. Na Kolbenku jsem pořád sama.
    Upřesňuji, že Mírák je od 8 do 16h
    Kolbenka od 8 do 12h
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    V sobotu mám už jednu popolední akci, mohla bych teda na dopoledne na mírák.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    jj,akorát to tvoje opět nemám :-( neptej se proč...asi jsem ho zapomněla uložit
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    cislo mas porad stejny?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: tak já klidně přijdu,jestli chcete pomoct...stejně je teď doma smutno
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    8-12
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: od kolika do kolika v sobotu to je?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: brina nemůže :o(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---

MOUNTBATTEN: to jo pokud nebudu mít náhradní variantu :o(
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: ja bych Ti sla pomoct na Kolbenku, jenze vecer organizuju jednu akci a musim tam byt v 15h. . Coz by se stihalo, to jo.... jenze ja tak v patek vecer budu vedet, esli nebudu v sobotu este neco dodelavat. A to je asi dost pozde, v patek, co?:-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ona se mnou nejde brina?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam