• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: :-))) Františkóóó?!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ale co takhle františka? :o) myslím, že 8h ráno na kolbence by jí jen prospělo :o)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: ad kolbenka v sobotu - chtěla jsem tam jít s brinou, ale nakonec skončím na víkend ve zvoleněvsi a budu dezinfikovat přepravky na odchyty a kastrace a dělat různé jiné lahůdky :o)
    takže já v sobotu bohužel nemůžu
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    kalendář už tam je ;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nejsou uz zadny
    leda vytisknout na kopirce
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    dejte tam kaledar!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GENEVIEVE: to zvladnem. diky!
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    nom, nebude to hned, ale začínají mi přípravy na zkoušky, takže čas se najde :-D
    jediné, co bych asi chtěla od vás je, které kočky. Stačí jména, vyhledat to není problém :-) Pak už si to nějak zpracuju :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to se kdysi delalo za Pdbrdska - nabidky kocek na veteriny a spol
    vyborny napad. jeden jediny problem - jsi schopna is z webu vzit kocky s kontaktama, udelat z toho tu nabidku a vytisknout? i tam to ztroskotalo vzdy na lidskych zdrojich
    nikdo na to uz nema cas(((
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GENEVIEVE: jako samozřejmě pochopím, pokud ne :-) nebo pokud neděláte tenhle způsob nabídky a tak... :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Tak mě napadlo.
    Maminka dělá sestru v ordinaci jedné kožařky na Smíchově a teď tam dávala nějaké obrázky koťat. Tak mě napadlo, jestli by nebyl zájem, ze strany Devítky i PSOZ (myslím, že Lanthal sem taky chodí), vyvěsit tam nějaké kočky, které máte k umístění? Třeba ty, které se hůře umisťují a jsou v nabídce již déle, nebo samozřejmě kterékoliv uznáte za vhodné.
    Moje prozatimní představa by byla, že by tam byla vždycky fotka v nějakém dobrém formátu a k ní popisek kočky a kontakt, kde lze kočku najít. Klidně i nějaké články (ideálně co se týče soužití s alergikem/dětmi a podobně, přece jenom je to ordinace kožní lékařky :-)
    Byl by o to zájem? :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Tak kdo s se mnou půjde v sobotu blešit na Kolbiště? :-) Krtku? Stolek fakt brát nemusíš.. ;-) Zn: Iluze prázdného sklepa.
    BRINA
    BRINA --- ---
    BOUCNER: to je uzasny :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    :-))))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: no rozhodně to trvalo o pár týdnů méně než s Mautzem :-DTen teď leží usínající na posteli a Anče skáče okolo jak magor.Mimochodem,jelikož se Mautzovi doma říká vetřelec,Anče se začalo říkat Ripleyová ....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: no vida, se dalo cekat :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BOUCNER: tak právě se za mými zády navzájem prohání po bytě :-) mise úspěšná :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Tak pít jsem jí viděla,dneska byli poprvé spolu sami doma,tak uvidíme,co doma najdeme.Mautz už na ní v pondělí vrkal,tak snad se obměkčila :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    LENDULIK: nojo, Sava je poctiva ceska mourka, zadny tintitko :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: včera večer už honila ukazovátko,ale teda jen v okolí pár cm od postele.Myslím,že se ráno decentně fackovali přes okraj postele bez syčení a dnes dopoledne se prý byla podívat za přítelem do kuchyně.Čůrat byla určo,před koupelnou na lino.ALe myslím,že byla v noci,protože jsem si všimla,jak se vrací z chodby.dneska až se vrátím tak ucidím,jak je na tom miska,co tam má a dám jí trochu paštičky s vodou a klid a uvidíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam