• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: já si právě hned vzpomněla na tebe, že to by bylo pro tebe peklo :) Já právě ani nevím kde co bylo, nějak jsem tam omylem zabloudila.. Tak si u každýho vstupu do haly hlídej nápis nad vchodem :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: kterym smerem nemam chodit? :-)))) ja mam planek for pets a ot beru jako svoji svatou mapu ktere se budu drzet
    to si pujdu radsi pokecat s dedkama u ginu na for senior nez tohle peklo
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Tak já jsem taky myslela jak tam nakoupím, ale nakonec jsem zjistila, že ceny jsou úplně stejné ne-li vyšší než ve zverimexu, který mám pět minut od baráku.
    A šantový hračky mají opět velký úspěch :) Ale nevýhoda je, že se neztrácejí (tak jako kuličky:)), takže jich tu mám už asi šest!
    Jo a k tomu for kids - omylem jsem tam vlezla a všude kočárky, tak že se nedalo skoro projít a spoustu uřvaných dětí...
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: moje šelmy posledních pár týdnů řvou nad prázdnou miskou do pěti minut, ať jim nandám cokoli. Luciáše už skoro neuzvednu, tak to zkouším ignorovat :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja si na zitra pribalim i nejaky to jehneci na uplaceni kocek, aby se mnou na vystave mluvily a kdyz bude nejhur hodim jim tam nejakou tu hracku!

psala jedna depozitarka od kocici nadeje, at prej si vezmu hooodne penez, ze to stoji za to

BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: :)))))))))))))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BRINA: Rádo se stalo! Ještě pro doplnění - jedna hračka z této várky byla dnes otestována na bratrovu kocourovi, což je zvíře, které si permanentně hlídá, aby náhodou neudělalo nějaký rychlejší pohyb, kterým by mohla utrpět jeho důstojnost. No během několika vteřin se válel uprostřed kuchyně na zádech, všema čtyřma mával nekoordinovaně ve vzduchu a sliny lítaly všude kolem. Takže i tahle várka funguje. :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: MOC DEKUJEME ZA HRACKY!!!
    pro ostatni - Atuarfik dneska dorazila az do Letnan a dovezla 50 novych hracek se santou, juchuuu

velky dik patri i Tamarix a Miapace, ktere nam dnes pomahaly :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já jsem se nemohla zdržet, takže jsem ani nešla dovnitř - předala jsem hračky, vyfasovala lístek a mazala pryč. Takže bohužel netuším. :(
    ADITU
    ADITU --- ---
    a ja asi pred ctvrt hodinou dorazila domu z prace. zrejme dorazim v nedeli, jako vypomoc PSOZ, litaly kolem me dneska nejaky maily v tohle smyslu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: to neivm, ja si docela dost penez beru ))) ale hodlam hlavne bezostysne chodit se jmenovkou s logem utulku a zkouset vyloudit neco pro kocky))))

ATUARFIK: aspon ze is nesla pres For family ))) jaky to tam je?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a mam si sebou vzit hodne penez? :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já jsem tam dnes zabloudila, takže jsem tam nakonec lezla vstupem na veletrh For Senior - měly byste mít extra velký banner na felinoterapii, pro všechny ty důchodce, co zase naopak zabloudí k vám... aby si hned nějakou tu košišku odnesli. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: prej dobry i na ot, ze byl ctvrtek
    ja pred chvili prisla z prace, balim, delam tortilly na zitra, chystam gin a zazvorovou limonadu pro vzacne navstevy a uz se tesim
    kocky, aby se nereklo dostaly jehneci a ted tu desne mnoukaj, ze hctej jeste..nemam sice rada pozirani mladatek, ale kdyz byly ty velikonoce. (no nekup to sleva ze 150 na 45)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    tak jakej je For Pets? ja se stavim za vama v sobotu ..
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: no jo, mi to nedoslo. prachy ale dneska dorazily a Pitrisek jeste byl "volnej", takze je to v suchu :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    MRNOUS: presne :)
    hodne lidi si rezervuje darek nebo misku a posle penize pozdeji :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADITU: tak prispej Pitriskovi hned a penize posli potom, holky se urcite zlobit nebudou :))
    ADITU
    ADITU --- ---
    MRNOUS: ja uz jenom cekam na vypatu (pry ji dneska poslali) :) Tak doufam, ze tam jeste bude Pitrisek neobdarovanej, az prachy dorazi :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADITU: mel jsem na mysli konkretne Devet zivotu :)

ale i v prumeru to zatim vypada, ze na jednu kocku pripada vic penez jak na lonske velikonoce (a mene jak na vanoce) .. ja teda rozhodne poslal vic jak na lonske velikonoce a mene jak na vanoce . i kdyz mozna se nad sebou zamyslim a Deviti zivotum jeste neco poslu, koneckoncu kdo jinej by si to mel zaslouzit kdyz ne oni :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam