• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: XD
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo uterky mi ted jdou taky na dracku (((

predem se omlouvam, ze ze me bude rano na blesaku tahnout hospoda. kamaradovi se narodil malej frantisek a v patek se to zapiji. au
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: super - já včera teda jednu dostala od enkatt, ale jak se znám, tak hned po nákupu zjistím, že jsem něco zapomněla :o)))
    ale je fakt, že při ranním úklidu kočičího nadělení jsem tak koukala na to, jak dochází (v podstatě pořád) kuchyňské utěrky a vlhčené ubrousky a vzpomněla jsem si na tu slevu a hned se mi uklízelo lépe :o)))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Mám pro vás ještě min. čtyři slevenky do DMka :) V sobotu se stavím na tom blešáku od Ona Dnes tak to můžu předat tam..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ENKATT: napsalas to moc hezky, bylo to strašně smuné. Strávili jsme u nich skoro celé odpoledne a když přišlo na odjezd, tak to bylo až srdcervoucí. Člověk nevěděl kam se podívat a co říct. Jen doufám, že mě nikdy nic takového nepotká, protože bych neuměla být tak statečná jako oni.
    Chtěli, aby se měl Samík co nejlíp a taky nám nabalili spoustu věcí od granclí až po křesílko.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: tak to je v pořádku, jsem se trochu zamotala :-) díky...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: :o)) ne ne - tuhle sobotu jdeš ty a františka na blešák od Ona Dnes. A ve středu je pak ten obvyklý v hostelu - ten hostelový se bude opakovat každý měsíc. Ona dnes je tak dvakrát do roka.
    Takže se sobotou počítej, stejně tak se čtvrtkem 17.5., kdy spolu jdeme pro věci na prodej právě do toho hostelu. Aspoň tam trefíš, kdyby ses chtěla přijít podívat i tu středu 23.5. :o)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    tak já jsem teď asi nějaká zmatená, ale tuhle sobotu je 23.05.?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Nejake nove fotky popaleneho Topinky na konci alba..je videt, jak se ot uz ted rychle hoji
    devetzivotu | Popálený kocour Topinka – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Popaleny_kocour_Topinka/

cekaji nas ted dalsi kotata, v anglickem resortu v lešanech (aano tkaove to jakoze luxusni radove bydleni v satelitu) je tam kocka s cca mesic starymi potomky. asi to budou sami anglicti slechtici a treba i william shakespeare
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    do sedmi, kdyztak volej, kdybs nemohla najit

uz tu byla Tamarix, je tu Miapaka ...
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: budete tam? A do kolika asi?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no jsem tu pracovne za Pohodu, nepracovne za Devitku a u devitkovyho stnaku je jen Alena. potrebuje pomocnika

na krmaku jsou ty skvely smaltovany veci, je o ne zajem. cast pro navstevniky zacla teprv pred pul hodkou cca.. uz se tesim, co tu zas objevim za zajimavy organizace
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    posilej reporty :-))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zdravim z NGO marketu, je to tu dobry jako vzdy, dorazte :-))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: bude to příští víkend, takže super :o)))
    tento víkend máme pokrytý
    díky moc
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    další víkend vám klidně pomůžu. Tenhle jsem zaměstnaná u počítače od pátku až do neděle a stihnu se na vás maximálně podívat
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: to nám povídej - jak to stíhat? na tu příští sobotu jsme přihlášený na trhy na Vyšehradě (Borůvka), trhy ve Slaném se teda neozívají, ale pak ještě ten Anděl.
    Tak kdo se hlásí jako dobrovolník? :o))
    Určitě bude nadšená Tamarix - je to od ní kousek a mohla by se zbavit nějakého oblečení ze sklepa :o)))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: Jé, to vypadá skvěle. Sakra, státnice, kdo se má učit, když je to jedna lepší akce než druhá?!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jdeme?

Milovnice výhodných nákupů, těšte se. Jarmark bude už příští týden - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/udelejte-si-misto-ve-skrini-dalsi-jarmark-onadnes-cz-se-blizi-p5j-/styl.aspx?c=A120503_153924_styl_job
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jsme bohati!!!
    v patek na NGO budu ja a Alena, tak to tam radi prevezmem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam