• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to ja taky vidim prosotr jak je komunikovat ale nevidim prostor jak je zaridit(((
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    pracuje se na zasadnim zjednoduzseni kociciho prani! pac je to fakt uz trochu moc...

DMSky vitany !! uz vymyslim prostor kde by se daly dobre komunikovat!
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    možná by stálo za to to dát třeba na placky - placky mám všude možně. Nebo na trička, nějak nenásilně, zezadu nad zadek, at je aspoň k něčemu, že si lidi věčně čumí na zadky.
    Ale je pravda, že tričko s pirátskou kočkou vyvolává debaty - jé to je super kočka, kde jsi to koupila? :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    LANTHAL: tady je imho hodně znát reklama všude možně. Když si toho lidi všimnou, tak posílají. Já se nedokopu k tomu, abych poslala peníze na účet, mnohdy je tam ani nemám ;-) ale smsku někam občas pošlu, pokud mi to přijde smysluplné (ze zásady posílám na zvířátka, ne na lidi :-)) takže pokud to někde bude a lidi si toho všimnou, proč ne. I psychologicky je to lepší - blbá smska, proč to neposlat, to mě nezabije. Těch třiceti korun nebo kolika si mnohdy ani na tom účtu nevšimnou :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    my chteli dat moznost poslat dms u kocek na stromu prani, ze by ot organizace, co to maj mohly vyuzit. jenze ve chvili, dky ze zucastnenych ma dms jen jedna organizace (navic ne nase) tak to nema smysl)))

a vubec, nepripominejte mi to, akorat mi to pripomina co mam za resty
    aspon dobra zprava - zaclo se makat na novych trickach a samolepkach :-)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: jo schvaluje se to 4x do roka, teď je právě uzávěrka 25.5., taky si nejsem stopro jistá, že to psoz stihne, ale vypadá to docela nadějně..

a je teda otázka, jestli to pak bude k něčemu, jestli vůbec DMSky ještě někdo posílá ...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    my cekali az budem mit uzavreny ucetnictvi., coz se nestihalo, ale mame to rozpracovany, delala sem na tom s Tamarix
    melo by se to schvalovat nekolikrat do roka, tka pockat az bude dlasi termin

mne je ot desne lito, ze se tyhle veci nestihaji, mam nekolik rozdelanejch grantu, jenze od tohovlezlo kocici prani, kazdej vikend nejaka kocici akce, clanky a ja nevimco..nemohly by ty kolegyne z vodafonu psat granty za me?))))
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    GHOSTDOG: ty DMSky jsou zajímavý, PSOZ si je zrovna vyřizuje, tak bychom to možná taky zkusili, pokud se to zadaří teď vyřídit ... jen je tam termín "Přihlásit se lze do 15.4.2012 na adrese.."
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT:
    Řevnice počítám že budu - ale potřebovala bych aby někdo dopřevil vaše věci a pokud máte stůl. v prodávání se můžeme prostřídat.

Vánoce zkusím protlačit

Dražbu promyslete

Den pro neziskovku zkusím zjistit muže...ale moc jich tady není...

Ještě jeden dotaz. Máte už DMS? dneska jsem byla v komisi která vybírala projekty, které budou rok na Vodafone dobíjecích kartách. Nechcete se příští rok přihlásit? http://www.vodafone.cz/o-vodafonu/o-spolecnosti/aktuality/bezplatna-reklama-pro-dms-projekty/
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: jo jo! :-) a mozna bude i "reklama" !!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    vanocni trh - berem samosebou a mohli bysme tam propagovat Kocici prani!

den pro neziskovku - bourame starou volieru a msito ni se musi udelt prostor pro vytah a pak se bude nad itm stavet karantena. tzn bouraci prace spojene s odsstranovanim suti. kolegove by nebyli? pro zensky prace nevim ted..jit prodavat za nas na blesak?

revnice by mely byt u nas zapsany - tam bys jela ty? kolik lidi k tomu potrebujes a dopravu taky?

drazba - radi. ted chystame novy trika a jedna slecna, co se nabidla jako graficka maluje i krasny obrazky, zkusila bych ukecat, krtek by mohla ukecat pani pastelku na neco...
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    holky,
    mám několik možností:

Vánoční trh ve Vodafonu
    -chtěli byste se účastnit? doufám, že ano. Je tady docela přísný výběr. Dnes jsem se ptala jestli by byla šance účastnit se s krámkem - kolegové zváží - poslala jsem jim info

Den pro neziskovku
    - všichni zaměstnanci Vodafonu mají 1 den volna za rok, který musí strávit prací neziskovku. Mám okolo pár kolegyň, které ještě nevyužily a byly by k dispozici - ve všední dny! máte něco aktuálně na co by se daly využít?

Trhy v Řevnicích 3.6.
    - domlouvaly jsme se že platí. jen že se to blíží = platí?

Aukce mezi zaměstnanci Vodafonu
    - neziskovka dá předměny - draží se online - výtěžek jde neziskovce a Nadace Vodafone přihodí ještě jednou tolik
    - ze skušenosti se vyplatí dražit spíš menší originální věci - třeba trička apod.
    - chcete do toho jít? Co byste navrhovali pro dražbu?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BILAKOBRA: tak to je hodně dobrá zpráva :o))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: brina dnes psala, že mi sehnala velkej kufr na kolečkách :o) juchůůů :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to je dobry)) se v tech kuponech utopime)))) to budou zase zpleneny regaly s kocicim zradlem
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    na FB DM nekomu na dotaz odpovídalo, že ten kupon na 20% slevu je možné si vytisknout z toho vydání metra, které je ke stažení na netu a použít, ale já zatím nezkoušela
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: XD
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: já si říkala, že aspon nebudeš muset tahat obr nákup najednou..
    (Mimochodem ted mají v globusu tu babkovskou tašku na kolečkách za 200)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo uterky mi ted jdou taky na dracku (((

predem se omlouvam, ze ze me bude rano na blesaku tahnout hospoda. kamaradovi se narodil malej frantisek a v patek se to zapiji. au
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: super - já včera teda jednu dostala od enkatt, ale jak se znám, tak hned po nákupu zjistím, že jsem něco zapomněla :o)))
    ale je fakt, že při ranním úklidu kočičího nadělení jsem tak koukala na to, jak dochází (v podstatě pořád) kuchyňské utěrky a vlhčené ubrousky a vzpomněla jsem si na tu slevu a hned se mi uklízelo lépe :o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam