• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BRINA
    BRINA --- ---
    GUDRUN: skvely! cim vic lidi, tim lip
    jednu varku kotat, 7 prcku z Kralup, budeme muset nechat testovat na felv a fiv, jsou z rizikove oblasti, takze to pujde do tisicu a kazda koruna pomuze
    navic koteci sestava se pomalu ale jiste rozrusta a to jeste neprisly zadne akutky typu 5 dvoutydennich kotat bez mamy :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GHOSTDOG: bude hodne černot na klíčenky :-) a nějaké mourky.
    nemuzu tu fotku za boha najit, asi proste neni....
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: to je totalne nunu, tohle, jeste tam mit paypal a sype se to :-) tahle spousta lidi skonci s dobrym umyslem, nez zapne internetove bankovnictvi, ale i tak je to super napad.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: pozvala jsem asi sto lidí, tak tam ty koťata perte, je jich tam málo :-)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MIAPAKA:
    GUDRUN:
    holky zítra vyfotím co tam je a nějak se podělíme. s gudrun to máme k sobě kousek, s miapakou zorganizuju nějaký sraz. je tam hlavně černé, průhledné, bílé, pár průhledných barev a dalších barev.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: me je zase blby nic neposlat, kdyz nemam zadny adoptivni kotata :)

ale tlacitko sdilet uz jsem konecne nasel a zasdilel :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jako kazdy rok :-)

hele mne prijde desne blby takhle zebrat od vas znamejch, spis to sirte..stejne se vsichni vzdycky vysypete do kocek pri Kocicim prani..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: se vam letos s tema kotatama protrhly hraze, co?

no jestli bude potreba, radi vypomuzem s kotatama co uz budou naockovana, aby uvolnila misto jinym ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: no pro nektery specialni pripady je mozno zaridit i otcovstvi))))
    jeslti to tak pujde dal, tak stejne nejaky nafasujes realne domu do pece (ale az po ockovani)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: super napad :)

hrosik chce bejt tatka, ale jestli mu to nevyjde, tak ja apson budu strejdou :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Kdo jste taky na facebooku - spustili sme akci na podporu kotat, ktera nam ted budou pribyvat geometrickou radou:
    http://www.facebook.com/events/384133198290509/
    diky predem za podporu

jen tak pro info - aktualne mame 7 kotat v 1 minidepozitu (Bzunda a Cmelda) a v poradi 8 prcků z neuměřic, mamina + prckové lešany (5) a 7 prcků z kralup, kteří už teď přicházejí na řadu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GHOSTDOG: ja s fimem taky delam, rada, a chci se na to vrhnout, ale spis bych treba tvorila nekde dohromady, doma mam porad neco, co me od toho odvadi... v Gruzii jsem delala kocici privesky, celou hlavicku, neni to tak narocny jako ty rezy, vyhrabu fotku vecer...
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: GHOSTDOG: joo, s fimem jsem dřív pracovala, ovšem jen jednoduchý věci spíš jakoby placatý než takovýhle složitosti - na to nemám nervy.. Mám i kočičí vykrajovátko, strojek na nudle (udělá s fima rovnoměrný plát-lepší než válečkem) a tak...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    luxus! Miapaka umi s fimem myslim taky
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    plánuju brože (už jsem pastovala) a pak taky

GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ahoj holky, získala jsem od id ESL tašku fima!!! určitě bych část spotřebovala, ale pokud máte nějakého dalšího fimo tvůrce podělím se.
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    ENKATT: kastruji tam kocky alepson tri rocne..co psala, tak za 500 jednu..tyhle daji taky potom co budou kotatka pryc..no asi nejsou nikoho..davaji jim najist pokazde kdyz na chatu prijedou...

odkaz ji poslu, fotky snad dodam...zatim díky..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BARUSHE: navrhovala bych co nejdriv nehcat vykastrovat ty kocici mamy, jinak to bude brzo to samy. maji majitele?

utulek, ktery je nejblize a mohl by mozna pomoct s levnejam kastracema, pripadne nejak poradit co dal: http://www.nadeje-pro-ctyri-packy.estranky.cz/clanky/kontakty.html
    jsou sikovni a prijemni na komunikaci
    no a pak pokudmozno kotata nafotit. mely by se ted odcervit uz..dost zalezi na otm, co je sestrenice ochotna pro to jeste udelat :-)
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    ENKATT: 12 km za Ledčí nad sázavou, Dobrá voda
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BARUSHE: a kde to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam