• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: coz mi pripomina...

Nauč se. Nauč mě. Naučme se! | Naučmese.cz
    http://www.naucmese.cz

nechcete udelat nejaky kurz pro lidi, co si chteji poridit kocku a maji ruzne prakticke dotazy? Jak si vybrat pro sebe tu spravnou povahu a co se da predem poznat, co museji hlidat ze zdravotniho hlediska atp... jasne, ze se to da nacist na netu, ale zive je to lepsi. Vyhoda - lidi neco maleho zaplati, nebo vetsiho, nebo dobrovolne, a vy z toho mate prisun zajemcu o kocky a propagaci.

Nemam s tim nic spolecneho, jen se mi to libi a premyslela jsem, kdo z mych znamych by to vyuzil at uz na te nebo na druhe strane. A jako priklad lektoru, ktere hledaji, je uveden vycvik psu, napriklad, takze nejaky workshop pro novopecene majitele kocek a nebo pro ty, co o ni jen uvazuji by mozna mohl mit uspech.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: :-D

isn´t it normal? chceck yours!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    novi majitele mivaji casto ruzne prakticke dotazy
    toto je jedne z nich:

3) Why Jim beam has half bald balls and hair doesn't grow on them? :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GUDRUN: ach tak... :) takze az bude pobocka v plzni :))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: hele ty to budes vedet, u DMS narazim porad na prodlem firemnich simkaret... kdyz mas firmeni tak proste mas tohle blokovany, minimalne ucetni kvuli tomu otravujou....

netusis kolik je tak pomer v CR soukrome vs firmeni simky?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LENDULIK: v tom jsme meli projekt s fair trade neziskovkou.
    Ale jestli to chapu, je to jen pro plzensky a moravskoslezsky region. My jsme meli sidlo v Plzni.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GUDRUN: na tohle by byla super dms
    ENKATT: přes paypal platí příjemce dost peněz z přijaté platby
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    na tohle jsem vcera narazila...http://www.prazdroj.cz/cz/odpovedna-spolecnost/nase-principy-firemni-odpovednosti/podpora-rozvoje-regionu/prazdroj-lidem

prej je mozny prihlasit projekt, ale nenasla jsem jak....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: no prave... az budeme delat 3 mega za jednu akci tak treba jo :)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GUDRUN: a diky za reklamu. vrazila jsem tma jendoho zastupce tech kralupskejch ubrecenejch kotat za vsechny zatim
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to teda ne
    oni sou sice zahranicni darci, kteri by ovbcas neco poslali, ale tohle je moc
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    no je to bud pres daruj spravne tam se plati nejaky % z platby a cekalo se na 2 roky cinnosti a spolu s DMS by se to dalo zridit.

a nebo komercne ale pak se musi platit porad, teda i v dobe kdy nejede prani, coz bylo treba neco jako 800 mesicne.... x 12... to se nam moc nevyplatilo no
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    paypal vcera nekdo poptaval, ale on nejde uz nevim proc - Lendulik se v tom stourala
    BRINA
    BRINA --- ---
    GUDRUN: skvely! cim vic lidi, tim lip
    jednu varku kotat, 7 prcku z Kralup, budeme muset nechat testovat na felv a fiv, jsou z rizikove oblasti, takze to pujde do tisicu a kazda koruna pomuze
    navic koteci sestava se pomalu ale jiste rozrusta a to jeste neprisly zadne akutky typu 5 dvoutydennich kotat bez mamy :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GHOSTDOG: bude hodne černot na klíčenky :-) a nějaké mourky.
    nemuzu tu fotku za boha najit, asi proste neni....
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: to je totalne nunu, tohle, jeste tam mit paypal a sype se to :-) tahle spousta lidi skonci s dobrym umyslem, nez zapne internetove bankovnictvi, ale i tak je to super napad.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: pozvala jsem asi sto lidí, tak tam ty koťata perte, je jich tam málo :-)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MIAPAKA:
    GUDRUN:
    holky zítra vyfotím co tam je a nějak se podělíme. s gudrun to máme k sobě kousek, s miapakou zorganizuju nějaký sraz. je tam hlavně černé, průhledné, bílé, pár průhledných barev a dalších barev.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: me je zase blby nic neposlat, kdyz nemam zadny adoptivni kotata :)

ale tlacitko sdilet uz jsem konecne nasel a zasdilel :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jako kazdy rok :-)

hele mne prijde desne blby takhle zebrat od vas znamejch, spis to sirte..stejne se vsichni vzdycky vysypete do kocek pri Kocicim prani..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: se vam letos s tema kotatama protrhly hraze, co?

no jestli bude potreba, radi vypomuzem s kotatama co uz budou naockovana, aby uvolnila misto jinym ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: no pro nektery specialni pripady je mozno zaridit i otcovstvi))))
    jeslti to tak pujde dal, tak stejne nejaky nafasujes realne domu do pece (ale az po ockovani)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam