• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    LENDULIK: ani do posty nemuzu, to jsou fakt citlive informace :) ale proste na trhu je tolik simek, ze skupinu lidi pouze s firemni simkou bez soukrome nepovazuju za nejak zasadni a i kdyby to vsichni zamestanci stopro blokovali, tak i tak to nepovazuju za signifikantni prekazku (v tom celku jsou to radove procenta bych rek)
    XZUZANA
    XZUZANA --- ---
    Ahoj, rada bych v sobotu na Kolbenku od cca 7:30 do 11:30. Budu rada, kdyz se nekdo prida a vezme nejakou dobre prodejnou vetes:-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MRNOUS: tak mi to posli do posty :)

no ja prave nevim. ja mam treba simku jen kvuli stahovani filmu :) protoze ty premiovy SMSky z firemniho posilat nemuzu.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    LENDULIK: pomer simkaret soukrome vs firemni vim, ale asi jsou to tajne informace :) a ne vsichni zamestnavatele to blokujou, jak rika Ghostdog .. a taky lidi pouze s firemni simkou (a ne zaroven soukromou) zase tolik neni (hodne lidi ma i firemni i soukromou)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: no to jo, ale je to nejak kvuli dph nebo co...
    teda kdybys zjistila ten pomer to bych ti bylo dost vdecna :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    LENDULIK: poměr můžu zjistit...ale obecně to blokované je pouze pokud si to tak zaměstnavatel nastaví...automaticky ne...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: ale rozhodne jen v kombinaci s "otevreni srdce, cesta odpusteni" !!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: provize systemu je 20procent. Otazka je, jestli by neco chteli, kdybyste dali dobrovolny prispevek a jste neziskovka.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jsme to hned zkusila, uvidime zda odepisou
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GUDRUN: o tom slysim poprvy a vypada to dobre!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: coz mi pripomina...

Nauč se. Nauč mě. Naučme se! | Naučmese.cz
    http://www.naucmese.cz

nechcete udelat nejaky kurz pro lidi, co si chteji poridit kocku a maji ruzne prakticke dotazy? Jak si vybrat pro sebe tu spravnou povahu a co se da predem poznat, co museji hlidat ze zdravotniho hlediska atp... jasne, ze se to da nacist na netu, ale zive je to lepsi. Vyhoda - lidi neco maleho zaplati, nebo vetsiho, nebo dobrovolne, a vy z toho mate prisun zajemcu o kocky a propagaci.

Nemam s tim nic spolecneho, jen se mi to libi a premyslela jsem, kdo z mych znamych by to vyuzil at uz na te nebo na druhe strane. A jako priklad lektoru, ktere hledaji, je uveden vycvik psu, napriklad, takze nejaky workshop pro novopecene majitele kocek a nebo pro ty, co o ni jen uvazuji by mozna mohl mit uspech.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: :-D

isn´t it normal? chceck yours!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    novi majitele mivaji casto ruzne prakticke dotazy
    toto je jedne z nich:

3) Why Jim beam has half bald balls and hair doesn't grow on them? :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GUDRUN: ach tak... :) takze az bude pobocka v plzni :))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: hele ty to budes vedet, u DMS narazim porad na prodlem firemnich simkaret... kdyz mas firmeni tak proste mas tohle blokovany, minimalne ucetni kvuli tomu otravujou....

netusis kolik je tak pomer v CR soukrome vs firmeni simky?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LENDULIK: v tom jsme meli projekt s fair trade neziskovkou.
    Ale jestli to chapu, je to jen pro plzensky a moravskoslezsky region. My jsme meli sidlo v Plzni.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GUDRUN: na tohle by byla super dms
    ENKATT: přes paypal platí příjemce dost peněz z přijaté platby
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    na tohle jsem vcera narazila...http://www.prazdroj.cz/cz/odpovedna-spolecnost/nase-principy-firemni-odpovednosti/podpora-rozvoje-regionu/prazdroj-lidem

prej je mozny prihlasit projekt, ale nenasla jsem jak....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: no prave... az budeme delat 3 mega za jednu akci tak treba jo :)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GUDRUN: a diky za reklamu. vrazila jsem tma jendoho zastupce tech kralupskejch ubrecenejch kotat za vsechny zatim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam