• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: filmfestival ve Varech;-)
    Ja se doma kouknu,.ktery ten free jakozefotosop onlinovy jsme meli na skoleni. Tim, ze nic nestahujes, bys nemela mit problemy s neotevrenim a tim, ze to je velmi verna,.oklestena, podoba fotosopu, vim jak na to.
    Ja jak mam v praci ofiko fotokram, tak sem hned nazev toho free zapomnela;-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    pecka :-))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kviff?:-))co ot jeee?
    budu moc rada. nejsem typ na cteni nvodu a prirucek, staci mi to ukazat anebo mi proste online odpovedet na dotazy. dost veci uahdnu sama tim, ze is to "osaham"
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Enkatt: fotokram mam v praci a pred dvema lrty mne sefka vyslala na kurz "photoshop-pokrocili" .Nevim jak pokrocili, ehm, no mam z toho ten radobycertifikat, takze sem to odchodila. Klidne najdem cas a neco te naucim. Gimp sem jen videla, tsk az ho ozkousim praxi, muzu ukazat na gimpu a pak do nas na nejakym skoleni hustili i nejsky ten free program-napodobu fotokramu, je to fakt dtejny, jen min funkci, ale na letaky dtacej bohate. Takze muzu byt napomocna, jak tvorbou, tak zaucenim. Teda az se vratim z Kviffu:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    NIGHTFURY: ja znam jen foto editor, na letaky nepouzitelny
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ENKATT: Dost dobrá je Picasa, dělala jsem v ní obaly knížek pro fiktivní nakladatelství :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: mam nejakou vlci mlhu na cisla dneska.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Že prudím... v názvu je 29.7 a na pozvánce 26.7.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EVILMIND: knir uz tam byl)))
    kouknu na to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: peknej knir :) ja teda photoshopem neumim, ale docela pouzitelny jsou ty online graficky editory uz dneska, co bezej jako addony v chrome treba - ja pouzivam Pixlr, na to co potrebuju vetsinou to uplne staci, pristupnej kdykoliv a nemusim nikde nic instalovat...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ehm nojo a je ot opraveny a furt to vidim stejne

chtela jsem se naucit s fotoshopem, ale stazeny verze mi nejdou otevrit. stahla sem gimp a nevim jak na nej. tkaz zlaty malovani a bavi me to cimdal vic,,jen ta kvalita neni co ma byt

nejaky dobrovolnik grafik, co by me ot naucil? pro dobro kocek..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Luxusní pozvánka! :-) ale datum by to chtělo upravit..
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ATUARFIK: :-) gratuluju! :-))

jen ukaz pekne puvodci vetrelce zac je toho tehotesky loket!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: IVANA_KRTEK: ENKATT: Si delejte legraci z chudaka zbouchnutyho. Vcera jsem se u doktora dovedela, ze se vetrelec uz velikostne nevejde do tabulek, evidentne je po otci (2m, 130kg) a ne po matce (metr sedesat, 60kg).
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak preju dobrou chut pri pojidani placenty :-))))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: a rodit bude v krabici pod schodama :o))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: jen jestli taky necekas cely vrh :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ani mi nemluv. Zacinam mit podezreni, ze to tak bude az to konce. Zlaty kocici dva mesice brezosti!

ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: neni ti blbe nejak podezrele dlouho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam