• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    asi tak za dva mesice budu shanet kocku. A hlavni pozadavek doma je, aby byla naprosto v pohode se psem. po vikendove scene (kdy kocka na dvore psa malem zabila a schytala jsem to ja, ktera jsem mezi ne strcila nohu) je Lukas trochu nerozhodny, jestli si jeho nejmilovanejsi pejsem neco takoveho zaslouzi.
    Mate nekdo v depozitech i psa? ze by to kotata znaly odmala?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdyz ma hlad a vevnitr to voni sardinkama/kozlikem/masem..
    ne kazda ale
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a kocka je tak blba ze tam vleze jo? ;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EVILMIND: odchytova klec je sklopec :-) neco jako na kuny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak vubec vypada odchytova klec na kocky, neco jako sklopec?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KOPRETKA: pujcit jo, ale mate ot krapet z ruky. asi bych te poslala na blizsi utulek. nejbliz mas asi nadeji pro ctyri packy. nebo zavolej alene od nas a dohodni se: http://www.cici.cz/kontakt.php
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    no takže kočka tam je. akorát jak sem se bála na otevřeným prostranství se bojí i nás. takže když jí chtěl pohladit tak zdrhla. takhle prý celou noc, no ráno přijel vyspal se a ted naložil soničku a jeli to tam vymnoukat. ona je taita takovej sonničin vocásek, furt za ní všude běhá, takže by jí sonička nalákat mohla.
    jinak se zeptám, bylo by možný zapůjčit odchytovou klec? páč ona tam je a fakt se bojím, že jak je streslá tak se k nám moc nepřiblíží a za tím jídlem by si vlezla (žere jak protržená)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    KOPRETKA: ufffff.... no tak to držím všechny pěsti, ať se najde!!!!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT: jj zítra se natisknou letáky a hoděj do okolí.. si myslím že pokud jí nehrábne a nebude moc plašit, tak by se mohla stáhnout k nějakému domku s kočkou. páč kočičí společnost vyhledává.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    drzim palce
    dej pak zas vedet jak to pokracuje
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tak a mě se dnes stala hrozná věc..( utekla mi zde před rokem adoptovaná Taita. u Mrače mezi benešovem a prahou. Sem si odskočila na záchod, muž jí mezitím hladil, ale špatně zavřel klec a když sem nastupovala tak okamžitě vyběhla ven přímo do pole s lenem. asi hodinu sme to tam prohledávali ale pak už ani nemnoukala. okolo je hlavní tah tak mám strach aby vyplašená nevběhla tam. ale jinak jsou tam louky a 4 domy se zvířaty, kam sme okamžitě vhodili lístečky, páč sme se nedozvonili. No a muž ted naložil rybu a křupky a vydal se tam jet nocovat a hledat.

tak na nás myslete, at se ten náš kočičí pitomec(sory ale blbější, ale za to vděčnější kočku sem nepoznala) najde.
    druhá kočka tu mnouká a hledá jí. dokonce mě nutila jít znova k autu abych jí ukázala že jsme jí tam nenechali. takže jestli se dnes nejdajde, tak zítra naložíme soničku a jedem to tam vymnoukat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Nojo, když vy po kotěcích velkoobchodních baleních i nakupujete...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    musime, jinak by nebylo misto na kotata
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Devět životů už umisťuje kočky pouze ve velkoobchodním balení? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdyz mame ten svatek :-)

dneska rano jsem umistila Houstona a Mayday. spolecne. do statku na kokorinsku plnyho mysic a plchu a dalsich hlodavcu, kde je hektrava zahrada s kusem lesa a vsechny mistnosti jsou propojeny kocicima dvirkama po byvalych obyvatelkach mysilvkach :-)

a ivana vcera umistila Hikera, Alley a Ramblera - společně!!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to napis primarne tomu, kd ti je tak poslal
    ja mam treba veci od grafiku v psd (pro tisk, co neotevru)- coz je fotokram a pak verzi v jpg, abych is je mohla prohlidnout

jo a ted jsem zkousela paint pro, coz je free a zda se, ze to je velmi srozumitelne i vcetne vrstev
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: aldemik napsáno :o)

a mám dotaz na ty, co tu řeší různé grafické programy. mám obrázky na tisk ve formátu cdr a paní z tiskárny to nemůže otevřít a prosí mě o přeuložení do jiného formátu. já to doma ani v práci samo neotevřu, takže byl by tu nějaký dobrovolník, kterému bych to poslala a on by to uložil třeba jako pdf?
    předem díky :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: Ivana to ma na starosti, ozve se. diky

2.7. byla u domu na Francouzské na Kladně nalezena černobílá kočka, podle nálezkyně asi 4 měsíce staré kotě. Čistá, zdravá a zvyklá na lidi.
    kontakt: info@devet-zivotu.cz nebo tel.:733 550 296

ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: V podstatě by to znamenalo, že byste si jednou za třeba čtrnáct dní přijely pro pytel-dva-tři oblečení, bot, kabelek atp. Auto nemáme, takže my vozit němůžem...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Holky, chci se zeptat - kamarádka nebo taková lepší známá má sekáč, který žije z výkupů do komise s tím, že když se to do měsíce-dvou neprodá a ten člověk, co to tam dal, to nechce zpátky, dává to na charitu. Nechcete tyhle věci odebírat? Myslím, že by se to mohlo na blešácích a pod prodat - několikrát jsme nad tím uvažovaly, že by z toho mohl šikovně vyžít ještě někdo další... Je to Praha 6.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam