• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    To je ale vsedni den, to ja nemuzu, beee:-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WORKSHOOOP!!!
    26.7 od 10h až do večera, proběhne workshop s výrobou náušnic z fima, korálků a dlaších materiálů. Co vyrobíme dáme do MEOW krámku a hlavně se to naučíme, abysme mohli zásobovat krámek i dále. Materiál je, nebráníme se ani dalším technikám.
    Místo konání: u mě doma tzn Praha 5 Košíře - přesnou adresu ráda poskytnu do pošty. Je to 10 min od Anděla.
    Bonusy spojené s účastí: bezplatná možnost hladit kočky včetně Despair (1 středně velká náplast + desinfekce zdarma), nealkoholické nápoje a pak taky uvařím oběd a něco na svačinu bude taky

hlaste se mi prosím do pošty
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    TRAMIN: Taky tu mám jednu dospělou kočku, která psa doslova fakt miluje(menší vořech). Od začátku jí pořád myje a chodí za ní spát do pelechu a hrajou si spolu. Navíc má ráda i lidi...akorát pořád něco povídá a je děsně žravá!Konec prázdnin by byl pro ní ideální:-)

IMG_8338.jpg (548177 B)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    poslu ti neco do posty a pochopis, ze to pro ne bude lepsi :-))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: myslis jako Hrochuv a Zofkuv teror, ze by zaslouzili? :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    krlaupsky by si to zaslouzily..uz jsou zdravy :-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: detektivy ne, tech je moc, do tolika ja neumim pocitat :))

uvidime co na me zbyde zacatkem srpna ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: mexiko umistime, mas smulu))) co detektivy? nebo kralupsky

EVILMIND: proto pisu krysarika a ne psa))) navic tohle bych dala utratit, mit k otmu pravomoc.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    EVILMIND: taky si myslim :)

tohle je imho byt zvykla na psa :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: krysarik se urcite nepocita jako pes, minimalne ne pro obecny vyznam formulace "zvykla na psa"... ;-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: jim dejet nejaky jiny, ja chci mexiko :)))

popisku poslu, az me neco napadne :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: mexicka kuchyne go home asi nebude. prave se resi zajemci o dve z nich :-)
    hele hod mi do posty popisku xpecku - musi ofiko do nabidky, i kdyz ma psano na webu rezerve

jako pri ty zaplave kotat je super, ze jsou zajemci a docela dost ted..jeste aby ot vyslo vsem
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TRAMIN: a chcete kotě? mám psa a mám tu naprosto pohodovou vykastrovanou "maminu", odhadem max. dvouletou ... kdyby byl zájem tak podrobnosti v poště
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: a kdy bude ready Nacho Tortilla se Salsou? ja abych smeroval odevzdani XPcka na ten datum :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: ty co budou ready az odejde xpecko :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kralupsky kotata konecne zacinaji vypadat zdrave..i kdyz zbyly ze sedmi jen tri
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: a ktery budou ty, co mi date? :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: alena ma krysarika, ale myslim, ze kdzy to vezmes od kotete, tka si zvykne jakykoliv

prave aktualizuju nasi nabidku :-)
    devetzivotu | Koťata 2012 - přehled – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Kotata_2012_-_prehled/
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    TRAMIN: jejich matka si z velkeho psa dela polstar, tak doufam, ze jim to predala v genech :) kotatka sotva vidi a porad jsou jeste v pradelnim kosiku, jsou narozena cca pulka cervna, takze aktualni to bude az tak zacatkem zari nejdriv .. nevim jetsli jsou to kluci nebo holky (jsem to nekontrolova), tri mouraty, jedno bilocernz nebo bilo mouraty ..
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MRNOUS: to by bylo fajn. Aktualni by to bylo tak na konci prazdnin. prave bych moc ocenila, ze by na psa nesycela a byla cistotna a nenicila nabytek :D vic nepotrebuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam