• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: před určitými kolegy jsem zdůraznila kočky, před jinými postižené - všichni jsou happy :-D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TYRKYS2: tyjo a vsichni kolem se boji, kdy nam to zatrhnou to rabovani :-))))
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: všichni v offisu jsou nadšeni :-) Ten e-mail/letter s poděkováním šéfovi prý bude fajn, doladíme zítra ;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TYRKYS2: cetla jsem :-) tkaze zavest si tabulku a denne vazit

uff ot zas bude zitra sichta
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: nz! A pokud ta Tesco váha funguje, tak má Miluška 700g!
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: je mi to jasny.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: uspesny :-)

TRAMIN: nestihame ani co musime ted tak uplne (((

dnes jsem s krtkem stravila vetsinu dne v jendom moc peknem skladu v centru prahy a odvazely jsme periny, rucniky, cistici prostedky, ale i koberce, luxy, mopy, lampicky a spoustu uzitecnych veci do depozit, karanteny (uuuzasny stolecek a policky atd) a taky do kramku diiiiiky TYRKYS2 ...zitra pokracujeme
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Vcera jsme na Cukraku primo u vysilace nasli cerne kote. Spis ono si naslo nas. Sli jsme tam na kes a jakmile nas uslyselo, tak zacalo nahlas mnoukat. Po chvilce jsme zjistili odkud to je, ale nepodarilo se nam ho odchytit. Bylo zalezle pod stenou te budky vedle vysilace a akorat obcas na nas kouklo. mozna by slo vylakat na jidlo. Kdyz jsem chtela odejit, tak vylezlo cele, ale jak jsem se opatrne vracela, tak zase zdrhlo do te diry pod budkou.
    Urcite by slo vylakat na jidlo, kdyby nekdo mel cestu kolem. Vypada hodne plache, ale hlasilo se znacne hlasite.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    holky co mightysounds? počasí asi moc nepřálo ne?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TECZKA: a co hotel pro kočky? www.hoteltrubska.cz
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT:
    TRAMIN: no tak u nás sou holky členy rodiny, takže by to bylo fakt debilní kdyby někdo chyběl.. jako asi kdyby to nebyl takovej pitomec, tak to třebas nehrotíme, ale ona je nám tak zavázaná, že jí hladíme a krmíme, jakože tak sem to u jiný kočky neviděla.. tak sme jí tam přeci nemohli nechat.)
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    ahoj, zkusím i mezi vámi, třeba se někdo najde.

měla bych takovou prosbu. budu si teď brát jednoho kocoura, který jinak poputuje do útulku. je to 7 týdenní kotě. přivezu ho v pondělí nebo úterý do prahy a potřebovala bych pro něj na týden hlídání. bohužel v bytě, kam jsme se odstěhovali spadl kus stropu a nějaký čas zabere oprava. v praze téměř nikoho neznám, na koho bych se obrátila. našla by se mezi vámi dobrá duše, která by se týden o kocourka postarala (všechny záchodky, krmiva apod zaplatím)
    byla bych vám zavázána.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: presne tak. to se casto nevidi.
    BRINA
    BRINA --- ---
    KOPRETKA: dobra prace :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: to rozhodně :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KOPRETKA: nechat byt a sledovat. tvuj muz predvedl hodne velkou oddanost kocce :-)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    KOPRETKA: no super!!!! :-)))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tak a já hlásím, že Taita je od včerejška doma..)
    po dvě noci za ní muž jezdil mnoukat k benešovu, kdy vždycky přišla nechala se pohladit a hnedle utekla. Takže včera, třetí noc, vyzbrojen odchytovkou, tam přijel, vystrčil klec s rybou vevnitř a než si stihl zapálit, tak už byla lapená... nutno říci, že se tu ted promenáduje ve stylu: sem byla na výletě, tak si mě o to víc ted všímejte..

jen má cosi rozškrábaného na boku. takový malý flíček bez srsti a kus strupu. Příjde mi jako by měla klíště, který si tam vytrhla a rozdrápala. čím jí to natřít, nebo běžet na veterinu?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    TAMARIX: Bylas rychlejší, ted jsem to sem chtěla hodit - přišlo mi to na mail..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: ja jeste neee!a body na ot mame
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam