• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: rybiz jak kde. ja vcera nacesala asi dve kila a ulozila do mrazaku. byl akorat :-)

maliny a ostruzin jsou dobry napad a taky pekna piplacka.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: na rybíz už je malinko pozdě, ale mám ještě dva pytlíky v mrazáku, tak vám je zkusím schovat ... aktuálně nám dozrávaj ostružiny a maliny (možná by se dalo někam vyrazit do českých luhů a hájů?), tak vám taky zkusím něco před synkem zachránit :)
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: a to myslime naprosto vazne =´)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Drazi, vím, ze hodne z vas disponuje pribuznymi na venkove, chatami a chalupami.
    kazdy rok se potykate s nadurodou zahradnich plodu a my nabizime spasu! Nevyuzite ovoce pada za obet nasilnickym vosam, poziraji ho nevdecni mravenci a hniloba.

Na jednu podzimni akci potrebujeme co nejvice jablek, svestek, rybizu atd, abysme mohli levne napect kolace, jejichz prodejem chceme ziskat finance pro kocky. Neco dokazeme zamrazit, neco zavarime..ale chceme byt pripraveni

nabidky kvalitniho ovoce prosim do posty :-) diky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KRÁMEK MEOW PŘICHÁZÍ SE SPOUSTOU NOVINEK! Jeho stránky jsme přesunuli na náš devítkový web, aby se lépe hledal, a zpřehlednili jsme nabídku. V nabídce krámku nyní najdete spoustu nových věcí: samolepky na auta, placky s novými motivy a spoustu nových originálních šperků, trička, tašky... Je tu i velký výběr oblíbených smaltovaných výrobků, keramické misky pro kočky, obaly na přepravky a měkoučké polštářky do přepravek. Postupně vám všechny novinky představíme.
    OS Devět životů
    http://www.cici.cz/kramek/kramek.php
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Dostali jsme několik extra kousků autorských šperků na prodej pro útulek. Materiál: nerez ocel, 100% z ceny jde kočkám. V albu najdete náušnice, náramky a brože. Objednávky u mě v poště.
    meowmeow | Kovové šperky – rajce.net
    http://meowmeow.rajce.idnes.cz/Kovove_sperky/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    papiru mame dost, i barevnyho, dik
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    mámz v práci docela kvantum odstřižků čistého papíru...tak velikost maximálně A5 a trochu užšíé...nespotřebuje to někdo? Pro děti na malování, jako šmíráky...produkuju jich několik týdně a vyhazovat to nebudu...zatím skladem
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    odepsali z té Naděje, že oblečení můžeme donést kdykoliv :o) takže příště to doneseme tam - pokud si nepřijde jiný zájemce. :o) Včera jsme naplnily krosnu, která pokračovala do Romodromu, ale na celou jednu tašku jsme zapomněly, tak zase bude materiál.
    Příští - srpnový - termín bych dala od dřívější hodiny a zaměřila ho i na maminy s dětmi - dětské oblečení. Co vy na to?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    aaa zrovna si to tady cte jeden clovek se slabosti pro bilorezave kocky - koukej do alba z dneska, pozuje tam jeden takovy pekny kocour :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    neco z dneska v obsazeni ja, GHOSTDOG, BOUCNER, MIAPAKA, KOPRETKA + mala kopretka
    devetzivotu | Červencový náušnicový workshop – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Cervencovy_nausnicovy_workshop/
    zvladli sme nepochopitelnym zpusobem fimo, udelali spoustu polotovaru na origami nausnice a naucili se filcovani au au
    zavrseno kocicim blesakem v czech innu
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Tak ona si nakonec prý přijede osobně rovnou tam. S krosnou! ;-))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    super - já tam taky včera dotáhla věci - velký kufr. Myslím, že všechny věci máme v tom kumbálku pro úschovu zavazadel .o)
    takže by to mělo vyjít - snad nezapomenu - kdyžtak si pro ní dojdem až dorazíš, ale předpokládám, že tu sklerozu ještě tak hroznou nemám
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: lepe volat.
    nechala jsem tam v uschovne v hotelu takovou stribrnou tasku plnou veci. Je v zamykacim boxu, ukladala mi to tam takova utla brunetka s culikem, cizinka. Pry vam to vydaji, ale musite si rict. Neni to v baru, ale v uschovne zavazadel pro nastevniky hotelu. Tasku prosim opatrujte, tu chci zpet, prijdu cca v pul osme nebo tak, jak to vyjde. Dik.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: jé, no to je super - to je fakt blízko a koukám, že mají nepřetržitý provoz :o) Napsala jsem jim, jestli můžeme něco přinést, tak sand se ozvou
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: chápu to správně, že si něco z hotelu odneseš? :o))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: ok. uvidime jak to bude vypadat s nabidkou za mesic. ale Tortila by se mi libila
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Já jsem slíbila nějaké námi vyřazené oblečení donést známé, co dělá v Romodromu. Taky budou dělat hadrářský bazárek. :-) Dorazím na sedmou do hotelu.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: mnam :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: ted jsou presunuty od nalezcu, z kralikarny ci co to bylo, do karanteny ve zvolenevsi
    v sobotu se maji ockovat. puvodne byla dve zamluvena, ale pani si vzala kotat jinde. takze a to Mrnous jeste nevi - cca 8.8. muzou jit do depozita k nemu :-) tak zni plan
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    u koho bydli mexicka kotata?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam