• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    BRINA: díky ale letáky už asi distribuovat nezvládneme. kdyžtak budu odkazovat na web.
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: a nepotrebujs na to nejaky letacky od nas nebo tak?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Tyto to je skvělý jak to prošlo. Držím palce.my budem tou dobou dělat bufet na deskohrani
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: 4 různé neziskovky a 9 životů bude jednou z nich. lidí si budou moci vybrat na koho přispět
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a na koho to pujde?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    příští týden v úterý ráno máme ve vodafonu to pečení pro neziskovky. tak pak dám vědět kolik se vybralo. držte pěsti:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jj a oboji uz na fb psali jak se maji
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Koukám, že dvě (Gisha a Kaiti) ze šesti koček z neláče už jsou ve svých nových domovech. To mám ohromnou radost! :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: jojo, letáčky by byly fajn :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ok, prihlasis se tam sama vid? ja ot vse nachystam, mam i nejaky letacky a kdyz budu stihat, tak ti i pomuzu to odtahnout
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: tak fajn
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: muzu ti dat klice a ty mi je vratis az pujdes na deskohrani
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: jasně, to by šlo, akorát nevím co s tím co neprodám, abych to netáhla zase přes celou prahu domu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja chtela zrovan zacit shanet dobrovolniky - poslala mi to toiz marketa a tka jsme nejdriv zkousela Tamarix, a ta nemuze
    ja tu mam leccos, problem je, ze jdu na deskohrani - muzes to tu nabrat v sobotu rano? okolo 9 - pak jedu makat do tyrsaku
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: super - jsi úžasná. věcí v bazárku máme kvanta a je potřeba, aby to někdo začal prodávat :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    V sobotu je v košířích blešák
    http://www.facebook.com/pages/Ko%C5%A1%C3%AD%C5%99sk%C3%A1-Cibula%C4%8Dka/420670417990951

Původně jsem se chtěla stavit na deskohraní, ale to můžu snad v neděli. Věci na prodej tu mám (hlavně hračky, nějaké kuchařky, hrací skřínku), ale není toho moc-tak jedna velká taška.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hlavně, aby to bylo nový a nemělo to žmolky či kočičí chlupy :o) z toho se pak šít na prodej nic nedá - díky

MIAPAKA: ach jo - ale co naděláš... nic
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nemate nekdo prosim navic zbytecne nove deky? sijeme z nich obaly na prepravky a podlozky, ktery pak prodavame v kramku..tak kdyby nahodou..nebo nejakou metraz i
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: to je bohužel už minimálně třetí věc že sortimentu. Nenadělás nic. Co se krmení týká, pro toulavé ok. Jen těch 24kg prosleho psího nutramu bylo za děkuju teda. Ale i s tím jsme si poradili... A mám nový objev v německu kromě levnýchdm konzerv mají super dezinfekci do prádla a i spreje. Vezu toho dvě velký tašky
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Sice neumistovalo, ale zase krámek něco vydělal a Ibex si odvážela plný auto krmení.

Akorát mě štve, že Srdcem pro kočky po našem úspěchu kočičích štěstíček nápad kopíruje..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: Aha, tak to jo ... no dobře jste udělali, my tam měli asi 20 koček a nic ... teda pár si jich lidi zarezerovovalo, takže nakonec jsou snad tři umístění, díky tomu, ale stejně teda bííída. Příště na to fakt prdim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam