• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    slibila sem, ze ne :-)))
    dve sou cerny a jedno zelva, prtavy roztomily dlouhosrsty kotatecka no
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    U další nálezkyně se chystají na příjem tři jejich pravé opaky. Hodná a roztomilá bytová koťata s delší srstí. Fotku vám schválně neukážeme, protože byste je hned chtěli a na to přijde čas až po očkování

a tady nam je ukazes? ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MIAPAKA: LENDULIK: Pult s občerstvením?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MIAPAKA: oby se kocky nenudily co? :-))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    EVILMIND: :) ne, rybičky a osmáci jsou součástí čekárny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MIAPAKA: tam chodej lidi s rybickama?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: naštěstí je charlie pohodový zvíře, zvládá kšíry, tak občas vylezl, zjistil co je tam za zvířata a vůbec nebál ani velkýho psa :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    no to je masakr
    kam se hrabu s kapačkama buffy - byla jsem v čekárně sama, měla jsem knihu a navíc to trvalo tak půl hodiny
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: Charlie na kapačkách... Mohla jsem ho tam nechat samotnýho v kleci, ale on byl klidnější se mnou v tašce v čekárně. Takže jsem si přečetla hromadu časopisů, pokecala s lidma a ve volný chvíli pozorovala osmáky a rybičky :)
    A na těch kapačkách jsem takhle byli třikrát, tj. 21 hodin :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    7 hodin???? proboha cos tam tak dlouho dělala?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: no, každopádně jsme zaváhali - když takhle sedím sedm hodin v čekárně, tak to bych jich pár určitě prodala, rovnou jsem tam mohla rozložit celý krámek :)
    Takhle jsem mohla jen udílet rady ohledně vhodného věku na kastrace, přesvědčila jsem jednu paní, že si může nechat kocoura-nalezence, že dva kastrovaní kocouři v bytě si nevadí (jako příklad jsem uvedla domácnost Mrňouse :)) A zjistila jsem, že do ordinací chodí mnohem víc koček, než psů - to podporuje mojí teorii, že koček je v českých (nebo alespon pražských) domácnostech víc, než psů...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: z tebe uděláme podomního prodejce :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ehm umim udelat vizitku, ale neumim udelat tiskovej arch - jak na to? mam open office a photoshop
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MIAPAKA: zatím si do svýho "veterinárního zavazadla" přibalím i pár letáčků. Mamka ještě říkala, že bych měla pár těch obalů nafasovat a na veterině to pak rovnou prodávat :)
    Ale já doufám, že ted když už víme příčinu jeho problému, tak nebudeme tak častými pacienty.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: já si totiž i myslím, že kočka když je takhle "zabalená" tak není ani tolik ve stresu a neřve (aspon u svých koček to tak mám), takže já si obal nemůžu vynachválit. Charlie nevydá ani hlásku, zato ostatní kočky v čekárně řvou jak o život.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: neni problem nejaky vyrobit. mame nejaky stary, ale udelam rada novy
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Asi si budu muset udělat vaše vizitky (letáčky jsou na běžné nošení moc velký), protože jak jezdím s charliem po veterinách, tak dost lidí obdivuje ten váš obal na přepravku a chce ho taky :) Odkazuju je na stránky, ale vizitky by byly lepší.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tam snad nakonec budu sama :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jo je to pech :o( Ale Hostel nám vychází vstříc, tak jsem si říkala, že můžeme vyjít vstříc i my jim
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já zas včera večer udělala akci na fb a poslala hromadě lidí a dala na naší stránku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam