• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ARIA
    ARIA --- ---
    ENKATT: Ahoj teto, koukni jak jsme hned napoprve sikovny... Susenka (Stefany)
    Poloslepá Sušenka se seznamuje s hračkou - 24.10.2012.mp4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pQPhZunVKuU&feature=channel&list=UL
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak blešák byl super - jsem si samo už nepřečetla, že někdo přijde, tak mě to hodně potěšilo. Boucner udělala probírku věcí a vyřadily jsme celý jeden kufr, který jsem pak s Luckou táhla do blízké charity. A tam měli radost :o)
    Cestou jsme trochu bloudily a pomáhali nám nějací ožralové z hospody, ale nakonec se povedlo :o)
    takže paráda - a za měsíc zas
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: musim být ve smečkách do půl 6 pak jsem volná =')
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    mám tu pár hezkých věcí pro vás a doufám, že si i něco vyberu, v půl sedmé už musím být zase pryč, takže udělám jen rychlou otočku s malým pivkem :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SYMAQ: v pul sesty mam nejaky predavani kramu doma, pak sem volna, dame sraz? je ot od sesti
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: dušánková nedorazí neb v tu dobu cvičí ... v kolik, že tam už budete?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já taky
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    IVANA_KRTEK: neboj já dorazím =')))

MIAPAKA: no tak to je velice slušné ...

LENDULIK: =')
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak dnes je blešák :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jeste vtipny je, kdyz tam clovek prijede s peti prepravkama ci vice a vypada, ze ot je vsechno jeho
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: já když byla naposledy na veterině (s kamarádkou, smutná událost), tak tam byla slečna se psem, kterému celou dobu opakovala, "nemáš rád kočičky, ano, nemáš je rád". A pak starší paní, která si šla "jen pro kapičky", předběhla nás a byla v té ordinaci i když tam pustili nás. Nechtěla vůbec odejít. Kamarádka se tam hroutila a ona se pořád nemohla rozhodnout jestli zůstane v čekárně a počká na volnou chvilku doktora nebo jestli se objedná na druhý den.
    No hrůza
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ATUARFIK: rybičky možná, osmáci jsou na vysoký skříni, zavřené na zámek. Jedna paní chtěla mrnavýmu kotěti osmáky ukázat tak ho zvedla, ale ono bylo menší než osmák a těch hlodavců se bálo :)
    Charlieho teda ani rybičky ani osmáci nezajímali, chtěl se jen kámošit se psama, ale podezřívám ho, že to dělal schválně, neb některé ty psi fakt rozčílilo, že mají sdílet jednu místnost s kočkou :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    EVILMIND: ale sou fakt moc pekny :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    slibila sem, ze ne :-)))
    dve sou cerny a jedno zelva, prtavy roztomily dlouhosrsty kotatecka no
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    U další nálezkyně se chystají na příjem tři jejich pravé opaky. Hodná a roztomilá bytová koťata s delší srstí. Fotku vám schválně neukážeme, protože byste je hned chtěli a na to přijde čas až po očkování

a tady nam je ukazes? ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MIAPAKA: LENDULIK: Pult s občerstvením?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MIAPAKA: oby se kocky nenudily co? :-))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    EVILMIND: :) ne, rybičky a osmáci jsou součástí čekárny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MIAPAKA: tam chodej lidi s rybickama?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: naštěstí je charlie pohodový zvíře, zvládá kšíry, tak občas vylezl, zjistil co je tam za zvířata a vůbec nebál ani velkýho psa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam