• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    TAMARIX: Jó, předvánoční bazárek v Kotátku! Mám u sebe jednu velkou tašku věcí. Jsem i pro oblečení :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: ona fakt nevidí?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Paráda! Dorazily tam i nějaký cizí? Zajímalo by mě, jak se chytil ten můj hromadný mail.. Každopádně na příští se už moc těším!

Co udělat zase velký mikuláško/předvánoční bazárek v Koťátku? Už jsem o tom předběžně mluvila s ENKATT. Dívala jsem se do kalendáře a mohlo by to být v sobotu 1. nebo 8. prosince. Co vy na to? Kolik tak u sebe máte krámů? Já ještě pár beden.. Taky by se to mohlo pojmout částečně jako sekáč..
    ARIA
    ARIA --- ---
    ENKATT: Jenicek flegmatik a Marenka když si k tomu vleze, nikoho už nepustí. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jak prisla doktorka na to, ze je uplne slepa? u kohos byla?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    koukala sem jak kolem prosly dve kocky a nezajem)))) a co ty dva na to?
    ARIA
    ARIA --- ---
    ARIA: sorry za češtinu. píšu z mobilu. :(
    ARIA
    ARIA --- ---
    ENKATT: Přesně. Taky ji od toho nemuzu odtrhnout. Hele ona je nezmar. :) Před chvíli vylezla pod strop na skříň, pak na splhadlo. Z fontány pije jako by se nechumelilo, zatím co zbytek to ještě nezkusil. Ona od těch ostatních není vůbec ustrasena. Což bych zrovna, vzhledem k jejímu hendikepu, nečekala. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    supeer. koulodraha je dobra i v tom, ze se ji to nikam neodkutali a jeste ot pekne rachta
    ARIA
    ARIA --- ---
    ENKATT: Ahoj teto, koukni jak jsme hned napoprve sikovny... Susenka (Stefany)
    Poloslepá Sušenka se seznamuje s hračkou - 24.10.2012.mp4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pQPhZunVKuU&feature=channel&list=UL
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak blešák byl super - jsem si samo už nepřečetla, že někdo přijde, tak mě to hodně potěšilo. Boucner udělala probírku věcí a vyřadily jsme celý jeden kufr, který jsem pak s Luckou táhla do blízké charity. A tam měli radost :o)
    Cestou jsme trochu bloudily a pomáhali nám nějací ožralové z hospody, ale nakonec se povedlo :o)
    takže paráda - a za měsíc zas
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: musim být ve smečkách do půl 6 pak jsem volná =')
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    mám tu pár hezkých věcí pro vás a doufám, že si i něco vyberu, v půl sedmé už musím být zase pryč, takže udělám jen rychlou otočku s malým pivkem :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SYMAQ: v pul sesty mam nejaky predavani kramu doma, pak sem volna, dame sraz? je ot od sesti
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: dušánková nedorazí neb v tu dobu cvičí ... v kolik, že tam už budete?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já taky
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    IVANA_KRTEK: neboj já dorazím =')))

MIAPAKA: no tak to je velice slušné ...

LENDULIK: =')
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak dnes je blešák :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jeste vtipny je, kdyz tam clovek prijede s peti prepravkama ci vice a vypada, ze ot je vsechno jeho
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: já když byla naposledy na veterině (s kamarádkou, smutná událost), tak tam byla slečna se psem, kterému celou dobu opakovala, "nemáš rád kočičky, ano, nemáš je rád". A pak starší paní, která si šla "jen pro kapičky", předběhla nás a byla v té ordinaci i když tam pustili nás. Nechtěla vůbec odejít. Kamarádka se tam hroutila a ona se pořád nemohla rozhodnout jestli zůstane v čekárně a počká na volnou chvilku doktora nebo jestli se objedná na druhý den.
    No hrůza
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam