• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: no tak pokud mi do toho nic nevleze, tak bych toho 8.12. mohla...
    ARIA
    ARIA --- ---
    Zdravim a předem se omlouvám za OT. :) Včera jsem procitala vaše stránky, jmenovitě kockoterapii a strom přání. Máte můj obdiv. Ani jsem netušila, že se k terapii dají použít i kočičky. Moc se mi to líbí! A tak jsme se s chlupaci dohodli, že taky dáme nějakému kocicakovi něco do misky. :) A kdybych mohla já svou troškou nějak přiložit ruku k dílů at již organizačně, propagacne, mazlive či nevím jak... Budu rada. Konec OT.

Btw Susenka zdraví nejen Františku a vzkazuje, že se má cile k světu a že už měla i oliznute ousko od dosud jen sycici Marenky. :)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    prosím na nástěnku dopsat, že jdu 15.12 do ABC :o)
    a fakt pevně doufám, že se ke mě někdo najde i na toho 8.12. :o))) výborný místo na nákup vánočních dárků
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ovsem nejlepsi je ta konzerva v zahlavi :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    trosku uklidu na nastence, ted muzete videt aktualni akce a hlasit se nadsene, ze prijdete a pomuzete :-P
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    super! ja uz se tesim na to jejich kafe mimojiný
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: tesi me, ze 1.12., to muzu. Vybiram vam to nejlepsi z hadru a budu se stehovat, takze bude i dost dalsiho, pokud budete chtit. A nakoupit dorazim snad i s celou bandou.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    v sobotu 1.12 od 15 hodin pro sebe mame Vypalene kotatko :-)
    myslim, ze dobry predvanocni termin

chce se nekdo ujmout koordinace prodeje a prehledu o tom, kolik veci mame a tak?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kotatkovymu jsem psala uz pred par dny a zatim bez odpovedi, asi jim spis zavolam
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: ad předvánoční bazárek - řeší enkatt - já mám doma cca jednu krabici plnou bazárkových věcí a ted i kufr s blešákovým oblečením (do hostelu se to kvůli přestavbě tentokrát nevešlo)
    jsem určitě pro
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: minimálně jedna slečna dorazila sama a nikým neznána - ještě jsme vybalovaly, tak chvíli počkala a pak se pohrabala. byla teda trochu zklamaná, protože chtěla hlavně svetříky, ale odnesla si tuším jedno tričko
    ostatní byli známí známých
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    TAMARIX: Jó, předvánoční bazárek v Kotátku! Mám u sebe jednu velkou tašku věcí. Jsem i pro oblečení :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: ona fakt nevidí?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Paráda! Dorazily tam i nějaký cizí? Zajímalo by mě, jak se chytil ten můj hromadný mail.. Každopádně na příští se už moc těším!

Co udělat zase velký mikuláško/předvánoční bazárek v Koťátku? Už jsem o tom předběžně mluvila s ENKATT. Dívala jsem se do kalendáře a mohlo by to být v sobotu 1. nebo 8. prosince. Co vy na to? Kolik tak u sebe máte krámů? Já ještě pár beden.. Taky by se to mohlo pojmout částečně jako sekáč..
    ARIA
    ARIA --- ---
    ENKATT: Jenicek flegmatik a Marenka když si k tomu vleze, nikoho už nepustí. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jak prisla doktorka na to, ze je uplne slepa? u kohos byla?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    koukala sem jak kolem prosly dve kocky a nezajem)))) a co ty dva na to?
    ARIA
    ARIA --- ---
    ARIA: sorry za češtinu. píšu z mobilu. :(
    ARIA
    ARIA --- ---
    ENKATT: Přesně. Taky ji od toho nemuzu odtrhnout. Hele ona je nezmar. :) Před chvíli vylezla pod strop na skříň, pak na splhadlo. Z fontány pije jako by se nechumelilo, zatím co zbytek to ještě nezkusil. Ona od těch ostatních není vůbec ustrasena. Což bych zrovna, vzhledem k jejímu hendikepu, nečekala. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    supeer. koulodraha je dobra i v tom, ze se ji to nikam neodkutali a jeste ot pekne rachta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam