• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: no tak to nepomohlo :-( je nějaký způsob jak přeočkovat kočku bez odvozu na veteinu? třeba tím, že by to snědla?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: dekujeme :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    milá devítko, jsem Vám vděčná, že máte na stránkách i u koček udaných zdravotní karty...po dvou stěhováních nemůžu nikde vyhrabat očkovací průkaz, tak jsem si mohla vytisknout alespoň zdravotní kartu
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: tak nevim, s cim bych mel pomoct driv - jestli se sitim, aby Zofik do vanoc mel ty hracky, nebo stavenim karanteny, abyste si do vanoc odvezli to skrabadlo :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT:
    MRNOUS: už se dohaduji s ATU na postupu a převzetí materiálu. Syma prý asi ten čas mít nebude - tak uvidíme jak to dopadne.
    Ale asi to nakonec bude víkendová akce ve Zvoleněvsi - někdo bude šít a někdo stavět karanténu :o) Dám ti vědět jak se to vyvíjí :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jisteze!
    (kabelek neni nikdy dost)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    pripravuju se na stehovani a vytridila jsem asi 10 slusnejch kabelek, prakticky nenosenejch, ve velmi dobrem stavu, nejake teda sekacove, ale nejete. Otazka je, chcete je na vanocni bazarek?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    Žofík potřebuje sebou na venkov pár šantových pytlíčků .. a když se podělíte o instrukce, můžu se taky naučit šít .. na venkově budu mít krásný starý ale funkční (byť šlapací) šicí stroj :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    cekam az se syma dohodne s atuarfik na prevzeti instrukci a zacne sit
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: už šiješ? :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    IVUSHA: makáme na tom :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tady jedno pdf

kotatkoblesak.pdf (2937199 B)
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    ENKATT: taky bych potřebovala šanta pytlíčky až budou,jeden mi sežral pes a ty kupované kočky vůbec nebaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    snata hracky nejsou, ale jedna se o vyrobe :-)

odpo musim sedet doma kvuli remeslnikum, tka dodam i pdf verzi atd.

LENDULIK: bohuzel. myslela sme ze prestal ,ael vcera rikal 6 dni (( a to me taj zacal bavit (i kdyz mi par veci jeste vubec nejde)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ENKATT: jestli jsou nějaký šanta hračky, ber je tam :)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    ENKATT: je možné to získat v pdf? vytiskla bych to sem do práce
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: co fotosop? porad odpocitava?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    omlouvam se chudakovi autorovi obrazku, ale nemel to davat volne ke stazeni na net...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    On nám ti dál takhle. Můžu mu říct. Mám už dva různé letáky, ale ani jeden se nelíbil. Můžu poslat k. Posouzení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam