• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a my pekny penize za to, ze si ji vera nechala. na karantenu se ted hodej
    dneska ji tusim uz zateplujou
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Tak vlastně jen dostala štempl na to, že je doma :) tím líp
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Evelina byla uz docela dlouho na trubsky v hotelu v depozitu a kdyz Vere umrela jeji Micinka, tak si Evelinu vzala k sobe a nasledne si ji oficielne od nas vzala )))
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Evelínaaa! Tomu nevěřim! :) Vždycky když vám kouknu do umstěných, tak se mi zvedne nálada ... gratuluju Evelíně i Aleně
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    toho kalendáře :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    cena?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    kalendář se blíží do finále - jakmile ho pošleme do tisku, tak zveřejníme jeho finální podobu a budeme přijímat objednávky. Snad již na začátku příštího týdne.
    Předpokládám, že jich dost půjde i poštou - nemáte náhodou někdo doma bublinkové obálky velkosti A3 a A4? :o)
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: lobuj za nas tim, ze delame felinoterapii pro seniory a mentalne postizene lidi, treba to zabere, kdyzu nepujde jen o kocky
    a osvetu na skolach :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: díkes
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: pohoda ma tohle desne spatne nalezitelny
    www.klubpohoda.org. - zalozka dilnicka
    (snazila jsem se s tim opakovane a marne neco delat, pak sem to vzdala a odesla)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    IVANA_KRTEK: jj pohodu už jsem jim taky navrhovala. jenže jsem na jejich webu nanašla žádné info
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: super :o) Kdyby nechtěli kočky, tak zkus protlačit Pohodu (mentálně postižení). Tam já pak přidám i naše zboží :o))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GHOSTDOG: jupí tak trhy se mi podařilo prosadit. teď ještě prolobovat 9 životů na ně:-) termín se bude asi o týden posouvat = cca 10.12.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: jasně :o) to mám kousek. domluvíme se v poště
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    holky mám pro vás dvě bedny triček k potisku. různé velikosti a barvy. Jen nemám auto. mohly byste si odvézt z vodafonu (strašnice)?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    a kdyby někdo měl zbytky krajek a nepotřebná vykrajovátka - bereme taky, mám nápady jak z toho udělat prodejné zboží :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: nechval dne pred vecerem, snad to mamka dotahne a neco dovali. Ja jsem v tom nevinne.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: mňamy :o))))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: právě jsem v Pohodě dala na vyhození asi deset sklenic od okurek :o) tak prosím do pošty napsat na co je chceš, abych zjistila, jestli jsou to ty správné :o)))
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: fíííha ='))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam