• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    o tom nepochybuj )
    ja zas balim na zitra
    jarka mi pred chvili privezla desnou zasobu vencu, cast sem musela dat do sklepa
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    tak tady rozmontovávám to modré škrabadlo, co ode mě máte slíbené a co si Krtek zítra odveze, a tak trochu je mi líto, že už ho nebudu mít :) protože takhlepo částech rozložené je z něj spousta kusů super prolízaček a schovek pro kočky :)

tak doufám, že ve Zvoleněvsi bude dobře sloužit ..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Zitra do Kotatka vezmu ty vanocni veci. Je to jen krabice na dokumenty, barvy zlata a cervena, pouzivany jen par seson, nevypada to zle;-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    doufám, že se nesplní moje noční můra, že potřebujete xx kusů dotisk :)

nicméně už jsem se předem u nás informoval, zda by to vůbec letoc bylo možné, v případě potřeby :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    vypadá to, že se nesplnila moje noční můra, že nám je zašijí do starých trhacích sešitků :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: Alča říkala že jo :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    IVANA_KRTEK: a vypadaj dobre?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Alena právě vyzvedla kalendáře A3 z tiskárny :o))) přivezu do Prahy v neděli :o)
    juchůůů
    formát A4 bude cca ve středu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: mame vence i s brectanem - jmeli a brectan na zavesnych a jmeli se musi veset do vetsi vysky, adventni vence mame neskodne, dokud kocka teda nezezere svicky a ozdobicky
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    jen pozor jmelí je jedovaté, takže od té doby co mám akčního charlieho jmelí nesmí přes práh
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja jdu dnes vecer vyklizet neco na zitra taky)) ale uz tu ceka velka taska a taky nejaky starozitnosti..

beru taky adventni vence a zavesny vence, ktery mi dnes prijedou cerstvy od jarky. chcete nekdo jmeli? kus je za dvacku
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: do baráčku se to vejde :o))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    včerejšek naprostá fantazie....mám 7 naprosto uchvancancujících kousků oblečení :-D...to zase další měsíc budu muset donést něco na prodej, nebo to nebudu mít kam dávat...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Já se napakuju zítra.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Jé!! Tak to tričko je ode mě!! Super! Bohužel malý mi je.. Tak ať slouží!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: málem se o něj porvaly a pak mi ho nechtěly ani ukázat, abych se neprala s nima :o))))
    ale já jsem si ukořistila černé tričko s fialovou kočkou - takové dětské - když se Boucner nedívala - ona by mi to nedovolila .o))
    storku s lahví teda dovyprávím příště :o) ale není tak dobrá jako ta ikeácká :o)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    GUDRUN: no jasně! Byla jsem první :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MIAPAKA: a skoncilo u tebe?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: jo, bylo to super. Díky tvým historkám to uteklo neskutečně rychle, akorát cestou domů mi došlo, že jsem neslyšela konec té s tou lahví. Protože někdo (ha, už nevím která slečna to byla) vybalila tričko s kočkou a to jsem musela být rychlejší než tamarix.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: mrzi me ze jsem jen prokmitla a jeste vtrhla do tve historky, ale sukne, co jsem tam tak mimochodem drapla, mi je super. Na sobotu se tesim, uz mam ssebou dneska tasku veci do kotatka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam