• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to si delas legraci!!!! jupiiiiiii
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Nadace Vodafone mi schválila žádost o grant z Fondu dobrovolník = 9 životů dostane 50.000 na nákup materiálu a zboží pro krámek dle projektu který jsme zpracovaly s ibex. mám radost!!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LILINKA: strom dopral všem :-) ale tyhle věci jsou potřeba vždy. Můžeš třeba ke mne a vyzvednout si ten pořád zapomínany ockovak nebo k brine na koťata....
    LILINKA
    LILINKA --- ---
    Meli jsme doma zasedani predstavenstva a usneslo se, ze by se oba kluci radi odvdecili za peci, kterou jste jim poskytli a venovali nejake veci. Na nakup samozrejme vyslali me, ale vsechno schvalili a ruzna baleni predem otestovali. Meli bychom tam pro jeden zachod (http://www.mall.cz/toalety/trixie-wc-pro-kocky-carlo-2), nejake pamlsky, mlika, konzervy. Komu to mohu dat? Nejlepe asi bych rada nekomu, komu toho moc strom prani nedopral, at je to fer :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    na blešák se zvládnu dojet podívat, holt na ty víkedny jsem ztracená, pokud náhodou nebudeme v Praze :-(
    BRINA
    BRINA --- ---
    MIAPAKA: moc diky, piseme si :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: bazárek proběhl tak, že jsme hlavně hodně věcí odnesly do charity - se to tam nějak přemnožilo a kvůli přestavbě hostelu se to nedá moc kam uložit. Výdělek nic moc, protože jsme udělali akci "vše za 10,-" abychom to co nejvíc probrali. Ale měla jsem tam kalendáře a jeden cizinec si koupil A4 :o)))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: tak můžu neděle 17.2. diplomat, dál pokud mi nepřekopají blbě rozvrh, tak blešák a forpets čtvrtek nebo pátek.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    aktualizovana nastenka, kdo se chcete pridat na akce, dejte vedet
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: ja mam jen tohle info a slecna uz mi nereaguje. zrejme uz je offline...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: mas nekde fotky a info vic? treba do mailu...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: uz jsem se ptala v konskem klubu a v podstate to vidi blbe. dvoulety kun ma pred sebou strasne moc let a kdyz neni vhodny ani na jezdeni, tak ho nikdo v soucasne situaci nevezme nejspis. Navic situace se hroti i u majitelu. okres Pardubice. ale vypada to blede.
    diky za pomoc.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    karantena uz ma krasny okno!
    devetzivotu | Stavba karantény - leden 2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Stavba_karanteny_-_leden_2013/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja znam jen cabalimus, co delaji hippoterapii
    ale zeptala bychse ti nekoho ze znamych. zkus Gio a Anabel Lee (v kocici diskuzi jsou obe) a ja napisu svym dalsim znamym. kde jsou ti dva kone?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Mam OT dotaz. znate nejakou organizaci nebo lidi co pracuji s konma? Shani se nejaka moznost pro dva asi dvoulete koniky, kteri jsou po zanetu slach zrejme a neda se na nich jezdit kvuli tomu. Detaily nevim, ale mila nekonfliktni zvirata co maji jit na maso a kamaradka se s tim odmita smirit, ale zaroven na jejich provoz nejsou finance.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    GUDRUN: kolik byla tržba to nevím, ale já si koupila hned sedm kousků :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a jak probehl tenhle bazarek? nakonec mi do toho prisla nejaka oslava a nedavala jsem oboje.
    MIMA
    MIMA --- ---
    IVANA_KRTEK: Asi taky zvládám. Na 10hod to stihnu, ale potřebovala bych odejít dřív. A spíš v neděli.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    BRINA: To nevím, je to ještě dáleko. Zatím mám ten víkend volnej, ale nevím jestli mi tam ještě něco nevleze. Ale jeden den určitě zvládnu od rána až do večera...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam