• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: bude! mouratý ;)
    já už se taky na nějakou tu maminu těšim ... ale chci nějakou zdravou a mazlivou!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tohle jsou potomci te pani kocky z predchoziho vrhu. ja stale verim, ze se ji urcite narodi moc zajimave zbarvena kotatka
    dame sazku, ze aspon jedno nebude cerny?
    posledni zpravy o matce rodu: "Mamina je vcelku, hodně odpočívá, baští dobře, je kulatěhranatá."
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no nebyla, ale patri k nim. a taky se musi pocitat s ruznym pohlavim kotat. zkratka uvidime, asi to nechame na tech kmotrech
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: a copak sněhurka byla trpasličí máma? :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: jenze to by kocka musela byt snehurka a tech uz bylo moc. :-((
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: a co trpaslíci...víc než sedm jich snad nebude ne....
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Colette se mi líbí :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ok dam ke schvaleni :-)

kotata mozna dame pojmenovat lidem, kteri jim pujdou za kmotry a prispejou na jejich krmeni a ockovani
    ale jsem zvedava kdy to bude - bzunda a cmelda vloni vypadaly na spadnuti a pak se cekalo docela dlouho
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: konkrétně? Nevim, vyber jakoukoliv krásnou a důstojnou ženskou a její jméno použij :) ... královny, zpěvačky, co já vim - cokoliv :)
    Marion, Ellen, Colette, .. z českých se vybírá hůř, ale třeba tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_kr%C3%A1lovny (Kunhuta je trochu za trest:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: tak sem s tim!
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: já mám takovej trapnej názor, že úděl matek jakéhokoliv živočišného druhu není lehký - když pominu celou prasárnu kočičího pohlavního rozmnožování od penisu s háčkama po porod a žraní porodních obalů, pořád je tu ještě nutnost první měsíc žrát kotěcí hovna, bránit je s nasazením vlastního života a stejně přes plné nasazení matky se dospělosti venku skoro žádné nedožije... proto myslím, že by alespoň jména matek měla být krásná a důstojná :)
    Koťata ať se klidně jmenují Bláto a Louže, ale hlasuju proto, aby maminy měly právo na něco lepšího.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zatim byly tri navrhy, ktery byly podavany s tim, ze nemaji projit)))
    rodinne baleni, xxxl a sixpack. pro matku...no mozna se pocka na porod a pak se pojmenuji vsichni
    fifty shades je uz moc desivy! horsi muze byt uz jen 100+1

nejake inteligentnejsi navrhy nez ty nase?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Fifty shades of black...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    a mate uz jmena? :)))
    asi tak 60 do zasoby??
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je cerna, kotata budou asi barevne nezajimavy (pro lidi, co nechapou, ze cerny kocky jsou nej), takze tak pet kousku?
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: kolik jich tipujes? ja kvuli venu ... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Tak debilni nebyla.. Příroda to prostě tak zařídila. Dva až tři měsíce klid, pak exploze.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: (Mně zpětně došlo, jak byla ta moje poznámka debilní, ale už jsem se nechtěla mazat.)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    No to nemáme. Ale v karanténě to přibývá
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Tak. To je boží trest za ty posty "jé, my nemáme vůbec žádný kočky k umístění."
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Ach bóže, to si teda holka pospíšila ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam