• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: no ja to resim tak, ze notebook na stole, pripojen k externimu monitoru, klavesnici a mysi..tak mi nedoslo, ze ostatni by tohle reseni nepreferovali pred stolnim pocitacem..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: si to zkus. potrebujes sedet u toho nekolik hodin a hodne psat a dobre na to videt. vic miista... pak taky tabulky, google doc..zkousela jsem to a vazne zadna radost
    navic kocici prani idealne s dvema monitorama
    no a alena neni moc notebookovej typ, ne kazdemu prijde prace s ntb stejna jako s bezny kompem
    ja bych si hrozne prala lehci notas. protze vlacet ty tri kila je desny, ale ot uz je nadstandartni prani
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: proc nejde delat kocici prani na notebooku?

// porad hledam ty kabely, prisaham :))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: aha tak to nic:-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: no jak nezlobila bych se za neco lehciho nez 3 kg, ale my potrebujem hlavne stolni pro alenu a pak pro Brinu - ta ma dobrej ntb, ale neni to reseni, Kocici prani na tom delat nejde
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: kolega teď nastoupil u jednoho výrobce ntb = když chvíli počkáte aby se rozkoukal tak se zeptám
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    6.4. mame 4(!) prodejni mista na Jarmark Ona Dnes
    kdo se prida?
    jdu ja, miapaka a ibex zatim
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo, my vime :-(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tak už je bohužel potvrzeno, proč se pan Čech fotil do kalendáře s holou hlavou. http://kultura.idnes.cz/zemrel-vladimir-cech-0lh-/filmvideo.aspx?c=A130322_115416_filmvideo_js
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    dám v pohodě
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a dáš to? aby ti pak na školení nebylo špatně... :o( máš nárok na volný den, když jdeš darovat krev
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: já půjdu...mám být až na školení v devět na ládví
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tento pátek jdu darovat krev - zase na Karlovo náměstí. Ale už ráno v 7h. chce se někdo přidat?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nechapu jak je to mozny, kazdopadne opraveno :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: ¨Teď jsem si všimla, že je tam špatný datum - na obrázku v pořádku, jako událost už to proběhlo. Bylo mi divný, že to najednou nemůžu nikde najít. :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ELGEMA: pisu do posty
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: se mrknu zitra vecer, na programu dneska je bedlive sledovani kocky cerstve po kastraci :)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Ahoj, rada bych nekomu prenechala cca 3-4kg kotecich granuli royal canin. Kdybyste nekdo mel zajem dejte mi vedet. Pracuji ve Strasnicich ve Vodafonu, pripadne rada zavezu po Praze.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: do toh, ja myslim, ze s itm starim je na tom podobne jako muj a ten je lepsi nez aleny :-)) (i kdyz zadny zazrak, novy stal 4500,- a brzo se taky zacnu poohlizet po novym, jenze ja bych rada neco poradnyho, tak musim setrit)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: jojo, miapaka to vcas zjisitla a ja dnes registrovala prodejni mista registrace byla odedneska
    projistotu 2 na me a 2 na ivanu, uvidime, kolik nam daji..kramu je dost
    taakze - kdo prijdete?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    6.4. je onadnes jarmark
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam