• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: treba se neco podobnyho koupit da, jen to najit
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    jsou fakt krasny .. skoda ze se nedaj jen tak koupit :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo a ten material je taky pekne drahej...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    DOMINIQUE01: dekuju :-))

pro ty co nevideli novou karantenu
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151824551459129.1073741832.384710919128&type=3

je to tmavehnedy a ten material je nejaka hodne tvrda specialni preklizka, ktera je vodeoodlna - vi alena. koupit se asi nedaji, jsou delany na miru a ty kovovy konstrukce taky a tusim ze jinde.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    mate fakt krasny cerny boxy v karantene (vubec cely to mate pekny) ..

.. googlil jsem ale nevygooglil, kde se daj ty pekny boxy koupit .. abych si mohl taky poridit domu tak pekny nabytek :))
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Jeden netopýr na přání pro Františku (foťák je po smrti, tak zas jen mobilem)

ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak pry nevejde ((
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: ok, poptej se (nenutim, ale nabizim vam jako prvni) .. ja prave videl na facebooku fota z karanteny, vymenim skrinky za ty krasny klece :))))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: joey, jasper, jake
    ta jep ekna, ale my uz tam neco mame a nezbyva asi misto - poptam se
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nekdo se ozyval prave, ze neco z firmy, ale jeste nevim co z otoh presne bude
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    //bonusová otázka - vyjmenujte jména koček na fotce:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    btw, když už to tady dneska zaplácávám svýma řečma ..

nepotřebujete do karantény (nebo někam jinam) tenhle krásný kus kuchyňské ikea linky? (šířka 140cm, jedna skříňka šířka 60cm, druhá 80 cm, spojená jednou horní deskou .. eventuelně k mání i separátní 60cm skříňka)

MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: jestli by dosahl patricne kvality myslis jako jestli notas (pripojen yk externimu monitoru) bude stejne vykon jako stolni pocitac? no neni duvod proc ne, zavisi od toho, co za notas/stolni pocitac mas nebo sezenes :)) ja v praci napriklad mam jenom notebook :)) (pripojeny k monitoru:)

uz se vam nekdo ozval s nejakou nabidkou? a zkouseli jste se poptat ve firmach (treba zamestnavatelu znamych), zda tam nemaj neco plonkovyho? u nas se driv odprovadali (za pakatel) starsi kusy, ale uz se to nedela ..

ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: myslis, ze by fakt dosahl patricny kvality? jasne, musel by mit externi kalvesnici a monitor..to me nejak nenapadlo
    ja samozrejem monitor pouzivam misto televize, nevim, kdy si naposledy videl muj pracovni stul, ale asi takhle:
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198339_550239665001586_2135693766_n.jpg
    vlevo notas..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: ALena je jasna, ja to spis smeroval na Brinu .. a jak rikam, ptal jsem se proto, ze jsem byl zvedavy, proc stolni komp (protoze evidentne asi ziju v trochu jinym svete :))

nadhodil jsem to i proto, ze me napadlo, jestli si zbytecne nezuzujete potencialni darce (kteri maji plonkovy notas, ne stolni komp), kdyz si i sama psala, ze eventuelne shanite pocitac bez monitoru, protoze z meho pohledu notas napr. permanetne instalovany na pracovnim stole (misto stolniho pocitace), pripojeny k monitoru (ktery pro stolni komp stejne uz musis mit nebo ho sehnat), s klavesnici a mysi (taktez uz mas nebo musis sehnat) je ekvivalent stolnimu pocitaci a mel jsem za to, ze sehnat dneska vykonny ale starsi stolni pocitac je uz skoro utopie, zatimco tech notebooku by mohlo byt vic ..

navic (a to je cist emoje osobni zkusenost, kterpou nikomu nevnucuju), externi LCD monitor (idealne s TV tunerem) je dnes bezna levna zaletost, nezabira moc mista, da se pouzit misto televize (tudiz multifunkcni zarizeni) ci se k nemu da pripojit externi disk (i usb flash disk) s filmy atd atd .. a v pripade potreby pro casove narocnejsi praci na notebooku je k nezaplaceni .. a naopak mit jen jedno vypocetni zarizeni (a jedno uloziste dat) je spis vyhoda nez nevyhoda, protoze nemusim porad premyslet, co kde mam ulozeno (a zakon schvalnosti pravi, ze to bude vzdycky jinde nez zrovna nahodou potrebuju:))

muj notas (dost vykonny) napr bude casem k mani (a utulky budou mit prednost), az Hroch totalne zlikviduje jeho klavesnici a tudiz bude pouzitelny jen jakonahrada stolniho pocitace :)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: nojo jenze pak musi mit vsechno externi))) a nektery data nechces tahat s sebou a pak nepotrebujes mit ntb, kdyz je chces mit doma
    alena v tom taky dela ucetnictvi atd...
    jsem mela pocit, ze stolni kompy jsou i levnejsi kolikrat a nevim jak to vyjde s pameti. a grafikou.. ja teda mam fotokram v notasu (neb nejsme schopna preinstalovat do kompu) a nicmoc teda
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: no ja to resim tak, ze notebook na stole, pripojen k externimu monitoru, klavesnici a mysi..tak mi nedoslo, ze ostatni by tohle reseni nepreferovali pred stolnim pocitacem..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: si to zkus. potrebujes sedet u toho nekolik hodin a hodne psat a dobre na to videt. vic miista... pak taky tabulky, google doc..zkousela jsem to a vazne zadna radost
    navic kocici prani idealne s dvema monitorama
    no a alena neni moc notebookovej typ, ne kazdemu prijde prace s ntb stejna jako s bezny kompem
    ja bych si hrozne prala lehci notas. protze vlacet ty tri kila je desny, ale ot uz je nadstandartni prani
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: proc nejde delat kocici prani na notebooku?

// porad hledam ty kabely, prisaham :))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: aha tak to nic:-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam