• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ADITU
    ADITU --- ---
    Na For Pets se na vas v nedeli mozna prijdu podivat, pokud najdu, kam jsem zahrabala volnou vstupenku. mam podezreni, ze jsem ji vyhodila :-/
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a já nový pc nepotřebuju :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je ot akce pro deti, tkaze pro vzati emky s sebou idealni myslim
    nechtela bys mi jeste vytrhnout trn z paty a vzit za me tuhle nedeli na for pets? mam trosku narocnejsi vikend a nevim jak to vsechno stuhnout

- kompy - ja bych ho potrebovala dat trosku do kupy, ale ne nic extremniho a brina i alena uz dostaly novy

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jo a ještě teda jak to máte s těma počítačema ? nešly by třebas jen přestavět na něco lepšího. včera jsem se ptala muže na to, tak přemýšlel co tu všechno máme, ale celej asi do kupy nedá..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: ahá tak to je jiná... tak to asi teda jo.. .-) ale ještě se poptám muže, protože říkal něco o dovolené. ale to asi ten týden před..
    Emku si můžu vzít sebou což?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    je to volno - státní svátek
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: já bych šla, kdyby to nebyla středa.. to má emka balet zrovna.., ale ještě to promyslím..
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hledáme dobrovolníky na tuto akci:
    Středa 8.5. 10:00-15:00 - Pohádkový les Modřany (téma Kočky a myši, 300 dětí) – Pertoldova (nahoře krámek a v rokli stanoviště), prodej a akce pro děti (6 stanovišť s úkoly)
    u krámku bude Enkatt a já.
    Hledáme alespoň dva dobrovolníky na stanoviště k dětem :o) Úkoly vymyslíme pokud se nebude chtít dobrovolník sám angažovat :o) to není problém.
    předem díky
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Ani ne, díky, skelety mám taky předvyrobené - budu právě plnit a ocáskovat.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: diky, ja jeste nedostala zadny info
    no a na jedno kote uz je zajemkyne
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: tak dle vseho i granule zdarne dorazily. Tak at Šnuptík zdarne pribira a roste!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: super
    já mám od kolegyně předšitých pár pytlíčků - jen skelety - neuzavřené. chceš je na naplnění a oocáskování? :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jupiii
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hlásím, že dorazila vlna - děkuji Darkině a jejímu bratránkovi! Na Forpets něco dodám.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    sakra, chudak ketty ma starou popisku. je docela hodne hrava a ma rada i cizi lidi a uplne vsechny kocky vcetne tech mjch dvou netykavek. je fakt ze deti sem na ni netestovala
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    :o))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IVANA_KRTEK: Aha, tak v sobotu omrknu Triadu:-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    HELLEJU: Griotka a Frisco jsou předběžně zamluvení a měli by jít do nového domova cca v květnu. Prostě až bude teplo (doufejme, že někdy opravdu bude :o)))
    Tak proto je ted moc nepropagujeme.
    Poslala jsem jen odkazy na kočky, které půjdou na Forpet :o)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    IVANA_KRTEK: Dekuju, na Triadu uz jsem koukala, ta by mi povahove k Emicce sedla. Ketty bohuzel ne, protoze jsem tehotna, takze od srpna uz tu moc klidnou domacnost mit nebudeme. Slim vypada taky dobre, pokud by nebyl jakozto kocour moc dominantni. A co Griotka? Na tu jsem taky koukala, ze by mohla byt povahove fajn.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam