• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: možná něco vyhrabu :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    toho chtela ivana, ale je rozhodnuto fotit s nasima kockama :-)))
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ENKATT: mam ruskeho modreho kocoura ;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    od půristiho tydne zaciname fotit kalendar. nemel byste nekdo na pujceni matrjosky nebo cokoliv vyrazne ruskyho?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska sem snad bez ostudy namluvila propagaci Kociciho prani a Devitky pro porad Chcete me. v hlavni roli samozrejme urvany a zvedavy netopyr
    vysilat se bude 28., tzn kratce pred zacatkem kociciho prani. budu moc vdecna, kdyz nas zase podporite hlasovanim v soutezi u providentu, minule z toho byly velmi prijemny penize

Pomáháme s Providentem - Jarní strom splněných kočičích přání
    http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-v-kvetnu-2013/jarni-strom-splnenych-kocicich-prani/
    BRINA
    BRINA --- ---
    WENDIGO: to je super :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WENDIGO: takze jsme nelhali :-))) zababa taky teda nevypada, ze by to byl konec sveta

HELLEJU: triadu jsem pak i proste vyndala a mela ji na kline, byla uzasna a bohuzel..ted je presunuta teda z karanteny ke mne domu do depozita.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak ja s Harleyem jsme v jednu dorazili domu, Harleyovi se povedlo se v autobuse pocurat tak jeste stesti, ze jsme jeli jen tech 20minut. Celou cestu jsem mela ruku v prepravce a neprisel mi nejak vydesenej, spis uz to proste nevydrzel. Takze doma jsem ho trochu osplichla teplou vodou v lavoru, zabalila do rucniku a za pul hodiny uz vyrazil na pruzkum. Chikti zatim sleduje z povzdali, Zababa ma zajem ale trochu se boji takze bruci a dela Harleyovi satelit a Harley to zvladnul nejlepe, ozuzlal pytlik s kozlikem, obevil tunel, fontantku a koulodrahu a kdyz jsem si na dve hodky lehla tak se rozhodl, ze mi ukaze proc jste ho nechteli pustit z depozitka, udelal mi salu a celou dobu predl jako pravy Harley. Ted co jsem vstala uz tu zase smejdi a prozkoumava.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    ENKATT: Tak to je parada, takovy mazel si to zaslouzil a Triada nic? Takova nadherna tribarevka a taky neskutecny mazel, libilo se mi, jak se Slim hlasil o pozoronost, kdyz videl, ze nekdo drbe Triadu a jemu se zrovna nikdo nevenuje:-)
    A diky za kulicky z rouna, maji velky uspech, z Emci uz je fotbalovy prebornik:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Provedeme!
    Umístili jsme slima.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Holky kdyby se vám chtělo zapropagovat kočičí brože (výtěžek na vás samozřejmě). chtěla jsem je dát na fashion market ale bohužel:-(

ghostdog | Fler.cz
    http://www.fler.cz/ghostdog
    BRINA
    BRINA --- ---
    dnes sli do noveho domova cerny mirne postizeny Harley a bilozrzek Jonas
    na Forpets mame Slima a Triadu, kteri pricestovali ze zvolenevske karanteny, tak to treba vyjde i pro nekoho z nich a pokud ne, zmeni prostredi a pujdou do prazskych depozit :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Dneska mi prisla ta dobra zprava o plasance Sambe, tak moc gratuluju a at se ji v novem domove libi:-)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ENKATT: Gratuluji. Koukam jeste stesti, ze jsem byla s rozhodovanim pohotova :]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak jsem prave zjisitla, ze jsme docela v kuriozni situaci - nemame zadnou obyc cernou kocku v nabidce, vsechny jsou rozebrane. karantena je nacpana zrzkama, bilomramorovanou kockou a mame tri tribarevky, coz vazne nebyva. :-)

a desne drzte palce - dnes a o vikendu maji odejit dve skoro neumistitelny kocky, ktery mame skoro odpocatku existence devitky..jeslti se ot povede, tak o tom snad napiseme clanek, ze vse je mozne :-)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: jo jo ještě jeden minimálně by se hodil. stanoviště u dětí jsou dvě :o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: no nápadů já má hafo..) a rozumím tomu, že sháníte ještě jednoho člověka? bych možná o někom věděla..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdo budete chtit vstupenky na forpets, napiste mi do posty

mely mi prijit, ale nekde se ztratily. dostaneme je primo na veletrhu, bude poteba si vzdycy zavolat az budete stat pred vstupem. no a kazdy den tam je nekdo jiny...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: super, díky moc.
    máme nějaké skládání puzzle a podobné věci
    pokud bys měla nějaký svůj nápad, tak se určitě nebudeme bránit :o) kdyby se ti nechtělo nic vymýšlet, tak zůstaneme u starého dobrého puzzle :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam