• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ENKATT: Gratuluji. Koukam jeste stesti, ze jsem byla s rozhodovanim pohotova :]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak jsem prave zjisitla, ze jsme docela v kuriozni situaci - nemame zadnou obyc cernou kocku v nabidce, vsechny jsou rozebrane. karantena je nacpana zrzkama, bilomramorovanou kockou a mame tri tribarevky, coz vazne nebyva. :-)

a desne drzte palce - dnes a o vikendu maji odejit dve skoro neumistitelny kocky, ktery mame skoro odpocatku existence devitky..jeslti se ot povede, tak o tom snad napiseme clanek, ze vse je mozne :-)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: jo jo ještě jeden minimálně by se hodil. stanoviště u dětí jsou dvě :o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: no nápadů já má hafo..) a rozumím tomu, že sháníte ještě jednoho člověka? bych možná o někom věděla..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdo budete chtit vstupenky na forpets, napiste mi do posty

mely mi prijit, ale nekde se ztratily. dostaneme je primo na veletrhu, bude poteba si vzdycy zavolat az budete stat pred vstupem. no a kazdy den tam je nekdo jiny...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: super, díky moc.
    máme nějaké skládání puzzle a podobné věci
    pokud bys měla nějaký svůj nápad, tak se určitě nebudeme bránit :o) kdyby se ti nechtělo nic vymýšlet, tak zůstaneme u starého dobrého puzzle :)))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tak hlásím, že toho 8.5 se mnou můžete na sto pro počítat. co se týče té náplně, máte něco vymyšleno, nebo mám s něčím přijít.. spíš jak by jste si to představovali, abych tak měla představu co vymejšlet...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dobry, nedeli zachranila miapaka a jeste jedna znama

KOPRETKA: ja myslim, ze zatim nehori
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: Kdyz dneska nenajdu, ozvala bych se ti. Dekuju! :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT: jj, si myslím, že nejvíc si to užije právě ona.
    ta neděle sory, táta má narozky, takže o víkendu budu v krkonoších..
    komp budu referovat muži. dát do kupy, je co? přeinstalovat, nebo vyměnit nějaký komponenty?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja bych mela mit vstupenek hromadu - neni problem
    ADITU
    ADITU --- ---
    Na For Pets se na vas v nedeli mozna prijdu podivat, pokud najdu, kam jsem zahrabala volnou vstupenku. mam podezreni, ze jsem ji vyhodila :-/
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a já nový pc nepotřebuju :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je ot akce pro deti, tkaze pro vzati emky s sebou idealni myslim
    nechtela bys mi jeste vytrhnout trn z paty a vzit za me tuhle nedeli na for pets? mam trosku narocnejsi vikend a nevim jak to vsechno stuhnout

- kompy - ja bych ho potrebovala dat trosku do kupy, ale ne nic extremniho a brina i alena uz dostaly novy

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jo a ještě teda jak to máte s těma počítačema ? nešly by třebas jen přestavět na něco lepšího. včera jsem se ptala muže na to, tak přemýšlel co tu všechno máme, ale celej asi do kupy nedá..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: ahá tak to je jiná... tak to asi teda jo.. .-) ale ještě se poptám muže, protože říkal něco o dovolené. ale to asi ten týden před..
    Emku si můžu vzít sebou což?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    je to volno - státní svátek
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: já bych šla, kdyby to nebyla středa.. to má emka balet zrovna.., ale ještě to promyslím..
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hledáme dobrovolníky na tuto akci:
    Středa 8.5. 10:00-15:00 - Pohádkový les Modřany (téma Kočky a myši, 300 dětí) – Pertoldova (nahoře krámek a v rokli stanoviště), prodej a akce pro děti (6 stanovišť s úkoly)
    u krámku bude Enkatt a já.
    Hledáme alespoň dva dobrovolníky na stanoviště k dětem :o) Úkoly vymyslíme pokud se nebude chtít dobrovolník sám angažovat :o) to není problém.
    předem díky
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Ani ne, díky, skelety mám taky předvyrobené - budu právě plnit a ocáskovat.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: diky, ja jeste nedostala zadny info
    no a na jedno kote uz je zajemkyne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam