• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    no jedu tam na otočku kolem 18.
    takže když mi je předpestuješ, šoupnu je na zahrádku, když ne, tak pak do skleníku.. (když mi zbude místo, ale ještě sem ho nedělala, tak ho udělám o něco větší..)
    a půdu tu na sušení mám.. velkou..) (teda spíš několik velkejch..) a jako tak jednou za měsíc, měsíc a půl chci do prahy přijet., takže v tom by pak problém být neměl.. ale jako taky ted hlásím, že kdyby jste chtěli něco ušít, tak tu mám i šicí (funkční) stoj.) a zatím se nudím..)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no tam by se dala pestovat ve vetsim, on je to celkem plevel a pak susit a mit ji do hracek atd.
    budes nejak v praze? predala bych seminka
    na sadbu je trosku pozde, ale kdyz je predpestujes nejak, tak, snad dobry
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT: už nějakou dobu v krkonoších s mrtě velkou zahrádkou(běhal tu kůn).. stačilo by? bo co je k tomu potřeba?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    rozjizdim pestovani santy kocici, dnes dostanu 1000 seminek - plan je rostlinky pak prodavat na akcich a i pres net. ma nekdo chut se zapojit? hledam nekoho s balkonem nebo jinym prostorem na predpestovani, shanim prebytecne korenace a truhliky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: super. díky
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: jo, mame jeden prebytecny klicek, ale je od Vodafone. Tak to je otazka, jestli bude kompatibilni s O2 simkou....muzem pujcit na vyzkouseni (a pak kdyztak teda dat).
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Nebo ideálně novější výkonnější model, který si bude rozumět s O2 simkou
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    umřel mi doma mobilní internet - resp. ta bílá věc, ve které je zastrčená simka. Viz. obrázek
    http://www.internet-adsl-profi.cz/wp-content/uploads/2010/04/USB-Modem1.jpg

Neválí se vám to náhodou doma? Nová stojí 700,- tak zkouším jestli to třeba někdo nemá a nepoužívá :o))
    předem díky.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak vyřešeno - místa na trhu jsou vyprodaná :o(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    trh je od devíti a můžeme tam být už od osmi
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    v sobotu je blešák na náplavce - já můžu - kdo se ke mně přidá? :o))) Věcí mám doma dost, hledám společnost, abych tam neseděla sama
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KOPRETKA: my sme vto zrusily, protze nas bylo malo a u tebe jsme pocitlaa, ze si odstehovana z prahy
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: holky v kolik kde mám být? kdyžtak do pošty, jen abych se podle toho už nějak zařídila.. díky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    koberec se lip cisti a vic vydrzi zas
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Ja cekam trpelive spolu s Emickou:-) Na pulku kvetna mame domluveny zasitovani druheho balkonu, tak budou mit kocky vetsi moznosti venkovniho vyhrivani se na slunicku a do te doby snad budeme mit znovu zprovozneny skrabaci strom. Truhlar, co nam mel uriznout nove odpocivaci desky, se zranil, tak se to trosku protahne, ale myslim, ze nez bude Malibu pripraveny k nam prijit, bude uz strom stat:-) Premyslime, co jim na ty drevene plochy nalepit, aby se jim prijemne lezelo, koberec se nam tam moc davat nechce, tak jestli koupit plys nebo nastrihat nejakou starsi deku?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    my teda cekali, ze tak dlouho cekat nebude.
    zato ty doufam, jeste trpelive na svuj novy kocici prirustek cekas :-)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    On vedel, ze se vyplati pockat:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nene, Belize bohuzel uz umrela. je sam a ta slecna je takovej spis domaci klidnej typ a navic zdravotni sestricka. takze luxusni pece :-)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Tak to je skvela zprava a nakonec je teda v domacnosti s dalsi kockou?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ma ho slecna, ktera si ode me kdysi brala kocku Belize a jsme s ni v pravidelnym kontaktu, obcas neco napise na fb. ma se mc dobree, jen mu trvalo to osmelovani, sice se mazlil, ale kdyz se lek utikal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam