• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: tak pry nam akorat dovezl konzervy z nemecka nekdo jinej, tak netreba. diky
    BRINA
    BRINA --- ---
    do noveho domova dnes po 2 a půl letech u nas sel mourek Pedro
    shodou okolnosti k lidem z nyxu :)
    tak snad vse pujde dobre :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Příští sobotu pojedu pravděpodobně do Drážďan, tak kdybyste něco chtěli koupit, tak napište.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HELLEJU: máš to v poště. Kdyžtak pišmne
    Brina nebude online.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Ahoj holky, tak jsem si ted psala s Alenou kvuli Malibuovi a bohuzel se zatim nepodarilo sehnat tu vakcinu, na kterou jsme cekali, takze ted dal hledam pro Emcu partaka. Nechci uz dal cekat, protoze Emca je porad takova posmutnela a me je ji lito, je tu pres den sama, nema si s kym hrat a my ji toho chlupatyho kamose uplne nevynahradime, i kdyz se snazime poradne ji mazlit a hrat si s ni. Tak kopiruju to, co uz jsem napsala Alene a pokud by vas napadl nejaky vhodny adept, pro tu nasi milou a hodnou cernou kocici dusicku, tak sem s nim:-)
    Povahově by to měla být submisivní hodná kočka nebo kocour, který se bude rád mazlit jak s Emčou, tak s námi, na věku úplně nezáleží, Emča je sice klidné asi sedmileté zvíře, ale pořád ji sem tam chytá rapl a bláznivě lítá po bytě, takže uvítá parťáka pro hraní i pečování, ona je velký dobrák. Taky by bylo fajn, aby se kočička nebála malých dětí. My nabízíme péči a lásku, mističky plné RC granulí a DM paštik a dva balkóny pro vyhřívání se na sluníčku, jeden s výhledem do višňovky:-)
    Díky!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to je jeste vetsi stesti :-)))
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    tak kočička má štěstí a už dnes putuje ke skvělým lidem :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak ot mela velky stesti
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    ENKATT: Hornoměchulupská, Praha 10..byla stočená uprostřed silnice ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ta je krasna :-) kde se nasla?
    BARUSHE
    BARUSHE --- ---
    Dnes jsme na silnici zachranili tuhle malou kocici slecnu..je ji cca 5 tydnu..prosim o sdileni,aby nasla co nejdrive novy domov..vice informaci v poste. Diky :-)

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak to vypadá, že vyřešeno - dobrovolnice Lucka mi včera psala, že pro mě má přímo od O2 :o)) hurá hurá hurá
    jen se dohodneme na předání a budu zase online i doma.
    je to vážně nezvyk - dokonce jsem si pustila i film doma :o) to kocouři koukali, co se to děje, že nesedím u počítače nebo neuklízím :o))
    díky všem za ochotu
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    IVANA_KRTEK: mám ale vodafone (dává se zadara)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    nechcete se někdo přidat příští sobotu 18.5. k nám na prodeji na Vyšehradě? budou tam trhy neziskových organizací. akce je od 10 do 17h
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: :o))) to zní hodně dobře - ta samota u lesa, ne promrzlý srnky :o))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jo a mluvím o srnkách, kdyby někdo nevěděl..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT: na samotě u lesa... ráno jdu na kafe a brčko a oni stojí metr ode mě a žerou trávu... ale včera mi jich bylo fakt líto, zmoklí a zmrzlí se tam tiskli k boudičce..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Budeš detasovane pracoviště a ja te přijedu osobně kontrolovat když teď bydlis v přírodě jak sem pochopila
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: srdce už mám vyrvaný, nic horšího mi nemůžete udělat.. ))
    spíš pomoci - zaměstnat mysl..
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: podej prst, utrhneme ti lopatku :)))) kdyby se ti chtělo šít pytlíčky, které pak naplníme rounem a šantou, tak by to bylo super. Mám doma připravené nějaké látky i vzorky jak to má vypadat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam