• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: ted hoří trafostanice kousek ode mne, na Lehovci :) Naštěstí proud vypadl jen na chvilku..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tk pravdepodobnost, ze zas vybouchne trafostanice mi prijde relativne nizka )))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    no právě - moji dva kocouři už svíčku potkali a reagovali oba tak, že si spálili čumák. Víckrát ale k svíčce nešli. Jenže zapal svíčku tam, kde je dalších 5, které svíčku ještě velmi pravděpodobně nepotkali :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: by zasmrděly fousky ... :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak dnes je blešák :o) snad zase nevypadne proud - včera jsem večer přijela busem domů do Vršovic a přesně u zastávky se to dělilo na tmavou a osvětlenou část :o) Můj byt byl díkybohu v té osvětlené části. Představa jak doma zapaluji svíčku, abych mohla vyčistit záchody se mi úplně nelíbila. Mám ted doma 7 zvířat - určitě by aspon jedno chtělo svíčku očuchat :o))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nemate nekdo nejaky napad, kam bysme mohli byt pozvani s kramkem?
    kvuli povodnim nam odpadlo hodne akci
    bereme festaky, trhy, mestske slavnosti....
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak blešák už má svou událost
    přijďte a přineste věci, co už nenosíte :o)
    těším se
    [ Kočky a blechy - červen 2013 / ostatniother / 19.6.2013 / CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2 ]
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RAINBOF: To není kocour, to je inspektor Zateplení a kontroly těsnosti bytových jednotek!
    BRINA
    BRINA --- ---
    :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: tak dneska v noci udělal opět přesun jinam za mocného mňoukání takže zas nevíme kde je. Zato dobře víme kde neni :D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    moc pekny, vyplatilo se pockat :-))
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak slibila jsem nejake fotky Harleye a konecne ke me dorazily takze davam jednu a odkaz na cele album at tady tim moc nespamuju.
    Album: http://imgur.com/a/nVqpk#4

Jak je na fotkach jiste videt z Harleye roste ukazkovy kocouri model a se svym hunatym kozichem, kulatou hlavou a kratkym cumakem vypada jako pravy opak me druhe cernoty, uz ani navstevy si je nepletou. Povahove je to mazel ale take pekny rostak a puberta s nim mlati jen co je pravda, mezi jeho oblibene cinnosti patri litani po byte nadzvukovou rychlosti a prekazkova draha jejiz jsem casto soucasti i ja (zvlast ve spanku) co se nepodari schodit Harleyovi o to se postara Zababa se svou razanci a eleganci pajdajiciho tanku. Take se s oblibou pere, se Zababou, s moji rukou (pripadne nohou) jak je zdokumentovano na fotaku nebo s cimkoli co je kolem vcetne polstaru, sedacek a vlastniho ocasu, nastesti se uz naucil ze musi opatrne takze to ma povolene. Vse co provadi navic velmi rad hlasite komentuje a zalostne kvileni ktere ze sebe dokaze vyloudit kdyz si dovolim jist a jim nic nedat by zaslouzilo oskara a tak si ze mne kamaradka dela srandu, ze mam doma britku zkrizenou s bengalkou nabarvenou na cerno. Kdyz se ale uklidni tak je z nej perfektni mazel i kdyz ted uz mam treti den od kocek pokoj, zasitovala a uklidila jsem svuj obrovsky balkon takze se jim teritorium rozsirilo o dalsi mistnost a navic jsem tam postavila stolek, kvetinac se santou a dve zahradni polstrovana kresilka o ktere nyni me tri kocky svadeji lity boj a pokud se nedotknu pixly s granulemi nebo konzervy tak odmitaji balkon opustit.
    BRINA
    BRINA --- ---
    pro dobrotu na zebrotu :)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    :-)))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    včera v noci dobrovolně vylez a byl se podívat na ženu. tak jsme mu zacpali tu díru za skříň takže teď s náma zas nemluví.
    doufam že to nejak nehackne.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Další blešák bude 19.6. od 18 do 20 hodin - jako obvykle. Plakátek ještě není, ale tentokrát je to zase náborová akce, takže jestli máte doma něco, co nenosíte (letní oblečení), tak prosím přineste - at obměníme sortiment.
    díky moc :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: prikrej matraci igelitem a jeste necim aby ot necitil, znemozni na nejakou dobu pristup a uzz mu koukej poridit toho malibu :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: no a jak mu to zarazit ?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: zrovna kamoska postla nejaka lostiomila kotatka v kosiku a prej, ze chce kocicku. Sice teda hned, ze nejdriv se musi prestehovat do vetsiho (coz je na celkem brzkem programu) a pak zacit vazne zvazovat.... tak ji jdu bombardovat;-)
    Triada se mi moc libi! (jen jaksi ma stejny problem jako nase Nessinka, tu potrebu byt Jedina a Jedinecna;-) )
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    kdybyste nahodou vedeli o nekom bez kocek, kdo by jednu kocku chtel (nebo bude chtit aj este to nevi), tka bych byla dost vdecna
    Triada souziti s dalsima kockama nedava a je cimdal smutnejsi
    OS Devět životů
    http://www.cici.cz/kocky/triada.php
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: jeslti chodi jen na matraci porad, tak to nebude nastydnuti ale msta matraci a obnovovani pachu

jinak my dnes balime a jedem za kockama na ty venkovni stanoviste, co byly zatopeny
    kdyby se nekdo chtel pridat jeste, tak posta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam