• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: :o)))) mám trhlýho pubertáka Balíka v depozitu, ale ten už je rezervovanej a půjde do nového příští týden :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    nemate na sklade nejakyho trhlyho pubertaka na depozitovani? s Hrochem je k nevydrzeni ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    protoze pres leto mame hodne kocek, ale malo penez, poustime zase akci na podporu kotat
    stante se i vy adoptivnim stryckem nebo tetou nektereho z kotata a sledujte, jak roste a odchazi do noveho domova
    https://www.facebook.com/events/678108838872490/
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: jasne, napis mi do posty :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: tak jo :) domluvme se v tydnu :D
    BRINA
    BRINA --- ---
    tyden je v pohode :)
    a pokud byste brali malibua, tak to je neskutecne vlezlej mazel, tam se fakt neda nic zkazit :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: no právě zvažuju zda si kamaráda nevzít dřív. protože je mi ho líto on se nás vážne bojí (posera jeden). Jenže my jedem za 13dní na teýdnenní dovolenou a chodit krmit nám ho bude kamarádka a nevim zda by nám nezdivočel i druhej.
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: to je truhlik
    porizeni druhy kocky asi fakt pomuze, kdyz je Pedrous takovej tunta
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak ja nevim mam o toho kocoura normalne obavy.

Vcera jsem musel prestehovat ten stul co pod nim bydlel (patril do dilny) ten se mohl zblaznit lital po byte jako blazen v totalni panice a pak se pokusil vyskocit zavrenym oknem (coz mu okno dikybohu nedovolilo).
    a to jsem mu pripravil prebehnuti na druhou stranu kde se mohl zase schovat (a taky nakonec schoval).
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: me taky.. vzdyt je to krasny!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Sleepy Animals - ModernMom Top 10 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch_popup?feature=player_embedded&v=VRgQaOOZRo4

asi měknu 1:23 me fakt uzemilo.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    naposledy v hostelu Czech Inn a proto v rozšířené "pracovní době" :o)))
    tak snad se sejdeme v hojném počtu a pořádně tam to oblečení protočíme. Vyrabujte šatníky at máte kam dávat ty nové věci, co si z blešáku přinesete :o)
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: tak jinou namku a dat mu cas. :) btw vsak ono to do rana trebas zmizi. :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ARIA: ne ani se toho nedotkne.
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: nektere kocky jsou proste damicky... :) Vsak mam i jednu takovou doma. A to mam tri, kazda je zcela jina osobnost.
    Kazdopadne neveste hlavu, az přijme, ze se s vama da skvele pohrat, ze mu davate dobroty atp prijde sam. Rozhodne bych jej netahala "násilím".
    A co treba cesticku z masovych tycinek? kousek mu hodit aby zjistil jaka je to namka... a pak mu delat cesticky do nejakeho vhodnejsiho mistecka. :) Proste jej prelakat do nejake uz pripravene schovky na miru. :D
    Me to zabiralo i v Recku u divokych kocek... :))
    BRINA
    BRINA --- ---
    to urcite pomuze, to se pak zabavi kocky nazvajem a dite budou jen pozorovat :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: jo uvazujem predpokladam ze kdyz budou dva tak az budem mit decko nebude tolik zarlit
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: WC ma byt na nejakem klidnem miste, aby tam mohl chodit bez ruseni, ale to nejspis mate
    taky je mozny, ze mu vadi boudicka
    kdybys chtel, pujcim ti nahradni, muzes to vase nechat tam, kde ted je, a to moje dat na jine misto, a uvidite, kam bude chodit
    je fajn ze se necha pohladit
    uvazujete o tom druhem kocourovi jeste? :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    je hrozne divny jak bydli porad v rohu a schovava se. pohladit se necha ale tvari se u toho jako ze je to z donuceni.
    ze chce presunout WC je docela mozny. udelame uvidime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam