• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ARIA: ne ani se toho nedotkne.
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: nektere kocky jsou proste damicky... :) Vsak mam i jednu takovou doma. A to mam tri, kazda je zcela jina osobnost.
    Kazdopadne neveste hlavu, az přijme, ze se s vama da skvele pohrat, ze mu davate dobroty atp prijde sam. Rozhodne bych jej netahala "násilím".
    A co treba cesticku z masovych tycinek? kousek mu hodit aby zjistil jaka je to namka... a pak mu delat cesticky do nejakeho vhodnejsiho mistecka. :) Proste jej prelakat do nejake uz pripravene schovky na miru. :D
    Me to zabiralo i v Recku u divokych kocek... :))
    BRINA
    BRINA --- ---
    to urcite pomuze, to se pak zabavi kocky nazvajem a dite budou jen pozorovat :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: jo uvazujem predpokladam ze kdyz budou dva tak az budem mit decko nebude tolik zarlit
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: WC ma byt na nejakem klidnem miste, aby tam mohl chodit bez ruseni, ale to nejspis mate
    taky je mozny, ze mu vadi boudicka
    kdybys chtel, pujcim ti nahradni, muzes to vase nechat tam, kde ted je, a to moje dat na jine misto, a uvidite, kam bude chodit
    je fajn ze se necha pohladit
    uvazujete o tom druhem kocourovi jeste? :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    je hrozne divny jak bydli porad v rohu a schovava se. pohladit se necha ale tvari se u toho jako ze je to z donuceni.
    ze chce presunout WC je docela mozny. udelame uvidime.
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: co se tyce te matrace... u me to kdysi vyresilo nemocnicni prostěradlo ( za par kacek) ... na ktete jsem pak před nepritomnosti začala davat hracky a pelíšek. .. a dnes je to oblibene misto na válení. ještě by mozna stalo za to zkusit na tu matraci postavit zachudek, zda chce vazne do matrace a nebo jen mu nevyhovuje umisteni zachudku jako takove.
    btw sorry ua chyby... lezim pod vlivem opiatu.
    ARIA
    ARIA --- ---
    IVANA_KRTEK: mam doma pro tyhle pripady svíčky na baterie, takove ty do hodinek. vypada to dost pekne a je to funkcni... reaguji na klepnuti. Susenka (Stefany) s Marenkou je chodi zapinat...
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MIAPAKA: Cože? Začínám věřit, že to opravdu přetěžují ty skartovačky, jak tvrdí infobaden.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: :o)) ted mi došlo, že mi to vlastně včera chytlo už na ípáku, kdy tramvaj odmítla jet dál - všude světlo, ale tram bez proudu. ale asi jen 3 minuty, možná méně, a pak se rozjela
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: ted hoří trafostanice kousek ode mne, na Lehovci :) Naštěstí proud vypadl jen na chvilku..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Politici, dost! Lidé nominují kocoura, má 130 000 hlasů - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/...entrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-10

tohle je slušný :) myslím že by to šlo použít i u nás
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tk pravdepodobnost, ze zas vybouchne trafostanice mi prijde relativne nizka )))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    no právě - moji dva kocouři už svíčku potkali a reagovali oba tak, že si spálili čumák. Víckrát ale k svíčce nešli. Jenže zapal svíčku tam, kde je dalších 5, které svíčku ještě velmi pravděpodobně nepotkali :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: by zasmrděly fousky ... :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak dnes je blešák :o) snad zase nevypadne proud - včera jsem večer přijela busem domů do Vršovic a přesně u zastávky se to dělilo na tmavou a osvětlenou část :o) Můj byt byl díkybohu v té osvětlené části. Představa jak doma zapaluji svíčku, abych mohla vyčistit záchody se mi úplně nelíbila. Mám ted doma 7 zvířat - určitě by aspon jedno chtělo svíčku očuchat :o))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nemate nekdo nejaky napad, kam bysme mohli byt pozvani s kramkem?
    kvuli povodnim nam odpadlo hodne akci
    bereme festaky, trhy, mestske slavnosti....
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak blešák už má svou událost
    přijďte a přineste věci, co už nenosíte :o)
    těším se
    [ Kočky a blechy - červen 2013 / ostatniother / 19.6.2013 / CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2 ]
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RAINBOF: To není kocour, to je inspektor Zateplení a kontroly těsnosti bytových jednotek!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam