• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MIAPAKA: tak jasně, že jo, nemáme právo, mu kočku odebrat.. prej je to kluk a jmenuje se mikeš a už je s majitelem od pátku..
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: no a budete kočku vracet?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Tááááák záhada vyřešena, kočky jsou souseda, o kterém bychom si nikdy nemysleli, že by měl kočky a očividně mu na nich moc nezáleží, protože na otázku mého otce, proč nechává otevřený okno, že se jim může něco stát, spadnout na zem atd odpověděl, že je přece vedro.. no debil.. :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    BRINA: někde běhá ještě mourek :) ale to by táta už fakt nerozdejchal, já budu ráda, když ho zpracuju na tuhle číču.. ještě dva dny a začnu mámu hrotit s jménem, jakmile dostane jméno je naše :D
    BRINA
    BRINA --- ---
    SIMCIIQ: dodam ti k ni druhe kote, aby si mela s kym hrat! :)
    OS Devět životů
    http://cici.cz/kocky_aktualni.php
    :))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: a je po celém bytě?, nedá se zavřít do jedné místnosti, kde by kytky nebyly a kde by mohla napáchat co nejmenší škody? kotě moc prostoru nepotřebuje, spokojí se s málem..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jééé hopíky těch mám doma habakuk, ty donesu.. já ji včera vytáhla klubíčko vlny, ale to ji už neba..
    Ok budu hlídat jaký kytky žere..

Jak moc se dokážu vyhnout destrukci bytu? Nějaký škrábadlo?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: kus zmuchlanýho papíru do kuličky (oblíbený jsou účtenky), víčko od petky, gumičky do vlasů (pozor, větší a silnější aby je nesežrala), apod.
    bacha, některý kytky jsou jedovatý!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: hlavne hlidej jaky kytky. nektery soujedovaty na netu vygooglis seznam. bude je ozirat i kdyz bude mti hracky
    prozacatek je dobrej korkovej spunt, zmackany papir, stuzka, hopik
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Je doma sama a zlobí :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosím, ta dylinka žere pokojový kytky. Poraďte mi, co ji mám opatřit na hraní, já jsem v životě kočku neměla a ani je moc nemusím, takže jsem se nikdy nezajímala o jejich potřeby.. něco jsem teď nastudovala, ale je lepší rada zkušených z praxe..
    Chci kouknout na nějaký bazary a něco ji pořídit.. nový to nepotřebuje, když nevíme, jestli nenajdeme majitele..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tak nechala otevřený okno, ale mourek se už neukázal :( čekáme jestli zas přijde.. a nebo nám má patřit jen černá no
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    IVANA_KRTEK: jo byly :( jenže mamka se natahovala po mourkovi a on začal na parapetu couvat a mamka držela černou a bála se aby nespadl, odnesla tedy zavřít černou a mourek mezitím zmizel.. asi se rozprášil do vzduchu, protože není možnost aby někam z našich parapetů zmizel.. není to možný! včera jsem to celý prozkoumala, nikdo to nechápe.. je to zázrak :D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no, kde je druhy?

" DVĚ MALÝ koťata, jak si hrají na sedačce"
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    SIMCIIQ: nebyly dvě ty kočky?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    [ ELFIN @ Sophia a její kamarádi ->> nabidka opustenych ctvernozcu vseho druhu ]
    kotě je hodně podobný tomu poslednímu, malou hlavičkou, velkejma ušiskama ale je o chlup větší.. kolik mu tak může být? 4 měsíce?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: centralni distribuce))) a holka stropro kdyz je zelva. by me fakt zajimalo, kde se tam vzala. domaci je urcite, ale jeslti ztracena nebo vyhozena...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Hlásím, že jsem kočku včera viděla, je to kočka, pindíka jsem nenašla :) je fakt živá a opravdu je to pravda :D (bála jsem se, že tam přijdu a mamka bude hladit polštář :DDD)
    kočka je neuvěřitelná, je děsně milá a přítulná, hravá, nemá už modrý oči, je taková vytáhlá, velký packy, dlouhý ocas, ale hlava nepoměrně malá k tělu :)
    má (jsem se teď naučila :D) želvovinový zbarvení.. děkuji ID Aditu, která nás vybavila záchůdkem a taštičkama.. máma donesla záchůdek a kóča šla hned trůnit.. celý den držela čůrání a kakání, je to kočka čistotná :) hrála jsem si s ní s klubíčkem vlny, děsná sranda, mám pár fotek na mobilu, ale to šídlo se nedalo chytit, vezmu nějak o víkendu velký foťák a dojdu ji nafotit lépe :)
    no táta ten s ní chtěl vyrazit dveře, ale řekli jsme mu, že ta kočka je posvátný dar z nebe a prostě ji nesmí vyhodit a že je to možná vtělená bára (umřel nám pes před necelým rokem a byl to zrzavej kokřík, kočka ma zrzavej melír a mamku miluje) no tak to na nás začal hudrovat, ať tohle neříkáme, že jsme příšerný manipulátorky :D jak to dopadlo??? máma šla ráno okolo spícího táty a kočka vedle něj a chrápali spolu :D
    dneska ji prej půjde hledat majitele, jakože jestli se neztratila někomu z baráku, obejde všechny a zazvoní a poptá se..
    já bych tomu dala týden a ze řvoucího táty bude milující kočičí táta :D musíme dělat, že hledáme majitele a držet čas, aby měli možnost se seznámit a s kamarádit :)))
    jinak kočka pořád chodí za mamkou, je na ní závislá, mamka si sedne a kočka hupne do klínu stočí se do klubka a pacičkou obejme mamky ruku, asi aby ji nikam nezdrhla a normálně v klídku vrní a usne.. no chápete to? na to, že se neznají, je to moc důvěrný ne?

je to tak, kočka si vybrala majitele :D
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak včerejší rozlučkový blešák byl fajn - opravdu spousta oblečení :o)
    do charity jsme jeli nadvakrát a odvezli tam hlavně věci, které už u nás "leží" dlouho. Jejich nadšení bylo velké. Je to azylový dům pro ženy, takže si hned udělaly soukromou hrabárnu :o)))
    Další blešák bude tedy již jinde - jakmile budeme mít leták, tak se dozvíte všechny informace o novém místě.
    Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit :o) A těším se na další.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    Tak jako to je nejlepsi story z rady "jak se kocka rozhodla, ze u nas bude bydlet" :))
    Hlasuji pro umisteni kamery z venku okna!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pic or didn't happen! tzn fotky sem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam