Hlásím, že jsem kočku včera viděla, je to kočka, pindíka jsem nenašla :) je fakt živá a opravdu je to pravda :D (bála jsem se, že tam přijdu a mamka bude hladit polštář :DDD)
kočka je neuvěřitelná, je děsně milá a přítulná, hravá, nemá už modrý oči, je taková vytáhlá, velký packy, dlouhý ocas, ale hlava nepoměrně malá k tělu :)
má (jsem se teď naučila :D) želvovinový zbarvení.. děkuji ID Aditu, která nás vybavila záchůdkem a taštičkama.. máma donesla záchůdek a kóča šla hned trůnit.. celý den držela čůrání a kakání, je to kočka čistotná :) hrála jsem si s ní s klubíčkem vlny, děsná sranda, mám pár fotek na mobilu, ale to šídlo se nedalo chytit, vezmu nějak o víkendu velký foťák a dojdu ji nafotit lépe :)
no táta ten s ní chtěl vyrazit dveře, ale řekli jsme mu, že ta kočka je posvátný dar z nebe a prostě ji nesmí vyhodit a že je to možná vtělená bára (umřel nám pes před necelým rokem a byl to zrzavej kokřík, kočka ma zrzavej melír a mamku miluje) no tak to na nás začal hudrovat, ať tohle neříkáme, že jsme příšerný manipulátorky :D jak to dopadlo??? máma šla ráno okolo spícího táty a kočka vedle něj a chrápali spolu :D
dneska ji prej půjde hledat majitele, jakože jestli se neztratila někomu z baráku, obejde všechny a zazvoní a poptá se..
já bych tomu dala týden a ze řvoucího táty bude milující kočičí táta :D musíme dělat, že hledáme majitele a držet čas, aby měli možnost se seznámit a s kamarádit :)))
jinak kočka pořád chodí za mamkou, je na ní závislá, mamka si sedne a kočka hupne do klínu stočí se do klubka a pacičkou obejme mamky ruku, asi aby ji nikam nezdrhla a normálně v klídku vrní a usne.. no chápete to? na to, že se neznají, je to moc důvěrný ne?
je to tak, kočka si vybrala majitele :D