• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ISCH
    ISCH --- ---
    RAINBOF: Jste furt na Václaváku? Tak transparentní síť... Uvažuju, že by to šlo na okno přidělat chemickou kotvou (udělat ráma ten a pak upevňovat). Ale nevím, kdo by to z toho sundaval :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    RAINBOF: Řeším stejnej problém. Tuším výrobu rámu, kterej upevním před, naférovku do zdi. Ale vzhledem ke všemu to vidím až na příští léto.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ISCH: to nemůžu do václaváku by se památkáři osypali.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: jasně, Hermelína v roli asistentky :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    LANTHAL: je, ja se hlasim, prosim :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    já mam špalety a mam zvenku děsně tenkej rám okna takže koukam jak to upevnim. mezi okna nemůžu otevíraj se dovnitř...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    mám takovou poznámku k sítím - mám asi měsíc nový plastový okna, k nim rovnou dodaný vyndavací sítě proti hmyzu - rám, v něm napnutá síť, na rámu jsou takové ploché háčky, kterýma se to přichytává k rámu okna (dá se to tedy kdykoliv sundat). Už od výrobce je u těch sítí fotka, jak na nich visí kočka :), mám to zatím testované jen na koťatech, dospělá se mi na to ještě nepověsila. Ta síť má takovou světle šedou barvu, že skoro neni poznat, že tam je.
    rám mám cca 75x125cm, cena byla necelé pětikilo za jednu (tedy v rámci celé výměny oken)
    Kdybyste někdo chtěl, dám kontakt na tu firmu, nejspíš je lze objednat i zvlášť (samozřejmě k plastovejm oknům, na špaletky to nejde).

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: to neni šlo mi o to jak to uchytit na okno
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: asi fakt jinej gang :o)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    IVANA_KRTEK: ne, prave se psama se cenicha pres prepravku!! ale na kocky syci...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---

LENDULIK: na veterině asi zuří na všechny, ne? :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    skoda, ze uz nemate ty stenata / kotata....
    jako ja nevim, na kocky zuri i na veterine, ale se psama se pusinkuje a je uplne okej... asi jinej gang,,,
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: poslyš ty vůbec nejsi náročná :)))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    hm... vcera byl u nas na navsteve pejsek, batul se s nim cenichal a vubec se nebal, nemate nejakou kocku co je jako pes? :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je to blbe videt, ale ja mam proste ty hacky navrtany a v tom to napjaty ze vsech smeru nadoraz. ma tma pravne byt propleteny jeste ten provaz jak ma Mia, jenze jak byl na dne krabice, tak jsem is ho vsimla pozde
    jo a zapomnela jsem dodat, ze Despair si o tu sit chodi brousit drapecky

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: Hermínka je u těch sítí roztomilá - je to ona, že jo? :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mohl bych poprosit o fotku toho jak je ta ze zoohitu pripevnena ?
    BRINA
    BRINA --- ---
    ADITU: ja potrebovala zasitovat velkou lodzii, tak jsem zvolila jistotu, K9 jsou osvedceny
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja mam otevreno cekly leto. obcas teda prijedu a mam v obyvaku jezirko po desti, alelepsi nez kocky dusit. ony je ty okna uz stejne prestaly bavit
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MIAPAKA: jo a to nejdůležitější - drží to, nevěřím že by se přes to kočky dokázaly dostat, ale pro klid v duši nenechávám bez dozoru, tj. když je někdo doma, tak je otevřeno, ale i když jdu třeba se psem, tak zavírám (ale to je i kvůli vosám, sršním a tak, co tu často lítaj)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam