• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---

LENDULIK: na veterině asi zuří na všechny, ne? :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    skoda, ze uz nemate ty stenata / kotata....
    jako ja nevim, na kocky zuri i na veterine, ale se psama se pusinkuje a je uplne okej... asi jinej gang,,,
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: poslyš ty vůbec nejsi náročná :)))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    hm... vcera byl u nas na navsteve pejsek, batul se s nim cenichal a vubec se nebal, nemate nejakou kocku co je jako pes? :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    je to blbe videt, ale ja mam proste ty hacky navrtany a v tom to napjaty ze vsech smeru nadoraz. ma tma pravne byt propleteny jeste ten provaz jak ma Mia, jenze jak byl na dne krabice, tak jsem is ho vsimla pozde
    jo a zapomnela jsem dodat, ze Despair si o tu sit chodi brousit drapecky

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIAPAKA: Hermínka je u těch sítí roztomilá - je to ona, že jo? :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mohl bych poprosit o fotku toho jak je ta ze zoohitu pripevnena ?
    BRINA
    BRINA --- ---
    ADITU: ja potrebovala zasitovat velkou lodzii, tak jsem zvolila jistotu, K9 jsou osvedceny
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja mam otevreno cekly leto. obcas teda prijedu a mam v obyvaku jezirko po desti, alelepsi nez kocky dusit. ony je ty okna uz stejne prestaly bavit
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    MIAPAKA: jo a to nejdůležitější - drží to, nevěřím že by se přes to kočky dokázaly dostat, ale pro klid v duši nenechávám bez dozoru, tj. když je někdo doma, tak je otevřeno, ale i když jdu třeba se psem, tak zavírám (ale to je i kvůli vosám, sršním a tak, co tu často lítaj)..
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ADITU: já mám tu ze zoohitu, háčky navrtaný do dřevěnýho rámu, který je přesně montovaný v okně (tři roky bez vrtání do omítky a drželo, po letošní zimě, se však uvolnilo, tak bylo do omítky na několika místech navrtáno), sít napnutá a ještě propletená šnůrou a dole a po stranách jsem ještě pro jistotu aby mezi háčky nevnikali skuliny, háčkama provlíkla kovové tyčky (ze starýho sušáku) a ty přivázala k síti.. tady to mám nafocený (kdysi to po mě tady někdo chtěl) http://mia-paka.rajce.idnes.cz/situjeme/
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: ještě jí nemám. právě zvažuju, jestli tuhle, nebo radši K9...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ADITU: a mas ji navrtanou na hacky? ja mam hackyv rozestupu deset cm a napjato. mam tu verzi s dratkem uvnitr a navic nasazeny kytky vsude po krajich
    ADITU
    ADITU --- ---
    IVANA_KRTEK: mně už stačí jenom otevřít šuplík, kde pamlsky přechovávám ... :)
    ENKATT: já se bojím, aby to vydrželo - nějak podvědomě k tomu (ve druhym patře) nemám důvěru.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    joo zoohit je velmi levny a snadnz reseni. sit trixie.
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: ja mam od firmy K9 (www.k9.cz)
    ale nekdo si to dela i svepomoci
    Frantiska myslim kupovala site na zoohitu
    BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: sakrys, to mi pripomina, ze jsem je dneska neprepocitala
    jenze v momentalnim poctu a hlavne se trema podobnejma mourkama to je ponekud narocne :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Proč "jako"? :))) (Ano, "počítání koček" před odchodem do práce pomocí DM tyčinek je oblíbená činnost.)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tady byla uzasna bourka. dorpedu uz byly videt blesky, vitr ohybal stromy a ty kocky nevdecny to vubec necenily. sem je vysazovala na okno, ay se taky divaly a jedna aspon chvili okusovala kytky, nez znudene seskocila. nezajem.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    za pár dní se mi byt smrsne o jedmu místnost tj asi na rozměr bytu jako má BRINA... budu potřebovat obří síť do okna. co jste si tam dávali ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam