• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BRINA
    BRINA --- ---
    přesunuli jsme pár kousků šanty do Prahy - bylinková zahrádka je k dispozici v depozitu Nové Butovice
    kdybyste měli někdo zájem, květináček s cca 30 cm vysokou rostlinkou prodáváma za 25 korun, výdělek pochopitelně ve prospěch koček v péči Devíti životů
    jako bonus, pokud byste kytičku vyzvedávali osobně, je záplava koťat k mazlení, konkrétně Baghíra, Ámoska, Komenius a Polínko :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: prodala jsem zhruba deset kousků...lidi by chodili a dívali se, ale pak se jim nechce dát 30 kč za kabelku s dírkou v kapse...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    konecne po par letech zas bude Meow party! nakonec ji misto me museli usporadat jini a pozvat nas, takze ja jen konzultuju :-))
    zapiste si do denicku!!!
    [ kinky MEOW MEOW / partyparty / 21.9.2013 / CR - Praha - Kinky Music Club ]
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TRAMIN: díky, ale vypadá to, že ne. Už mám zpět i ty věci, co jsi fotila minule a prý se to vůbec neprodávalo - jeslti snad 5 věcí prodala Bouncer přes votocvohoz :o(
    takže je to asi zbytečná práce :o(
    ale přijd - na tenhle nebo na ten v září - at si vybereš věci do svého šatníku :o)))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    IVANA_KRTEK: melo by smysl zase nafotit veci nejake? tipuju, ze po navratu do CR budu mit i cas
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LANTHAL: tyhle site mame taky po byvalem majiteli. ovsem po dvou vyndanich se mi jedna ta pacicka ulomila. zatim to uspesne tajim pred novym majitelem :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    RAINBOF: já zkusim asi tu, co mám tip od LANTHAL - nic se nikam nemusí vrtat, což je pro mě megaplus (odpadnou mi tahanice kolem záruky zateplení fasády). poreferuju, až dorazí a otestuju.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    kdyby tu sit nekdo obednaval prosim reknete podelime se o postovny :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    si to mely cas vyrikat v klidu )))
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    ENKATT: Ok, děkuju. Tak do tý půjdu.:)
    Jinak Prevíta a Treat už se docela sžily. Byli jsme 4 dny pryč, byly tu samy a fakt jim to prospělo:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZLAJA: mivala jsem cernou, kterou mi kotata kdysi prokousaly a ted mam tu zesilenou s dratem olivovou
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    ENKATT: Já jsem právě objednala na jaře tu síť Trixie, protože byla ve slevě. A až do kotěte bylo všechno v pohodě. A ty máš tu olivovou, jak jsem dávala odkaz? Nebo černou Trixie?
    Ono to Prevítu snad časem přestane bavit kousat, doufám:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZLAJA: tak presne tuhle mam. jenze u me nejsou kotata nikdy
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    popisek:
    je to pohled shora v řezu.
    ty dva černý čtverce jsou boky rámu. to černý kolem nich je ta síť chycená tím hnědým šroubem k rámu. taky je to srana směrem k oknu.
    to červený jsou šrouby kterým ram drží ve zdi to modrý na tom je podložka s průměrem takovým aby byl o kousek menší než je šířka dřeva ze kterého je rám. to zajistí že se ani nehne i v případě že by rám praskl :)

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ISCH: síť natáhneš na rám "kolem", tám přišroubuješ skrz takže ta síť bude i přimáčknutá.
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    ZLAJA: Ani jsme vrtačku nepotřebovali, do dřeva šly hezky našroubovat ty samozavrtávací háčky, co přišli se sítí.
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    ZLAJA: Jo a jinak jsme taky v památkové oblasti na ípáku a řešením, jak nevrtat do fasády bylo, že přítel s mým otcem svařili z roxoru rám a ten jsme na 4 místech připevnili zvenčí do dřevěného rámu okna. (v okně se to po vyndání jen přetře barvou a ničemu ty 4 dirky neublíží) A síť je natažena v tom svařeném rámu. Mám někde v mobilu fotku, tak klidně hodím.
    ISCH
    ISCH --- ---
    RAINBOF: Pokud to vezmu rovnicí:
    Enerigie + čas + finance potřebné k tomu, abych to sama udělala, s ohledem na to, že budu muset z práce dotáhnout vrtačku, scháněn věcí...
    Udělám spíš DIY večeři a ... A přihodím ještě něco a holt zenužiju svoje technicky založené harašítko.
    add RAINBOF - Šrouby jo, ale co ten rám a síť jako taková?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam