• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    IVANA_KRTEK: hehe :))
    jasný, jen upozornuju, že to nebude v nejbližší době, protože bych radši umyla všechny okna v bytě a utřela prach i nahoře na skříních, než třídit hračky, jestli mi rozumíte :)
    ale jak to udělám, tak dám vědět Brině, není problém
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: brina pracuje na Floře - prosím prosím domluv se na předání s ní :))) já už to doma nemám kam dát. díky
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    BRINA: bydlím kousek od Ivany, takže až se dokopu k tomu přebrat ty pytle hraček (chce to velké sebezapření a spoustu času :D), tak bych se s ní spojila a hodila jí to domů
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BRINA: jak chceš :o)
    BRINA
    BRINA --- ---
    PEPSSI: kde bydlis? nebo kde si to muzem predat? :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: ale detsky hracky bysme zkusit mohly, ne :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: plyšáků ted máme hrozně moc - sehnala dobrovolnice Jarka. úplně nový, takže ne, díky .o)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    čauky, hele mám tu pár plyšáků a nějakejch dětskejch hraček, co už malej nepoužívá a jsou v dobrým stavu, chtěli byste je nebo tohle vůbec neberete?
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: a mozna i v sobotu :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    v pátek si jdeme užít jednoho z posledních teplých večerů na náplavku - je to taková průchozí akce - kdo přijde, přijde a pobude jak dlouho chce :o) Tak přijďte taky - rádi vás uvidíme naživo :o)
    BRINA
    BRINA --- ---
    přesunuli jsme pár kousků šanty do Prahy - bylinková zahrádka je k dispozici v depozitu Nové Butovice
    kdybyste měli někdo zájem, květináček s cca 30 cm vysokou rostlinkou prodáváma za 25 korun, výdělek pochopitelně ve prospěch koček v péči Devíti životů
    jako bonus, pokud byste kytičku vyzvedávali osobně, je záplava koťat k mazlení, konkrétně Baghíra, Ámoska, Komenius a Polínko :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: prodala jsem zhruba deset kousků...lidi by chodili a dívali se, ale pak se jim nechce dát 30 kč za kabelku s dírkou v kapse...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    konecne po par letech zas bude Meow party! nakonec ji misto me museli usporadat jini a pozvat nas, takze ja jen konzultuju :-))
    zapiste si do denicku!!!
    [ kinky MEOW MEOW / partyparty / 21.9.2013 / CR - Praha - Kinky Music Club ]
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TRAMIN: díky, ale vypadá to, že ne. Už mám zpět i ty věci, co jsi fotila minule a prý se to vůbec neprodávalo - jeslti snad 5 věcí prodala Bouncer přes votocvohoz :o(
    takže je to asi zbytečná práce :o(
    ale přijd - na tenhle nebo na ten v září - at si vybereš věci do svého šatníku :o)))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    IVANA_KRTEK: melo by smysl zase nafotit veci nejake? tipuju, ze po navratu do CR budu mit i cas
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LANTHAL: tyhle site mame taky po byvalem majiteli. ovsem po dvou vyndanich se mi jedna ta pacicka ulomila. zatim to uspesne tajim pred novym majitelem :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    RAINBOF: já zkusim asi tu, co mám tip od LANTHAL - nic se nikam nemusí vrtat, což je pro mě megaplus (odpadnou mi tahanice kolem záruky zateplení fasády). poreferuju, až dorazí a otestuju.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    kdyby tu sit nekdo obednaval prosim reknete podelime se o postovny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam