• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    holky, mám od vodafonu zakázku na nějakou akci na origami za 12.000. rada bych dala výtěžek vám. potřebovala bych ale abyste vyfakturovali tech 12.000 a cca 3000 mi z toho dali na materiál. je to pro vas OK?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: á, to je zrovna umistovačka na vyšehradě :(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    STRIX: se zoo ve dvoře máme i nějakou spolupráci - enkatt by měla mít kontakt. máme tam tuším stojan a nějaké placky na prodej
    jinak možná zkus ještě Shop4pet (na jiřáku) - tam máme taky placky a jsou na nás hodní :o)
    STRIX
    STRIX --- ---
    čauky, nevíte někdo o nějakém zverimexu, který by dal slevu na nákup krmiva pro kočičí útulky.

Nákup za výtěžek z akce:
    [ kinky MEOW MEOW / partyparty / 21.9.2013 / CR - Praha - Kinky Music Club ]

Zkoušela jsem zatím pet centrum a zoo ve dvoře (praha anděl) a neobtěžovali se ani odepsat.

Díky za tipy.

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    díky všem, kteří na blešák dorazili :)o) bylo to super
    tak zase za měsíc
    další bude v neděli 20.10. od 17 do 20h
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    WERUMI: letáky jsou dobrý nápad. Pražské útulky najdeš třeba zde www.kocky-online.cz. My bereme z okolí Kladna, Kralup a Slaného.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    Omlouvám se za spam. Jsem pejskar, nevím kam s tím.. :)
    Dnes v odpoledních hodinách jsem na Orechovce našla malé, cca půl roční kotě-holku. Krasna, černá s protiklist. obojkem na krku. Evidentně zvyklá na lidi. Byla dost hladova.. Do neděle zůstane, pak bude muset do útulku :( naše cuba to nedává.. doufám, ze se majitel brzy najde. Dnes rozvesim létaky..
    Pošta, díky
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    sobotní blešák byl super - díky moc za pomoc Mie a Lucce :o))
    dostali jsme spooooustu nového oblečení, takže jsme v podstatě obměnili celý sortiment :) skoro se mi to všechno nevešlo do auta - a to mám kombíka :o)
    dost věcí jsme zase dovezli do charity - tentokrát do těch kontejnerů na oblečení
    Další blešák je naplánovaný na 5.9. v kavárně Propaganda v centru Prahy. Tak doufám, že přijde spousta lidí, aby to zase ubylo :o) Máme slíbené pytle oblečení ze zrušeného sekáče :o)
    [ charitativní blešák oblečení pro opuštěné kočky / ostatniother / 5.9.2013 / CR - Praha - kavárna Propaganda (Pštrossova 29 - kousek od Národního divadla) ]
    BRINA
    BRINA --- ---
    jasne, pak mi dej vedet
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    kdyžtak přijd umýt i okna u mě doma :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: ok :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    IVANA_KRTEK: hehe :))
    jasný, jen upozornuju, že to nebude v nejbližší době, protože bych radši umyla všechny okna v bytě a utřela prach i nahoře na skříních, než třídit hračky, jestli mi rozumíte :)
    ale jak to udělám, tak dám vědět Brině, není problém
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: brina pracuje na Floře - prosím prosím domluv se na předání s ní :))) já už to doma nemám kam dát. díky
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    BRINA: bydlím kousek od Ivany, takže až se dokopu k tomu přebrat ty pytle hraček (chce to velké sebezapření a spoustu času :D), tak bych se s ní spojila a hodila jí to domů
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BRINA: jak chceš :o)
    BRINA
    BRINA --- ---
    PEPSSI: kde bydlis? nebo kde si to muzem predat? :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: ale detsky hracky bysme zkusit mohly, ne :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: plyšáků ted máme hrozně moc - sehnala dobrovolnice Jarka. úplně nový, takže ne, díky .o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam