• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ahoj, potřebovala bych zase trochu poradit. Od tchána chodíme v Brně pomáhat a kácet na místní zahrádky a tam zhruba před 1,5 vyhodil někdo další kotě, až na to, že tenhle kluk je vysloveně na lidi milý, mazlivý a neustále se nechá krmit a hladit i chovat a já tak trochu lobuju za to, že na baráku je místa dost. Jen nevím, jak se k tomu správně postavit. Nemáme barák s možností, aby si chodil ven jak bude chtít, ale pouze na puštění, jak to dělat, když není nikdo doma, nechat ho úplně venku? Jenže tam to nezná tak jako na těch zahradách, zvykl by si? Pak si ho vzít dom, když dojdeme z práce? Hledám nějaký postup, jak mu pomoci, dobře to naplánovat včetně kastrace. Finanční možnosti na to budu mít po výplatě v listopadu. Zbylé 4 kočky, co tam ještě přežili jsou totální plašani.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: blahopřeju!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dnesni vystava byla uspesna :-) umistili jsme Xenu a Herkula a kramek taky velmi slusne
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    v neděli nás na výstavě fakt bude dost
    doražte večer na blešák :o)))
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: jj, v sobotu. může se stát, že budu mít tak 10 minut zpoždění, ale zkusím to eliminovat a dorazit vážně včas :)
    MIMA
    MIMA --- ---
    ENKATT: OK
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIMA: asi ani tolik ne, bude nas dost.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ADITU: v tu sobotu? to by bylo super.
    MIMA
    MIMA --- ---
    ENKATT: Je mi líto, v sobotu mám výlet s dětmi.
    Je mě teda potřeba v neděli?
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: ráda dorazim trošku vypomoct.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIMA: vic by ses hodila v sobotu, kdyby si chtela prijit pomcot se stavenim vystavy
    od 11 hodin
    ma jeste nkdo chut se pridat? je to max na dve hodiny.
    MIMA
    MIMA --- ---
    Budu se vám v neděli na Vyšehradě hodit ? Počítám s tím.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ENKATT: budu rada za cokoliv, chapu, dik.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GUDRUN: muzu ti to datna kocici prani, ale na nas uz nedavame. chodi nam toho tolik, ze nase kocky by se vubec nestihaly propagovat a uz nas to tim padem krapet neba
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    da se prosim nejak pres vas FB sdilet info o kotatcich, co hledaji domov? Neumim vam to nasharovat, ale ocenili by pomoc, dve z peti jsou udana uz, jsou trimesicni.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202083262148533&set=p.10202083262148533&type=1&theater
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    a co si nasadit svyho robota ?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    EVILMIND: Spíš jsem myslela, jestli by to trochu nešlo využít i k propagaci, ale to je asi blbost.. No nic. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: hlavne je to jen dalsi soutez robotu, jelikoz muzes poslat ze stejnyho pc 10 hlasu za hodinu... a nevim jestli ma cenu zavodit s jinejma robotama kdyz cena je jen 30k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam