• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    STRIX
    STRIX --- ---
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: myslíš ty moje originální čtverečkový fousy :) jsme si do začátku vzaly velký sousto.. treba tlapky bychom určitě zvládly..

LENDULIK: bych se možná přidala.. mám kleště a nějaký komponenty snad taky vyhrabu..
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    nákej eshop? a nějaká terminologie? :))
    ja jsem fakt lama v tomhle....

jinak uz mam 4 slecky na jeden vecer co místo draní peří budou placat fimo :))
    chce se někdo přidat? termín zatím není :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    LENDULIK: v korálkárnách (tvořilka, rooya, koralky ap.), výtvarných potřebách apod. Po praze je toho spousta.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ja si taky myslim, zrova jsem mela stejnej napad no a co :-))

akorat odbornici poradte? kde koupit ty soucástky? ja to zkusim vyrobit :))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: tak udelejte trosku jinak, ale stejny styl (tedy falesny plug). Mne falesny plug s kocickou delala pred lety Limonada, takze pouzit tu ideu falesnmeho plugu, to neni nic originalniho, tedy aby vas nekdo sepsul za kopirku;-)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: tohle kopíruje každej druhej.. viděla jsem toho hromadu na fleru a podobných..

ENKATT: bacha, ono to fimo nemá nekonečnou životnost.. já tu nějaký taky měla a rok jsem na to nešáhla a pak už to bylo naprd a vůbec s tím nešlo pracovat, tak to letělo do koše
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: ty jsou dokonalý. ale přece to nemůžeme okopírovat, ne? :o/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LENDULIK: ja myslim, ze kdyby to bylo udelany dobre, tak jo
    fimo tu jeste mam od Anicky nejaky a Mia si s tim taky hrala
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: to bych mozna zvladla i ja :-)
    ale spis rekni jestli by to melo uspech??
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LENDULIK: to by mohl nekdo lehce okopirovat, ze?))
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    Black Cat Clinging Earrings by KittyAzura on deviantART
    http://kittyazura.deviantart.com/art/Black-Cat-Clinging-Earrings-329067393
    :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---

IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak dnes večer je latino párty v Černé labuti (Na Poříčí) :o) Kdo se přijde podívat na tanečky a třeba vyhrát v tombole? :o) Veškerý výtěžek jde na opuštěné kočky v naší péči - www.devet-zivotu.cz
    [ Chilli pomáhá II. - latino párty na opuštěné kočky / partyparty / 25.10.2013 / CR - Praha - Černá labuť, Cafe teater, Na Poříčí 25, Praha 1 ]
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no mě ho je tam hrozně líto, zvlášť, jak je důvěřivej a ke každýmu jde a bere si jídlo z ruky anikoho se nebojí. Mohlo by se mu to vymstít, nehledě na to, že má koule jak balvany a kdoví, jestli tam za chvíli nebudou běhat nějaký mimina :-/
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: nedávno měl Mautzík rýmičku, tak dostal antibiotika, ale myslím si, že se mají jinak moc dobře...ani jeden z nich ale bohužel není na baárák, Mautz by se ze stresu, že ho převezu pryč a od páníčka asi zbláznil, když jsem odešla, tak dost zhubl, teď už je to zase macek a Anče, tu nikdo nechytí :-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a jak se vlastne maji kocky, co mas od nas?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT: přesně tak :o)

BOUCNER: centrální distribuce funguje dokonale, co? :o))) Není Boucner bez kočky :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: ahoj, na měsíc zavřít dovnitř a pak pouštět. můžete mu tam dat boudicku, aby měl kde být, když zůstane venku dyl. a třeba z něj bude gaucak.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    vyhodil před 1,5 rokem...teď mu podle mě táhne na dva roky
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ahoj, potřebovala bych zase trochu poradit. Od tchána chodíme v Brně pomáhat a kácet na místní zahrádky a tam zhruba před 1,5 vyhodil někdo další kotě, až na to, že tenhle kluk je vysloveně na lidi milý, mazlivý a neustále se nechá krmit a hladit i chovat a já tak trochu lobuju za to, že na baráku je místa dost. Jen nevím, jak se k tomu správně postavit. Nemáme barák s možností, aby si chodil ven jak bude chtít, ale pouze na puštění, jak to dělat, když není nikdo doma, nechat ho úplně venku? Jenže tam to nezná tak jako na těch zahradách, zvykl by si? Pak si ho vzít dom, když dojdeme z práce? Hledám nějaký postup, jak mu pomoci, dobře to naplánovat včetně kastrace. Finanční možnosti na to budu mít po výplatě v listopadu. Zbylé 4 kočky, co tam ještě přežili jsou totální plašani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam