• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ENKATT: to jo :) ženu úplně miluje.
    řešíme zda ho očkovat či ne.
    Už se mu to blíží. když ho budem očkovat zas ho půl roku neuvidíme teď stačí když dostane vynadáno (!) za to že něco provedl.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    RAINBOF: jeje to jsou pokroky. :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pozdravuje vás Pedro :D
    (na kočkoimages to neni dost dobrý :) )

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRINA: tak asi bych mohla nejak sobota dopoledne. V patek musim hlidat oknare (muz nemuze). Tak bych vam helpla a hned vybrala kramek:-)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: jojo, už jsou skoro kamarádky :-)
    jsem ráda, že je umístěná! ona byla nádherná, já bych ji popadla hned, ale trošku nás odradila ta pacička... ale erteple je naprostý zlatíčko :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZELINKA: ta sla prvni. ja kdyz ji videla nazivo, tka jsem nepochybovala, ze do hodiny bude pryc :-)) to jsou uzasny kotata
    Bandorka, Sedy, Prcek, Yoko a Herkules.
    co ty tvoje, uz si vic rozumneji?
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: a co Bandorka? Podařilo se ji umístit?
    U nás všechno (myslím kočičky) v pořádku - už žádné vrčení ani syčení a obě si občas docela hrají - ale spíš se jen tak honí a kočkují. Tak mám radost :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: ale prosimte, vy si neco najdete do ty doby :-)))
    BRINA
    BRINA --- ---
    MOUNTBATTEN: v patek 6.12. odpoledne a v sobotu 7.12. dopoledne se bude vystava pripravovat, v nedeli po pate odpo pak bourat, tak kdybys chtela prijit pomoct, dej vedet :)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: gratuluju! My jsme dopadli úplně stejně, taky 5 ze sedmi umístěno, nečekaný úspěch! To do toho kočičího přání ani nebudem mít co dát :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska byla velmi uspesna umistovacka - 5 zvirat ze sedmi. :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a příští pondělí tu máme další blešák - tentokrát nejen oblečení - aby se daly nakoupit i nějaké ty dárky na vánoce. A večer bude divadlo :o)
    [ Vánoční bleší trh / ostatniother / 9.12.2013 / CR - Praha - Bar Bílá vrána, Kodymova 4, Praha 13 ]
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: supr! Tendle vikend asi nedam, tak pristi. Muzu poprosit info, nic jsem nevyguglila:-( A myslim, ze bych i mela vic casu, kdybyste tam potrebovali s necim helpnout? Doma nam budou bourat okna, tak planuju se tam moc nezdrzovat;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: sobota modrany umistovaci výstava a další víkend umistovaci výstava na senovaznem náměstí.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Devitko, mam dotaz, zda vas nekde zastihnu s kramkem?
    Mam zajem jak o kalendar, tak o nejaka tricka ruznych velikosti a barev, nebot vanocni darky:-))

Jinak jsem, lemra lina fotot apod.,ale kdybyste porad chteli ty sklenky-zavarovacky, tak je muzu donest.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PEPSSI: to me tesi, byl to zas porod ho vydat ))))
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Právě jsem se vrátila od Ivany s kalendářem a pořádně si ho prohlídla a musím říct, že se letos opravdu povedl! :) Myslím, že udělá pod stromečkem velkou radost
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    a diky dobrovolnikum na prani - uz mame :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    opět se nám blíží Kočičí přání, tak si zapište do deníčků :-)
    [ Strom splněných kočičích přání / ostatniother / 15.12.2013 / Zbytek sveta - internety ]
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: má :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam